Onlar isteğe bağlıdır. Uygulama kurar gibi kuracaksın...kardeşim bu ekteki verdiğin dosyaları nereye kuracaz widgetler felan ?
tamam kardeşim hallettim saol eline sağlıkOnlar isteğe bağlıdır. Uygulama kurar gibi kuracaksın...

rica ederimtamam kardeşim hallettim saol eline sağlık![]()
güle güle kullantesekkurler
rica ederimsaol kardesım![]()

rica ederim![]()
Olur yaparımhocam team versen yapabılır mısn acaba sana zahmetJAF version 1.98.62
Detected PKEY: 90009699
Card life counter: 99.99%
P-key nokia module version 01.02
FBUS INTERFACE NOT CONNECTED!!!
USB Cable Driver version: 7.1.172.0
Changing mode...Done!
FILES SET FOR FLASHING:
MCU Flash file: NONE
PPM Flash file: NONE
CNT Flash file: NONE
APE Variant file: NONE
Searching for JAF saved location of ini...
Checking path: C:\Program Files (x86)\Nokia\Phoenix\Products\RM-356\
Searching for default location of ini...
Checking path: \Products\RM-356\
Searching for JAF saved location of ini...
Checking path: C:\Program Files (x86)\Nokia\Phoenix\Products\RM-356\
No ini files found...
FILES SET FOR FLASHING:
MCU Flash file: NONE
PPM Flash file: NONE
CNT Flash file: NONE
APE Variant file: NONE
Detected P-KEY: 90009699
P-key nokia module version 01.02
Init usb communication...
Can't detect flashing server!
Bekliyoumatıyorum hemen id lerı![]()
kardeşim bu telefon sürekli kendiliğinden kapanıyor :/ cfw ile ilgili mi yoksa teldemi sorun var ?rica ederim
güle güle kullan
kurduğun uygulamalar etki edebilir. yazılımı attıktan sonra mutlaka depo ve hafıza kartını biçimlendirmelisinki eski sistemden kalan kırıntılar yazılımı karıştırmasın...kardeşim bu telefon sürekli kendiliğinden kapanıyor :/ cfw ile ilgili mi yoksa teldemi sorun var ?
cfwden önce zaten biçimlendirdim hard format attım sonrada gerek var mı ?kurduğun uygulamalar etki edebilir. yazılımı attıktan sonra mutlaka depo ve hafıza kartını biçimlendirmelisinki eski sistemden kalan kırıntılar yazılımı karıştırmasın...
hayır yok. o zaman kurduğun uygulamalardan biri etki ediyordur. yada sistem hata vermiştir. İlk önce hafıza kartını biçimlendir. sonra hard format at daha sonra hafıza kartını biçimlendir tekrardan öyle kullan biraz bakalım reset atacak mıcfwden önce zaten biçimlendirdim hard format attım sonrada gerek var mı ?
yine aynı 2 batarya kullanıyorum bugün telefon bi kaç kez düştü acaba ondanmı :/hayır yok. o zaman kurduğun uygulamalardan biri etki ediyordur. yada sistem hata vermiştir. İlk önce hafıza kartını biçimlendir. sonra hard format at daha sonra hafıza kartını biçimlendir tekrardan öyle kullan biraz bakalım reset atacak mı
bilmiyorum dediklerimi bir dene...yine aynı 2 batarya kullanıyorum bugün telefon bi kaç kez düştü acaba ondanmı :/
yan tuş kilidini kapatıp açınca kapanıyo telefon sorun bu .sbilmiyorum dediklerimi bir dene...
dediklerimi bir yap kardeşim. eğer düzelmez ise ofw ye dön. yine aynıysa düşürdün diye donanımsaldır herhalde... denemeleri yapmadan sonuca varamayızyan tuş kilidini kapatıp açınca kapanıyo telefon sorun bu .s
hocam benım navıbar calısmıyor hala neden acaba... hard format ve kartı bıcımlendırdım ama hala calısmıyordediklerimi bir yap kardeşim. eğer düzelmez ise ofw ye dön. yine aynıysa düşürdün diye donanımsaldır herhalde... denemeleri yapmadan sonuca varamayız