hayır hocam o ne oluyor 2. bölüm açılmıyor ya, direk 3. bölüme atlayıp ordan devam et:)
Uhops Üye sinan627' Alıntı: hayır hocam o ne oluyor Genişletmek için tıkla ... 2. bölüm açılmıyor ya, direk 3. bölüme atlayıp ordan devam et
sinan627' Alıntı: hayır hocam o ne oluyor Genişletmek için tıkla ... 2. bölüm açılmıyor ya, direk 3. bölüme atlayıp ordan devam et
sinan627 Üye Konu Sahibi GDDR5' Alıntı: 2. bölüm açılmıyor ya, direk 3. bölüme atlayıp ordan devam et Genişletmek için tıkla ... onada baktım ama diger bölümler kilitli sanırım bölüm geçtikçe bölüm açılıyor
GDDR5' Alıntı: 2. bölüm açılmıyor ya, direk 3. bölüme atlayıp ordan devam et Genişletmek için tıkla ... onada baktım ama diger bölümler kilitli sanırım bölüm geçtikçe bölüm açılıyor
Uhops Üye sinan627' Alıntı: onada baktım ama diger bölümler kilitli sanırım bölüm geçtikçe bölüm açılıyor Genişletmek için tıkla ... İlk sayfada verdiğim linkten ileri bölümlerden birinin savesini yükle.
sinan627' Alıntı: onada baktım ama diger bölümler kilitli sanırım bölüm geçtikçe bölüm açılıyor Genişletmek için tıkla ... İlk sayfada verdiğim linkten ileri bölümlerden birinin savesini yükle.
sinan627 Üye Konu Sahibi GDDR5' Alıntı: İlk sayfada verdiğim linkten ileri bölümlerden birinin savesini yükle. Genişletmek için tıkla ... hocam dosyayı indirdim hangi klasörün içine atmam gerekiyor GDDR5' Alıntı: İlk sayfada verdiğim linkten ileri bölümlerden birinin savesini yükle. Genişletmek için tıkla ... hocam dosyaları nereye atayımsave dosyası ile sorun çözüldü hocam çok teşekkür ettim Allah razı olsun
GDDR5' Alıntı: İlk sayfada verdiğim linkten ileri bölümlerden birinin savesini yükle. Genişletmek için tıkla ... hocam dosyayı indirdim hangi klasörün içine atmam gerekiyor GDDR5' Alıntı: İlk sayfada verdiğim linkten ileri bölümlerden birinin savesini yükle. Genişletmek için tıkla ... hocam dosyaları nereye atayımsave dosyası ile sorun çözüldü hocam çok teşekkür ettim Allah razı olsun