İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

skynet

Üye
Eşimin 620 sine Black güncellemesini bugün yükledim. Windows tuşlarındaki titreşimi kapatma görünmüyor.
Dokun'u güncelleyin gelir :)

• Beğen
Tepkiler: metinmb407

sekajmer

sekajmer

Üye
Eşimin 620 sine Black güncellemesini bugün yükledim. Windows tuşlarındaki titreşimi kapatma görünmüyor.
bu uygulama ile Göz Atma'yı güncelleştirirseniz kapatabilirsinizdokundu ya :duvar2:

• Beğen
Tepkiler: metinmb407
ademoz05

ademoz05

Üye
Insider Pro şarj yüzdesi ana ekranda geceden beri %3, nasıl bir Live tile mantığı var bu sistemin çözemedim. Hava durumu programları da aynı şekilde.

neresinden tutsan elinde kalıyor.

sekajmer

sekajmer

Üye
Insider Pro şarj yüzdesi ana ekranda geceden beri %3, nasıl bir Live tile mantığı var bu sistemin çözemedim. Hava durumu programları da aynı şekilde.

neresinden tutsan elinde kalıyor.
30 dakikada bir güncelleniyor. ayarlar arka plan görevlerini kontrol edin insider'in çalıştığına emin olunarkadaşlar ben arkadaşımın numarasını Hotmail hesabıma kaydediyorum ama bir kaç gün sonra bakıyorum isim yok kayıt yok . gemişte kaydetmiş olduğum numara var . neden böyle ? internet bağlantım her zaman var eşitleme yapmıştır

enessrsy

enessrsy

Üye
Arkadaşlar geniş açılı gibi fotoğraf çeken bir uygulama var mı bildiğiniz, fotoğrafın ortası şişik gibi oluyor hani?

plenken

plenken

Üye
Arkadaşlar konuşmayı yazıya çeviren program var mıydı acaba...

kamil5028347

kamil5028347

Üye
arkadaşlar cüzdana tanımladığım kredi kartımı kaldıramıyorum yardımcı olurmusunuz

narnia16

narnia16

Üye
Evleaks martini kod adlı cihazın lumia 930 adıyla tanıtılacağını belirtmiş fakat herhangi bir özelliğini paylaşmamış henüz.

MaxiCep Windows Phone Beta uygulamasıyla gönderildi.

kamil5028347

kamil5028347

Üye
arkadaşlar cüzdana tanımladığım kredi kartımı kaldıramıyorum yardımcı olurmusunuz

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
30 dakikada bir güncelleniyor. ayarlar arka plan görevlerini kontrol edin insider'in çalıştığına emin olunarkadaşlar ben arkadaşımın numarasını Hotmail hesabıma kaydediyorum ama bir kaç gün sonra bakıyorum isim yok kayıt yok . gemişte kaydetmiş olduğum numara var . neden böyle ? internet bağlantım her zaman var eşitleme yapmıştır
Geçmişte başıma gelmişti. Benim kaybolan arkadaşın isminde Türkçe karakterler vardı. Sonra o sorun kayboldu. :) sebebini yada çözümünü bilimiyorum. İsterseniz bi kontrol edin, dil bölge, karakterler vs.

Sorunun cevabını bilmiyorum ancak bilen arkadaşlardan biri mutlaka görüp cevaplayacaklardır.

sekajmer

sekajmer

Üye
Geçmişte başıma gelmişti. Benim kaybolan arkadaşın isminde Türkçe karakterler vardı. Sonra o sorun kayboldu. :) sebebini yada çözümünü bilimiyorum. İsterseniz bi kontrol edin, dil bölge, karakterler vs.
anladım :) çok can sıkıcı ya

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Arkadaşının hali hazırdaki tüm bilgilerini sil. (PC de outlook.com daki kişilerden). Daha sonra yeniden ama bu sefer ismini değiştirip (bir iki harf oynat yada arkadaşına uygun bir isim vererek) yeniden ekle. Bence düzelecek.

sekajmer

sekajmer

Üye
Arkadaşının hali hazırdaki tüm bilgilerini sil. (PC de outlook.com daki kişilerden). Daha sonra yeniden ama bu sefer ismini değiştirip (bir iki harf oynat yada arkadaşına uygun bir isim vererek) yeniden ekle. Bence düzelecek.
tamamdır deniyorum :)

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
tvizzle uygulamasını kullanan arkadaşlar programı kontrol eder misiniz..özellikle bağlantı kurulamayan bir kanala denk gelince uygulama kendini kapatıyor ve ana ekrana atıyor..sizde de durum aynıysa geri bildirim yapalım acil düzeltsinler :) son güncellemeden sonra oldu bu.

ademoz05

ademoz05

Üye
Yok abi sorun var. Live tile ler hiç çalışmıyor adam akıllı

hookword

hookword

Üye

telefon üzerinden kaldırılmıyor zaten pcden kaldırmanız gerekli windowsphone ipuçları sayfasında sss te var ordan yardım alabilirsiniz

beats

beats

Üye

Microsoft hesabınızı girince güvenlik kodu sorabilir onu geçince sağ üstte profil isminin altında GB-Kişisel hesap yazabilir ona tıklayıp TR-Kişisel hesap yapınca kartınızın olduğu sayfa açılacak karta tıklayınca kaldır seçeneğini göreceksiniz.

Üst Alt