İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

eRdaL.

eRdaL.

Üye
925 e bir güncelleme geldi 2mg lık

lumia 925

eRdaL.

eRdaL.

Üye

lumia 925

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
yeni mi yükledin black i?

eRdaL.

eRdaL.

Üye
Black yüklüydü ama bunun ne olduğu hakkında bir bilgim yok

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
ne zaman yükledin black i?

eRdaL.

eRdaL.

Üye
Aldığımda yüklüydü

kamil5028347

kamil5028347

Üye

Microsoft hesabınızı girince güvenlik kodu sorabilir onu geçince sağ üstte profil isminin altında GB-Kişisel hesap yazabilir ona tıklayıp TR-Kişisel hesap yapınca kartınızın olduğu sayfa açılacak karta tıklayınca kaldır seçeneğini göreceksiniz.

Kaldır yaptığım halde yine orda görünüyor kalkmıyor kart telefonda da görünmeye devam ediyor anlamdım bu durumu

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
hata düzeltme güncellemesidir belki bana da geldi yükledim de farkında değilim ;)

eRdaL.

eRdaL.

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Makale_Helvetia
ardacumhur

ardacumhur

Üye
Yeni klavye olmasın?

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
10521;155 i biliyorum klavye değil.başka birşey :)

eRdaL.

eRdaL.

Üye
Cihazı aldığımda denetleme yaptım eski olsa o zaman çıkması gerekmezmiydi

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
bazen geç gelebiliyor bu tarz güncellemeler

Bay H

Bay H

Üye

Yeni güvenli mesajlaşma uygulaması. Şuan sadece Windows Phone mağazada

• Beğen
Tepkiler: PureFood
ozggurr

ozggurr

Üye
Ekle listeye Nokia Lumia 1020 Siyah/Nokia Black guncellemeli.

alasulumurat

alasulumurat

Üye
arkadaşlar Türkcell de malum lumia 1020 kampanyası hakkında bilgisi olan var mı? 2GB internet + 24 ay taahhüt ile 130 TL aylık diyor. Bu tarifeye ek mi yoksa toplam 130 TL mi vereceğim aylık? Bilgisi olan yardımcı olabilirse sevinirim.

n000k

n000k

Üye
arkadaşlar Türkcell de malum lumia 1020 kampanyası hakkında bilgisi olan var mı? 2GB internet + 24 ay taahhüt ile 130 TL aylık diyor. Bu tarifeye ek mi yoksa toplam 130 TL mi vereceğim aylık? Bilgisi olan yardımcı olabilirse sevinirim.
tam bir bilgim yok ama bence o tarifeye ektir.. internetten turkcell in sitesine bak orda herşey yazıyor..

beats

beats

Üye
2gb+L1020 128.99 lira diye teklif seçeneği var sanırım bunu diyorsunuz, ayrı bir seçenek olduğu için seçince tarife de varsa tarife+128.99 lira ödersiniz tarifeyi iptal edip diğer teklifleri değerlendirebilirsiniz.

PureFood

PureFood

Üye

Yeni güvenli mesajlaşma uygulaması. Şuan sadece Windows Phone mağazada
Hocam güvenliden kasıt nedir. Ufak bir açıklama yaparsan memnun kalırım.

Üst Alt