5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

TEKNO MANYAK

TEKNO MANYAK

Üye
Bundan once once baska cfw kullandinmi hard format atip hafiza kartini bicimlendirmediysende olabilir

TEKNO MANYAK

TEKNO MANYAK

Üye
Rom pacher kulaniyorsan bazen uygulamara sorun cikari aktif patchlari kapayip dene

beatboxqwe

Üye
Yok ya hard format falan atıyorum ama belki open4all yamasından oluyor olabilir

muhammet.ucr

Üye
tamam çok güzel de 4x4 ekran yokmu :( :(

heroo19055

heroo19055

Üye
s.a hakan kardeş bende telefonuma ilk kez cfw yüklüycem bana yardımcı olurmusun rica etsem. sorunsu zbi şekilde yükleyelim. tşk ederim kolay gelsin

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
s.a hakan kardeş bende telefonuma ilk kez cfw yüklüycem bana yardımcı olurmusun rica etsem. sorunsu zbi şekilde yükleyelim. tşk ederim kolay gelsin
Ana sayfada detaylı anlatım yaptım. takıldığın yerde yaz yardımcı olurum ve korkacak birşey yok. yanlış yapsan bile doğru yapana kadar denemeyi bırakma mutlaka olacaktır

heroo19055

heroo19055

Üye
tmm kardeş saol. bi sorum olacak izninle en sorunsuz cfw şuanda bumudur tekrar uğraşmak istemiyorum. bide menü ekranı 4x4 mü? daha çok hoşuma gidiyor

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
tmm kardeş saol. bi sorum olacak izninle en sorunsuz cfw şuanda bumudur tekrar uğraşmak istemiyorum. bide menü ekranı 4x4 mü? daha çok hoşuma gidiyor
Sabit konu olması cfw nin ne kadar kaliteli olduğunu gösteriyor zaten. Kendi cfwm için en iyisi budur desem kendimi beğenmişlik olur :)
ister 3x4 ü kur istersen 4x4 dü o sana kalmış ama ana sayfada dosyalar birlikte verilmiştir. 4x4 ü kuracaksan. eksik dosyaları 3x4 ün klasöründen al öyle flaşla

heroo19055

heroo19055

Üye
evet ondan sabit olmasından dolayıda bu cfw yapmak istedim. yapmaya çalışayım takılırsa rahatsız ederim :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
heroo19055

heroo19055

Üye
tmm kardeş şimdi başlıyorumkardeş ben işlemlere başlamadan önce hafıza kartını biçimlendirdim. telefonu kapatıyormuyuz işlemleri yaparken cfw yüklerken

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
tmm kardeş şimdi başlıyorumkardeş ben işlemlere başlamadan önce hafıza kartını biçimlendirdim. telefonu kapatıyormuyuz işlemleri yaparken cfw yüklerken
evet kapalı iken bağlıyorsun usb e

heroo19055

heroo19055

Üye
kardeş herşeyi yaptım searching for phone... not found hatası verdisorunu çözdüm oldu telefon açıldı. başka bişey yapmaya gerek varmı. hard format yada hafıza kartını biçimlendirmek gibi

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
kardeş herşeyi yaptım searching for phone... not found hatası verdisorunu çözdüm oldu telefon açıldı. başka bişey yapmaya gerek varmı. hard format yada hafıza kartını biçimlendirmek gibi
Yok kullanmaya başlayabilirsin...

beatboxqwe

Üye
Abi staticfeatures klasorunu degistiriyorum qwerty klavye icin bu sefer baska degisiklikler oluyo mesela temalarda tema indir yazisi geliyor

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Abi staticfeatures klasorunu degistiriyorum qwerty klavye icin bu sefer baska degisiklikler oluyo mesela temalarda tema indir yazisi geliyor
Çünkü onlarda o dosya ile kapatılmış... Gelmesi normaldır...

muhammet.ucr

Üye
teşekkürler ama bir ricam daha olacak youtube uygulamasında "error connect" hatası var bu cwfde oldu bu hata. Nasıl düzeltiriz

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler ama bir ricam daha olacak youtube uygulamasında "error connect" hatası var bu cwfde oldu bu hata. Nasıl düzeltiriz
Ağ ayarlarını kontrol et. varsayılan erişim noktası hangisini seçeceksen onu seç

Üst Alt