Galaxy S5 Görünümlü TouchWIZ Ve Accuwather [4.3 JB][Deodex] [GökhanERMCLR]

Sponsorlu Bağlantılar

yavuz14

yavuz14

Üye
S3 mini orjinalinde Seclauncher.apk şeklinde ismi geçer bu launcher s3 mini ye uymadı neyse ...

GökhanERMCLR

GökhanERMCLR

Üye
    Konu Sahibi
Olmadi hatta ordakini sildim bunu yapistirdim root explorer ile olmadi

Sildigin dosya ile oraya kopyaladigin dosyanın ismini aynı yazdığına emin sin dimi? Yine olmadıysa rom engelliyor heralde bende sorunsuz çalışıyor çünkü

redfoxqq

redfoxqq

Üye
Aga programı dedigin gibi yaptm olmadi. Odexteki launcher i silip attm olmadi hatta tel kafayi yedi stock rom attm sonunda.rootlu işler risklidir dikkatli olun

theeternal

theeternal

Üye
olmuyor :S custom romda denicem

tifazcik

tifazcik

Üye
be alnaldım simdi il once sytem sonra orda evli launcher yazıcak kopyalayın bunla ismni degistirn sonra onu oraya yapıstırn sonrda üzerine yaz diyin ve güle güle kullanın

• Beğen
Tepkiler: GökhanERMCLR
theeternal

theeternal

Üye
be alnaldım simdi il once sytem sonra orda evli launcher yazıcak kopyalayın bunla ismni degistirn sonra onu oraya yapıstırn sonrda üzerine yaz diyin ve güle güle kullanın
faydasız

GökhanERMCLR

GökhanERMCLR

Üye
    Konu Sahibi
Aga programı dedigin gibi yaptm olmadi. Odexteki launcher i silip attm olmadi hatta tel kafayi yedi stock rom attm sonunda.rootlu işler risklidir dikkatli olun

Launcher çoğu romda sorun cıkarıyor neden oldugunu bilmiyorum bazı romlarda çalışıyor...
olmuyor :S custom romda denicem

Umarım çalışır kardeşim.. Çünkü launcherde sorun yok sadece romlarınız desteklemiyor üzgünüm..

• Beğen
Tepkiler: theeternal
gss_adnan

gss_adnan

Üye
Ben denerim oldu ama iconlar falan şuan çektiğiniz ekran görüntüsü gibi olmadı eski Launcheri geri yükledim

• Beğen
hasaneness

hasaneness

Üye
  • Beğen
Anil-D

Anil-D

Üye
bi link ver bakim hasanonun verdigide calışmıyor

• Beğen
Tepkiler: hasaneness ve GökhanERMCLR
GökhanERMCLR

GökhanERMCLR

Üye
    Konu Sahibi
Ben bi konu actim dostum orda apkli yukleyebilirsin.

Kardeş konuna baktım.. Yeni ikonlar değil onlar hatta orjinal launcher değil ?
Ben denerim oldu ama iconlar falan şuan çektiğiniz ekran görüntüsü gibi olmadı eski Launcheri geri yükledim

Alttaki linkten ikon paketinide indirip flashlaya bilirsin..

Kod:
https://www.maxicep.com/forum/konu/s5-icon-paketi-kalite-gokhanermclr.883100/

• Beğen
Tepkiler: hasaneness
emrecanzincir

emrecanzincir

Üye
ARKADAŞLAR SORUNUNUZU SANIRIM ÇÖZDÜM. NORMAL KULLANDIĞINIZ LAUNCHER'İN LİB DOSYALARI VARDIR. ONLARSIZ ÇALIŞMAZ DİYE BİLİYORUM. ARKADAŞIN SÖYLEMEK İSTEDİĞİ BU İNDİRDİĞİNİZİ KULLANDIĞINIZ LAUNCHER GİBİ GÖSTERMEK. YANİ BEN (GALAXY NEXUS KULLANIYORUM) Bİ LAUNCHER İNDİRDİĞİMDE ÖRN: S4 TW LAUNCHER APKNIN YANINDA LİB DOSYALARI DA BULUNUYOR. LİB DOSYASIZ HATA VERİYOR.

SİZE ÖNERİM XDA DA S4 LAUNCHER PAYLAŞILMIŞSA TELEFONUNUZA GÖRE .zip DOSYASI OLARAK İNDİRİP AÇIN, SONRA SYSTEM/PRİV-APP/ İÇİNE GİRİN. Seclauncher.apk YI SİLİP BUNU ATIN.(TABİİ AYNI ŞEKİLDE ADLANDIRARAK) VE FLASHLAYIN.

BEN İŞE YARAYACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM. ŞİMDİ DENEYECEĞİM BENDE NEXUSCULAR HABER BEKLESİN :)

• Beğen
GökhanERMCLR

GökhanERMCLR

Üye
    Konu Sahibi
ARKADAŞLAR SORUNUNUZU SANIRIM ÇÖZDÜM. NORMAL KULLANDIĞINIZ LAUNCHER'İN LİB DOSYALARI VARDIR. ONLARSIZ ÇALIŞMAZ DİYE BİLİYORUM. ARKADAŞIN SÖYLEMEK İSTEDİĞİ BU İNDİRDİĞİNİZİ KULLANDIĞINIZ LAUNCHER GİBİ GÖSTERMEK. YANİ BEN (GALAXY NEXUS KULLANIYORUM) Bİ LAUNCHER İNDİRDİĞİMDE ÖRN: S4 TW LAUNCHER APKNIN YANINDA LİB DOSYALARI DA BULUNUYOR. LİB DOSYASIZ HATA VERİYOR.

SİZE ÖNERİM XDA DA S4 LAUNCHER PAYLAŞILMIŞSA TELEFONUNUZA GÖRE .zip DOSYASI OLARAK İNDİRİP AÇIN, SONRA SYSTEM/PRİV-APP/ İÇİNE GİRİN. Seclauncher.apk YI SİLİP BUNU ATIN.(TABİİ AYNI ŞEKİLDE ADLANDIRARAK) VE FLASHLAYIN.

BEN İŞE YARAYACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM. ŞİMDİ DENEYECEĞİM BENDE NEXUSCULAR HABER BEKLESİN :)

Eğer çalıştıramayan arkadaşlar bu söylediğin şekilde çalıştırabilirse konuya ekleriz senin yöntemini de..

• Beğen
Tepkiler: emrecanzincir

emrah166

Üye
Cm romlarinda launcher.apk yok onun yerine trebuchet.apk gibi bisey var onunla yer degistirsek olur mu ? Cunku o da cm nin launcher inin ismi

GökhanERMCLR

GökhanERMCLR

Üye
    Konu Sahibi

emrah166

Üye
S5 icon paketi hakkinda sordugum soriyada bakabilir misiniz

• Beğen
emrecanzincir

emrecanzincir

Üye
Eğer çalıştıramayan arkadaşlar bu söylediğin şekilde çalıştırabilirse konuya ekleriz senin yöntemini de..
Maalesef olmadı ne yaptıysam :( hava durumu widgeti geliyor ancek tap to add city e basıyorum olmuyor.

GökhanERMCLR

GökhanERMCLR

Üye
    Konu Sahibi
tifazcik

tifazcik

Üye
4.1.2 için olmaz mı

Üst Alt