İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

Bay H

Bay H

Üye
Hocam güvenliden kasıt nedir. Ufak bir açıklama yaparsan memnun kalırım.
Mesajlar 128 bitlik şifrelenmiş hatlar üzerinden gönderiliyor ve mesajlar AES-256, SHA-256 ile şifreleniyor. Tabi bu işlemler ne kadar gerçektir bir şey diyemem :kıskıs:

PureFood

PureFood

Üye
Mesajlar 128 bitlik şifrelenmiş hatlar üzerinden gönderiliyor ve mesajlar AES-256, SHA-256 ile şifreleniyor. Tabi bu işlemler ne kadar gerçektir bir şey diyemem :kıskıs:
Hmm yani üçüncü taraf kimsenin okuma yetkisi yok ? Şirket çalışanları ekibi falan yani.

alasulumurat

alasulumurat

Üye
2gb+L1020 128.99 lira diye teklif seçeneği var sanırım bunu diyorsunuz, ayrı bir seçenek olduğu için seçince tarife de varsa tarife+128.99 lira ödersiniz tarifeyi iptal edip diğer teklifleri değerlendirebilirsiniz.

eyvallah kardeşim sağol bilgi için

kursat99

kursat99

Üye
Lumia 2520 Jennifer Lopez'in yeni klibinde görüldü.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
  • Beğen
Tepkiler: kursat99
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Abi o değilse millet tezkere bekler gibi wp8.1e gün sayıyo :) "len 8.1, şafak kaç" ... :D

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: skynet, Esendağlı, OttomaN TigeR ve 2 diğerleri
kamil5028347

kamil5028347

Üye
arkadaşlar iki gün öncede sordum cüzdandan kredi kartı kalmıyor burdanda kaldırmayı denedim ama kalkmadı bilen yokmu nasıl kalkacak bu

msakli_

msakli_

Üye
Telefon depolama alanında geçici dosyalar var ve 500 mg alanı kaplamış her geçen gün artıyor.. Bu nedir acaba L925 neyden kaynaklı olarak artıyor

hookword

hookword

Üye
arkadaşlar iki gün öncede sordum cüzdandan kredi kartı kalmıyor burdanda kaldırmayı denedim ama kalkmadı bilen yokmu nasıl kalkacak bu

Microsoft hesabınızda uygulama ve müzik alışverişleri için ayarlanan ödeme kartları doğrudan telefonunuzdan silinemez. Kartı silmeyi denedikten sonra "Ek eylem gerekiyor" hatasını görürseniz, aşağıdakileri deneyin:

1. adresine gidin ve telefonunuzda kullandığınız Microsoft hesabını kullanarak oturum açın.

2. Ödeme Seçenekleri'ni ve silmek istediğiniz kartı tıklatın.

3. Kartınızı silmek için Kaldır'ı tıklatın ve yönergeleri izleyin.

4. Telefonunuza geri dönün. Cüzdan'da, Daha Fazlası'na dokunun ve ardından Yenile'ye dokunun.

Bu, Cüzdan kartlarınızı Microsoft hesabınızla eşitler. Tamamlandığında, Cüzdanınızdaki kartın yanında "İlgilenmeniz gerekiyor"u göreceksiniz.

5. Karta dokunup bekleyin, ardından Sil'e dokunun.
daha fazla bilgi

• Beğen
Tepkiler: skynet
dakamon

dakamon

Üye
Arkadaşlar yurtdışında 60 70 dolara satılan telefonların yada 20 30 dolara satılan telefonların normalde ülkemizde 80 90 Tl ye satılamamasının sebebini biliyor musunuz? Bilindiği üzere ötv ve kdv denen iki tane illet var başımızda. Hadi bunları biliyorduk ta 120 Tl altı telefonlara 100 Tl civarında fix olan otv vergisi nedir? Mesela telefon yurt dışında 70 Tl ye satılıyor normalde buna ÖTV uygulansa belki 20 30 Tl vergi gelecek ama oyle olmuyormuş direk fix vergi 100 Tl üzeri vergi geliyor oluyorum telefon 200 Tl sonra bunun üzerinden de bide kdv vergisi uygulanıyor telefon 230 Tl ye geliyor e bide distribütör un karıydı satıcının karıydı derken 300 350 Tl ye çıkıyor telefon durum bu :/ 70-80 Tl lik telefon 350 Tl ye çıkıyor. Bunu Mesut Çevik ten öğrendim bir videosunda söylemişti. Yani sallama bir olay değil arkadaşlar. Örneğin Nokia x in 500 Tl civarında olması bu vergiler yüzünden yada Amerika da 50 dolara kadar düşmüş olan 520 bizde 600 Tl olması bu yüzden :(

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve gunesinoglu
Murat Alper

Murat Alper

Üye
@papakudioflu @bulutsuzgece siyah lumia 920 kullanıcıs olarak eklermisiniz beni

Murat Alper

Murat Alper

Üye
evet iyi

gunesinoglu

gunesinoglu

Üye
920 yi büyük bir elektronik markette 900 civarına buldum, beyaz renk, tereddüt içinde kaldım

dakamon

dakamon

Üye
Vay arkadaş uzun diye kimse okumadı kesin

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Arkadaşlar yurtdışında 60 70 dolara satılan telefonların yada 20 30 dolara satılan telefonların normalde ülkemizde 80 90 Tl ye satılamamasının sebebini biliyor musunuz? Bilindiği üzere ötv ve kdv denen iki tane illet var başımızda. Hadi bunları biliyorduk ta 120 Tl altı telefonlara 100 Tl civarında fix olan otv vergisi nedir? Mesela telefon yurt dışında 70 Tl ye satılıyor normalde buna ÖTV uygulansa belki 20 30 Tl vergi gelecek ama oyle olmuyormuş direk fix vergi 100 Tl üzeri vergi geliyor oluyorum telefon 200 Tl sonra bunun üzerinden de bide kdv vergisi uygulanıyor telefon 230 Tl ye geliyor e bide distribütör un karıydı satıcının karıydı derken 300 350 Tl ye çıkıyor telefon durum bu :/ 70-80 Tl lik telefon 350 Tl ye çıkıyor. Bunu Mesut Çevik ten öğrendim bir videosunda söylemişti. Yani sallama bir olay değil arkadaşlar. Örneğin Nokia x in 500 Tl civarında olması bu vergiler yüzünden yada Amerika da 50 dolara kadar düşmüş olan 520 bizde 600 Tl olması bu yüzden :(

Hocam bu konuda halk olarak bize düşen görevlerimiz var. En başta oy verdiklerimize dikkat edicez, insanların bilgilenmelerine yardım edicez, kazanırsa da isteklerimizi halk olarak karşılamaları için zorlayacağız. Başka ne yapabiliriz ki.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: dakamon

Üst Alt