Hayırlı geceler keyifli sohbetler gençler :polis: abim nasılsın?
UpOneTR Üye Nextman' Alıntı: Hayırlı geceler keyifli sohbetler gençler Genişletmek için tıkla ... abim nasılsın?
Nextman Emekli Yönetici Sukut-u Hayal' Alıntı: abim nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Hamdolsun kardeşim sizler iyi olun bizler iyiyiz
Sukut-u Hayal' Alıntı: abim nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Hamdolsun kardeşim sizler iyi olun bizler iyiyiz
UpOneTR Üye Nextman' Alıntı: Hamdolsun kardeşim sizler iyi olun bizler iyiyiz Genişletmek için tıkla ... amin sen nerede oturuyodun istanbul mu ?
Nextman' Alıntı: Hamdolsun kardeşim sizler iyi olun bizler iyiyiz Genişletmek için tıkla ... amin sen nerede oturuyodun istanbul mu ?
Nextman Emekli Yönetici Sukut-u Hayal' Alıntı: amin sen nerede oturuyodun istanbul mu ? Genişletmek için tıkla ... Benmi
İhtiyar007 Üye muhammed4949' Alıntı: dürtme ne oluyor Genişletmek için tıkla ... Rahatsız etme oluyor
UpOneTR Üye Nextman' Alıntı: Hayır iş İstanbulda Genişletmek için tıkla ... Ankara'da bildiğin Bilgisayar, yazılım, donanım, gücenlik şirketleri varmı abim bildiğin staj için özel bir yer arıyorum da
Nextman' Alıntı: Hayır iş İstanbulda Genişletmek için tıkla ... Ankara'da bildiğin Bilgisayar, yazılım, donanım, gücenlik şirketleri varmı abim bildiğin staj için özel bir yer arıyorum da
Silinen Üye 2480407 Kapalı Hesap İhtiyar007' Alıntı: Rahatsız etme oluyor Genişletmek için tıkla ... peki bu ne o zaman
Anil-D Üye Nextman' Alıntı: Hayır iş İstanbulda Genişletmek için tıkla ... istanbuldami gelimmi abi pazar yola cikarim ama haftaya sinavdan sonra binerim otobuse gelirim
Nextman' Alıntı: Hayır iş İstanbulda Genişletmek için tıkla ... istanbuldami gelimmi abi pazar yola cikarim ama haftaya sinavdan sonra binerim otobuse gelirim
İhtiyar007 Üye muhammed4949' Alıntı: peki bu ne o zaman Genişletmek için tıkla ... Samimiyet göstergesi
Nextman Emekli Yönetici Sukut-u Hayal' Alıntı: Ankara'da bildiğin Bilgisayar, yazılım, donanım, gücenlik şirketleri varmı abim bildiğin staj için özel bir yer arıyorum da Genişletmek için tıkla ... Bakarım bu hafta süremiz ne kadar ? AnıL-D' Alıntı: istanbuldami gelimmi abi pazar yola cikarim ama haftaya sinavdan sonra binerim otobuse gelirim Genişletmek için tıkla ... Başüstüne kardeşim buyur gel
Sukut-u Hayal' Alıntı: Ankara'da bildiğin Bilgisayar, yazılım, donanım, gücenlik şirketleri varmı abim bildiğin staj için özel bir yer arıyorum da Genişletmek için tıkla ... Bakarım bu hafta süremiz ne kadar ? AnıL-D' Alıntı: istanbuldami gelimmi abi pazar yola cikarim ama haftaya sinavdan sonra binerim otobuse gelirim Genişletmek için tıkla ... Başüstüne kardeşim buyur gel
Silinen Üye 2480407 Kapalı Hesap İhtiyar007' Alıntı: Samimiyet göstergesi Genişletmek için tıkla ... nasılsın iyi misin
Anil-D Üye Nextman' Alıntı: Bakarım bu hafta süremiz ne kadar ? Başüstüne kardeşim buyur gel Genişletmek için tıkla ... yok abi fazgectim emir gibi oldu bu zorla gibi
Nextman' Alıntı: Bakarım bu hafta süremiz ne kadar ? Başüstüne kardeşim buyur gel Genişletmek için tıkla ... yok abi fazgectim emir gibi oldu bu zorla gibi