need for speed the run sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

sinan627

sinan627

Üye
    Konu Sahibi
need for speed the run sorunu
oyun 1. bölümden sonra 2. bölümü yüklerken sürekli yükleniyor diyo ama yüklenmiyo tekrara tekrar oyunu baştan başladım 1. bölümden sonra ikinci bölüm açılmıyor işletim sistemim win8 i5 4200M işlemci 8 gb ram 2 gb nvidia 740m ekran kartı var lenovo z510 sistemim gayet iyi durumda ama sorun nedir kaç haftadır bununla uğraşıyorum artık kafayı yemek üzereyim

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
***** değiştir olmazsa save dosyalarını yedekleyip yeniden kur

Uhops

Uhops

Üye
C:\Program Files\Need for Speed The Run\Data\Win32\Loc klasöründeki en.sb isimli dosyası değiştirmen gerekiyor bendede vardı aynı sorun.

sinan627

sinan627

Üye
    Konu Sahibi
hocam doyanın adını mı değiştireyim dosyayı siley,m mi değiştirecekcem dosya adını ne yapmalıyım??

Uhops

Uhops

Üye
hocam doyanın adını mı değiştireyim dosyayı siley,m mi değiştirecekcem dosya adını ne yapmalıyım??
bunu dene. (Önce yedek almayı unutma)

sinan627

sinan627

Üye
    Konu Sahibi
hocam dosya adını değiştirdim bu kez oyuna hiç girmedi eski haline çevirdim oyunu yüklerken daemon tools programı ile yüklendi bununla bir ilgisi olabilir mi?

Uhops

Uhops

Üye
hocam dosya adını değiştirdim bu kez oyuna hiç girmedi eski haline çevirdim oyunu yüklerken daemon tools programı ile yüklendi bununla bir ilgisi olabilir mi?
Daemon tools sorun yaratmaz, ama en.sb ile çözüldüyü sorun bende :hmmm

sinan627

sinan627

Üye
    Konu Sahibi
Daemon tools sorun yaratmaz, ama en.sb ile çözüldüyü sorun bende :hmmm

''en.sb'' bu dosyanın adını ''en'' yapmıştım oyun hiç açılmamıştı şimdi bu dosyanın adını ne olarak değiştireyim? siz dosyanın adını ne olarak değiştirdiniz?

Uhops

Uhops

Üye
İsmi gene aynı. .sb uzantısı bende, uzantısı gözüküyor ondan sn.sb diyorum :)

sinan627

sinan627

Üye
    Konu Sahibi
Uhops

Uhops

Üye
açılmayan bölümden bir sonraki bölümün saveini yükle.
sadece uzantı olanı noktadan itibaren mi silmeyim?
İndirdiğin haliyle at. Hiç değişiklik yapma.

sinan627

sinan627

Üye
    Konu Sahibi
açılmayan bölümden bir sonraki bölümün saveini yükle.
İndirdiğin haliyle at. Hiç değişiklik yapma.

hocam inidiriyorum şimdi oyuna giricem bakalım düzelmiş mi birazdan dönüş yaparım
hocam inidiriyorum şimdi oyuna giricem bakalım düzelmiş mi birazdan dönüş yaparım

burdan indirdim dosyayı değiştirdim oyun bude hiç açılmadı siyah ekran geldi gerisi gelmedi hocam rica etsem sizdeki dosyayı upload etseniz de sizinki indirsem olur mu?

• Beğen
Tepkiler: GDDR5
Uhops

Uhops

Üye
bendeki bu kendim upload yaptım bunu bununla açtım bende oyunu.

sinan627

sinan627

Üye
    Konu Sahibi
hocam pc 64 bit bununla bir ilgisi olabilir mi?

Uhops

Uhops

Üye
Benim ki de 64Bit. :)

Uhops

Uhops

Üye
Save dosyasını denedin mi?

Takipçi Satın Al

Üst Alt