Haber Nokia Katlanabilir Batarya Patenti Aldı.

Sponsorlu Bağlantılar

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
Bizde demeden geçemiyoruz işte, hay Allah.:bleh:

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-

blacktalon

blacktalon

Üye
Nokia hayatinin hatasini andoide gecmeyerek yapti aslinda samsungun konumunu hak eden firma nokiaydi apple ile nokia beraber rakip ya da ortak olarak cok is yapardi

Emre

Üye
Nokia hayatinin hatasini andoide gecmeyerek yapti aslinda samsungun konumunu hak eden firma nokiaydi apple ile nokia beraber rakip ya da ortak olarak cok is yapardi
zaten nokia android geçti nokia x

Burak Altun

Burak Altun

Üye
Nokia nın gelişmesi imkansız gibi geliyor şuan Android ve İos un gerisinde kaldı hatta blackberry nin işlemcisinden bile geri kaldı artık ne yaparsa yapsın android ios kadar yükselecegini sanmıyorum şahsen
İşlemci derken işletim sistemini bahsettin sanırım. Hiçbir işletim sistemi ilk çıktığında mükemmel olamaz. Zamanla gelişip , kullanıcıların bekletinlerini karşılayarak sürekli güncellenerek ilerler. Ayrıca Windows Phone kesinlikle kötü değil. Git bi android ve Wp kullanan insanlara sor bakalım hangisi daha hızlı ve stabil. Her işletim sisteminin bi beğeneni vardır. Büyük konuşmamak lazım. Senin dediğin gibi olsaydı. Lider olan hiçbir zaman yer değiştirmezdi. O zaman da Symbian lider olurdu.

2en

2en

Üye
Hayır amacım nokia'yı kötülemek degil sadece artık pek tutulmuyor diyorum inşallah tez zamanda Alahın izniyle yolları açılırda :D böyle Galaxy İphone gibi telefonlar çıksa diyorum..

Küçükken hep hayal ederdim samsung İphone Nokia ortak telefon yapsa nasıl olurdu hepsi kendi sektörünün en iyi parçasını koyuyor ve sonuç 6 milyar (Sadece Şakaydı :D ) ama hayal gerçek para konusu şaka :D

• Beğen
Tepkiler: Burak Altun
BelaMonte

BelaMonte

Üye
Bir ara 1 saniyede dolacak olan batarya yapacaklardı ne oldu ona?

Takipçi Satın Al

Üst Alt