[Stabil][Aosp][4.2.2] LegenD Rom v4

Sponsorlu Bağlantılar

Xurmirac

Xurmirac

Üye
bende mesajlar normal bir şekilde gidiyor

Ccihat67

Ccihat67

Üye
Telefonun kendi romundan sıkılıp şimdi bu romu yükledim teşekkürler Buğra hocam :)

• Beğen
Tepkiler: Buğra
Ccihat67

Ccihat67

Üye
Mesajı denedim gidiyo bi sıkıntı yok :)

• Beğen
nsren

nsren

Üye
Eline, yüreğine, emeğine sağlık. Gerçekten süper olmuş. Çok teşekkür ederim devamını bekleriz :)

• Beğen
nsren

nsren

Üye
Şebeke çekim gücüne gerçekten çok şaşırdım. Mükemmel olmuş. Nasıl başardın bilmiyorum ama harbi helal olsun. Bu roma bir de leva os launcher Port edilse kesinlikle orjinal roma hiç ihtiyaç kalmaz.

gigascor

Üye
Buğra bey, bu roma tema nasıl yükleriz yardımcı olabilirmisiniz?

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Cekim gucunu hic merak edipte bakmamistim rom kendisi boyleydi.
Biraz baktim ama kesin sonuc alamamakla birlikte sanki gostergede yanlislik var gibi geliyor bana

Xurmirac

Xurmirac

Üye
Ses kısıp açma menüsü birazcık daha özelleştirilse iyi olur. Yani mesela ses tuşuna bastığımızda yan taraftada düğme olsun onada bastığımızda tüm sesleri ayarlayabilelim (Arama, medya ve alarm).

Birde birisi aradığında yanıt vermek ve reddetmek için ne tarafa çekeceğimiz belli olmuyo sadece halkaya dokunduğumuzda sağ ve solda kırmızı yeşil ışıklar yanıyo. bunun dışında mükemmel rom tekrar eline sağlık..

nsren

nsren

Üye
Benimde aklıma acaba sahte şebeke olabilir mi diye geldi ama değil denedim. Mesela kardeşimin evinde Vodafone hiç çekmiyor denecek kadar az normalde. Bu romu kurunca nerdeyse tam şebeke çekmeye başladı. Arama ve mesaj göndermeyi denedim. Acaba gerçekten çekiyor mu diye. Sonuç gayet başarılı. Tekrar diyorum bu iş nasıl yapılır bilmiyorum ama sonuç çok iyi. Üstelik xpossed ve modülleri ile de gayet uyumlu çalışıyor.
Cekim gucunu hic merak edipte bakmamistim rom kendisi boyleydi.
Biraz baktim ama kesin sonuc alamamakla birlikte sanki gostergede yanlislik var gibi geliyor bana

iTouchShine

Üye
Ses kısıp açma menüsü birazcık daha özelleştirilse iyi olur. Yani mesela ses tuşuna bastığımızda yan taraftada düğme olsun onada bastığımızda tüm sesleri ayarlayabilelim (Arama, medya ve alarm).

Birde birisi aradığında yanıt vermek ve reddetmek için ne tarafa çekeceğimiz belli olmuyo sadece halkaya dokunduğumuzda sağ ve solda kırmızı yeşil ışıklar yanıyo. bunun dışında mükemmel rom tekrar eline sağlık..

Bu işlemi (ses) Xposed Yükleyici içinden yapabilirsiniz. Modül indir'e dokunun ve "ExpandableVolume" eklentisini indirip kurun. Ardından modüller içinden aktif hale getirerek yeniden başlatın. Sorun çözülmüştür

Ccihat67

Ccihat67

Üye
@Buğra Hocam 1 saatte %10 şarj gitti durduğu yerde acaba benim telefondamı sorun var ?

smh60

smh60

Üye
Pil performansında kesinlikle iyileşmeler var :)

• Beğen
smh60

smh60

Üye
Hocam valla sadece iki sorun var

1) Başlangıcta 1 kere Reset ( Bu sorun bile sayılmayabilir)

2) Rom icinde bulunan Uygulamaların bazıları tam kurulmuyor

• Beğen
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Hocam valla sadece iki sorun var

1) Başlangıcta 1 kere Reset ( Bu sorun bile sayılmayabilir)

2) Rom icinde bulunan Uygulamaların bazıları tam kurulmuyor
İşte bu iki sorunda halledilecek ve nexus tarzı ayarlar menüsü olan bir rom geliştireceğim.
vs bakalım henüz erken zaten 1 ay içinde belki yayınlarım

Üst Alt