Sony Xperia Z2 resmi olarak tanıtıldı: Tüm detaylar burada

Sponsorlu Bağlantılar

smh60

smh60

Üye
Bu cihaz s5 i ezer :)

enterneoll

enterneoll

Üye
Xperia cihazlar çok çabuk unutuluyor xperia z alıp ta kullancak kimse yoktur şu anda oysa htc one ve s4 çok daha alınabilir bir cihaz aynısı bu cihazların başına gelicek 6 ay sonra kimse z2 konusmayacak

• Beğen
Tepkiler: Pikkaccu
Invoke

Invoke

Üye
Xperia cihazlar çok çabuk unutuluyor xperia z alıp ta kullancak kimse yoktur şu anda oysa htc one ve s4 çok daha alınabilir bir cihaz aynısı bu cihazların başına gelicek 6 ay sonra kimse z2 konusmayacak

Çabuk mu unutuluyor ? Adını fazla duymama sebebimiz daha satıyor olması olabilir mi?

• Beğen
Tepkiler: smh60
enterneoll

enterneoll

Üye
Sadece 6 ay sonra unutuluyor görürsünüz daha şimdiden z3 modelinin 6 ay sonra geleceği duyuruldu z2 sadece 6 ay amiral gemisi olucak sonynin

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye
Bu şaşırtıcı bir haber değil ki. İkinci yarıda Z3 geleceğini zaten biliyorduk.

• Beğen
Tepkiler: Burak Altun
Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
6 ay bir amiral gemisi için erken değil mi yani sizin için ? Sırf Sony'yi desteklemek için abartıyorsun bence.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Bu cihaz keske bie an once teknosaya gelse ...
İncelemek istiyorum ...

Invoke

Invoke

Üye
Desteklemek mi, ayıp ediyorsunuz haa. Yeri gelince gayet yeriyorum. Z'yi de Z1'i de çok eleştirdim ama bu cihaz bu sefer oldu.

Evet, normal. Şaşırtıcı bir durum değil. Hep böyle oldu. 2012 ilk yarı S sonra T, 2013 Z/Z1, 2014 Z2/..
Biraz takip edenler zaten Z1 alırken bu zamanlar Z2nin çıkacağının farkındalardı zaten ya da olmalıydılar, en azından ben farkındaydım.
Zaten sürekli yeni cihaz çıkıyor. Yani alacaksınn 1 yıl en iyisi o olacak olayı lüzumsuz. Zaten 1 yıl en iyisi o olmuyor. Başka marka. daha iyisini yapıyor.
Z1 alanlar kazıklandıklarını düşüneceklerse dandik ekrana sahip ve 5.5 görünümlü 5" ekranlı cihaz aldıklarından dolayı bunu düşünsünler, Z2 çıktı diye değil. Zaten Z1 güncellemesini yine alacak.

Ayrıca bir bakın Xperia Z ne kadar değer kaybetmiş, Galaxy S4 ne kadar değer kaybetmiş. Konuşulma meselesi daha çok satmak ile alakalı, forumda daha çok olarak samsungla ilgili sorular ya da sorunlar görüyorsak bu samsungun daha fazla sattığındandır.

• Beğen
Tepkiler: Burak Altun, smh60, ozakin70 ve 1 kişi daha
ozakin70

ozakin70

Üye
Teknolojiyle yarışılır mı arkadaşım;) her marka bu isi para ve ün icin yapiyor adam urunu tanitir ve parasina bakar milletin keyfini bekleyemez sus payi olarak bir kac yazilimsal destek verir tmm;)
sonucta amiral gemiler yilda bir cikacak diye bi kural yok
Sony ben 6 ayda bir cikaricam diyor adama karisaman ki ha alip almamak senin elinde zorlamiyor ya ;D

• Beğen
Tepkiler: Burak Altun
wwwhmz

wwwhmz

Üye
Dün spariş verdim, bu gün yada yarın gelir. :)

• Beğen

Üst Alt