5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

keops31

keops31

Üye
sa kardeşim yaklaşık bütün sorunlara cevap vermişsin gerçekten teşekkür ederim. ilk defa kuracağım bende. v60 sürümü var şuan bende.bi kaç sorum olacak şu an ki upload edilmiş dosya en son hatasız ve güncel sürüm mü ? birde belle de handwave çalışıyor mu ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
A.s kardeş. V60 ın üstüne sorunsuzca kurabilirsin. Ana sayfadaki link en son güncel sürüm olup sorunsuzdur. Yazılımı attıktan sonra mutlaka hard format atýıp hafıza kartını biçimlendirmelisin ki sorunsuzca kullanabilesin. handwave nedir? uygulama ise denemedim bir bilgim yok kardeþim.

keops31

keops31

Üye
kardeş dediklerini harfiyen uyguladım ama sürekli flashing server not detect diyo .s napmam lazım?
kardeş dediklerini harfiyen uyguladım ama sürekli flashing server not detect diyo .s napmam lazım?
hallettim kardeşim problemimi bu arada handwave de çalışıyo :) çok tşk ederim

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Tamam kardeş güle güle kullan :)

by-lova

Üye
kardeş ben bu cwf yi yaptım ama teli eskiye nasıl çevirecem çevirmek istiyorum

TEKNO MANYAK

TEKNO MANYAK

Üye
Orjal dosyalari bul ayni yontemle flasla forumda gezersen bulursun

by-lova

Üye
bir sorun ortaya çıkmaz umarım teşekkür ederim

TEKNO MANYAK

TEKNO MANYAK

Üye
Sorun cikmasi lazim son surumunu indir v60 di galuba

TEKNO MANYAK

TEKNO MANYAK

Üye
Klavye yeni alisamadim ozr dilerim

by-lova

Üye
önemli değil bu cwf yi 7 aydan fazla kullanıyorum 1 ayda telefon hard format istiyo yavaşlıyo

TEKNO MANYAK

TEKNO MANYAK

Üye
Ben biraktim 5800 note 2 valla rahatladim neyse konuyu dagatmayalim hakan kizar sornq

beatboxqwe

Üye
Abi küçük qwerty klavyeyi nasıl etkinleştirebilirim swype denen bir klavye programı kullanıyorum ve onu da kullanmak için küçük qwerty klavyenin seçili olması gerekiyor.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Abi küçük qwerty klavyeyi nasıl etkinleştirebilirim swype denen bir klavye programı kullanıyorum ve onu da kullanmak için küçük qwerty klavyenin seçili olması gerekiyor.
sys/bin/StaticFeatures.dll bu dosyayı küçük klavye olan bir cfwnin yazılım dosyalarından al c sürücüsünde ay6nı yere at telefonu kapat aç etkinleşir

• Beğen
Tepkiler: beatboxqwe

beatboxqwe

Üye
Abi deniycem de senin cfw de ayni dosya yolunda ayni adda bi dosya var atar mi

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
c sürücüsünde aynı dosya varsa üzerine yazar...

beatboxqwe

Üye
Evet senin atmami soyledigin yerde uzerine mi yazdirayim

TEKNO MANYAK

TEKNO MANYAK

Üye
Evet uzerine yazmalusin

beatboxqwe

Üye
Abi bi de mesela bi şarkının albümünü deiştiriyorum ama değiştirmeden önceki albüm orda kalıyor içinde şarkı olmadan ve silmeye çalıştığımda hata veriyor

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Abi bi de mesela bi şarkının albümünü deiştiriyorum ama değiştirmeden önceki albüm orda kalıyor içinde şarkı olmadan ve silmeye çalıştığımda hata veriyor
müzik çalar güncellemesini yaptın mı

beatboxqwe

Üye
Yok abi yapmadım yapınca geçer mi

Üst Alt