Tavsiye lumia 820 iso sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

bigerror

Üye
    Konu Sahibi
lumia 820 iso sorunu
lumia 820 imde black güncellemesi oldugu halde nokia kamera da iso maximum 1800 diğer arkadaşlar 3200 oldugunu yazıyor.sorun bendemi arkadaşlar...

dakamon

dakamon

Üye
lumia 820 imde black güncellemesi oldugu halde nokia kamera da iso maximum 1800 diğer arkadaşlar 3200 oldugunu yazıyor.sorun bendemi arkadaşlar...
Bende 1600 sen eminmisin 1800 olduğuna ayrıca 3200 olursa 920 ve üstü modellerde olur.

jepaq

Üye
lumia 720'de 3200

skynet

Üye
620'de baktım 1600'müş :D

dakamon

dakamon

Üye
Valla bende 1600 820 kullanıcısıyım. Bunlar sanırım kameranın diyafram açıklığına göre değişiyor olabilir arkadaşlar. Diyafram açıklıkları aynı olan modellerin isoları da aynıdır belki.

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
ya nerden bulursunuz bu ince detayları ....ben açıpta bakmamıştım bile taki siz diyene kadar merak ettim benim cihazlarda kaçmış diye.. zaten ayarları oto kullanmıyor muyuz 3200 e aldığımızda artıları nedir bari bunu öğrenelim :walk:

Dejavuex

Dejavuex

Üye
ya nerden bulursunuz bu ince detayları ....ben açıpta bakmamıştım bile taki siz diyene kadar merak ettim benim cihazlarda kaçmış diye.. zaten ayarları oto kullanmıyor muyuz 3200 e aldığımızda artıları nedir bari bunu öğrenelim :walk:

al dene fotoğraf çok parlak cıkıcak belki gozukmicek bile gece çekimlerinde çok ise yarıyor:)

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
sekajmer

sekajmer

Üye
karanlık ortamda deklanjör hızını 1/150 yapın diğer ayarlar otomatik kalsın. bu ayarda fotoğraf çekin sonra resim bilgisine bakın iso'nun 3200 verildiğini göreceksiniz. sadece manuel ayarlarda verilmiyor

bigerror

Üye
    Konu Sahibi
Pardon 1600 yazıcağıma 1800 yazmışım:) bugün detaylara baktım oto yaptığımda iso 3200 e kadar çıkıyor manuelde maxımum 1600 bende taktım bu ayrıntıya.ha bu arada lumia 720 de iso 3200 yav ben bu telin abisiyim arkadaş

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

sekajmer

sekajmer

Üye
Pardon 1600 yazıcağıma 1800 yazmışım:) bugün detaylara baktım oto yaptığımda iso 3200 e kadar çıkıyor manuelde maxımum 1600 bende taktım bu ayrıntıya.ha bu arada lumia 720 de iso 3200 yav ben bu telin abisiyim arkadaş

bende merak ettim bakayım 820 ye

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
karanlık ortamda deklanjör hızını 1/150 yapın diğer ayarlar otomatik kalsın. bu ayarda fotoğraf çekin sonra resim bilgisine bakın iso'nun 3200 verildiğini göreceksiniz. sadece manuel ayarlarda verilmiyor
Deklanşör hızında 1/150 yok :hmmm 1/125 var 1/5000 ve 1/500 var

alasulumurat

alasulumurat

Üye
bende 820 kullanıcısıyım ama iso max 800 e çıkıyor?

serinaga

serinaga

Üye
820'de manuel iso 1600, otomatikte ise 3200'e kadar çıkıyor ...

alasulumurat

alasulumurat

Üye
Nokia Camera da mı normal kamera da mı ?
Nokia Camerada...
manuel olarak iso ya tıkladığımda yuvarlak açılıyor sağda onu en sona kadar açıyorum 800 oluyor en fazla...

Şimdi baktım "Kamera" programını açtığımda da ayarlarda en fazla 800 oluyor iso

beats

beats

Üye
  • Beğen
Tepkiler: serinaga
alasulumurat

alasulumurat

Üye
Manuel 1600 deniyor ? :hmmm

Ustteki resim Nokia Camera, Alttaki ise normal kamera programındaki ayarlar kısmı...

Son düzenleme:

Üst Alt