skynet
Üye
Dokun'u güncelleyin gelirEşimin 620 sine Black güncellemesini bugün yükledim. Windows tuşlarındaki titreşimi kapatma görünmüyor.

Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Dokun'u güncelleyin gelirEşimin 620 sine Black güncellemesini bugün yükledim. Windows tuşlarındaki titreşimi kapatma görünmüyor.

bu uygulama ileEşimin 620 sine Black güncellemesini bugün yükledim. Windows tuşlarındaki titreşimi kapatma görünmüyor.

30 dakikada bir güncelleniyor. ayarlar arka plan görevlerini kontrol edin insider'in çalıştığına emin olunarkadaşlar ben arkadaşımın numarasını Hotmail hesabıma kaydediyorum ama bir kaç gün sonra bakıyorum isim yok kayıt yok . gemişte kaydetmiş olduğum numara var . neden böyle ? internet bağlantım her zaman var eşitleme yapmıştırInsider Pro şarj yüzdesi ana ekranda geceden beri %3, nasıl bir Live tile mantığı var bu sistemin çözemedim. Hava durumu programları da aynı şekilde.
neresinden tutsan elinde kalıyor.
Geçmişte başıma gelmişti. Benim kaybolan arkadaşın isminde Türkçe karakterler vardı. Sonra o sorun kayboldu.30 dakikada bir güncelleniyor. ayarlar arka plan görevlerini kontrol edin insider'in çalıştığına emin olunarkadaşlar ben arkadaşımın numarasını Hotmail hesabıma kaydediyorum ama bir kaç gün sonra bakıyorum isim yok kayıt yok . gemişte kaydetmiş olduğum numara var . neden böyle ? internet bağlantım her zaman var eşitleme yapmıştır
sebebini yada çözümünü bilimiyorum. İsterseniz bi kontrol edin, dil bölge, karakterler vs.
arkadaşlar cüzdana tanımladığım kredi kartımı kaldıramıyorum yardımcı olurmusunuz
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Geçmişte başıma gelmişti. Benim kaybolan arkadaşın isminde Türkçe karakterler vardı. Sonra o sorun kayboldu.sebebini yada çözümünü bilimiyorum. İsterseniz bi kontrol edin, dil bölge, karakterler vs.
anladımçok can sıkıcı ya
tamamdır deniyorumArkadaşının hali hazırdaki tüm bilgilerini sil. (PC de outlook.com daki kişilerden). Daha sonra yeniden ama bu sefer ismini değiştirip (bir iki harf oynat yada arkadaşına uygun bir isim vererek) yeniden ekle. Bence düzelecek.

Yok abi sorun var. Live tile ler hiç çalışmıyor adam akıllı
arkadaşlar cüzdana tanımladığım kredi kartımı kaldıramıyorum yardımcı olurmusunuz
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Dokun'u güncelleyin gelir
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

bu uygulama ileLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızGöz Atma'yı güncelleştirirseniz kapatabilirsinizdokundu ya![]()