Olmadi hatta ordakini sildim bunu yapistirdim root explorer ile olmadi
faydasızbe alnaldım simdi il once sytem sonra orda evli launcher yazıcak kopyalayın bunla ismni degistirn sonra onu oraya yapıstırn sonrda üzerine yaz diyin ve güle güle kullanın
Aga programı dedigin gibi yaptm olmadi. Odexteki launcher i silip attm olmadi hatta tel kafayi yedi stock rom attm sonunda.rootlu işler risklidir dikkatli olun
olmuyor :S custom romda denicem
Ben bi konu actim dostum orda apkli yukleyebilirsin.Ben denerim oldu ama iconlar falan şuan çektiğiniz ekran görüntüsü gibi olmadı eski Launcheri geri yükledim
Ben bi konu actim dostum orda apkli yukleyebilirsin.
Ben denerim oldu ama iconlar falan şuan çektiğiniz ekran görüntüsü gibi olmadı eski Launcheri geri yükledim
https://www.maxicep.com/forum/konu/s5-icon-paketi-kalite-gokhanermclr.883100/

ARKADAŞLAR SORUNUNUZU SANIRIM ÇÖZDÜM. NORMAL KULLANDIĞINIZ LAUNCHER'İN LİB DOSYALARI VARDIR. ONLARSIZ ÇALIŞMAZ DİYE BİLİYORUM. ARKADAŞIN SÖYLEMEK İSTEDİĞİ BU İNDİRDİĞİNİZİ KULLANDIĞINIZ LAUNCHER GİBİ GÖSTERMEK. YANİ BEN (GALAXY NEXUS KULLANIYORUM) Bİ LAUNCHER İNDİRDİĞİMDE ÖRN: S4 TW LAUNCHER APKNIN YANINDA LİB DOSYALARI DA BULUNUYOR. LİB DOSYASIZ HATA VERİYOR.
SİZE ÖNERİM XDA DA S4 LAUNCHER PAYLAŞILMIŞSA TELEFONUNUZA GÖRE .zip DOSYASI OLARAK İNDİRİP AÇIN, SONRA SYSTEM/PRİV-APP/ İÇİNE GİRİN. Seclauncher.apk YI SİLİP BUNU ATIN.(TABİİ AYNI ŞEKİLDE ADLANDIRARAK) VE FLASHLAYIN.
BEN İŞE YARAYACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM. ŞİMDİ DENEYECEĞİM BENDE NEXUSCULAR HABER BEKLESİN![]()
Cm romlarinda launcher.apk yok onun yerine trebuchet.apk gibi bisey var onunla yer degistirsek olur mu ? Cunku o da cm nin launcher inin ismi
S5 icon paketi hakkinda sordugum soriyada bakabilir misiniz
Maalesef olmadı ne yaptıysamEğer çalıştıramayan arkadaşlar bu söylediğin şekilde çalıştırabilirse konuya ekleriz senin yöntemini de..
hava durumu widgeti geliyor ancek tap to add city e basıyorum olmuyor.Maalesef olmadı ne yaptıysamhava durumu widgeti geliyor ancek tap to add city e basıyorum olmuyor.