Buğra
Admin
Nasil alamadiniz? Basili tutun tuslara hemen cekmeyin eliniziEkran görüntüsü alamadım. ? Bu arada Antutudan ilk defa 13991 aldım..

Bu arada yandex hizi dusurmus cok fazla download oldugu icin
Nasil alamadiniz? Basili tutun tuslara hemen cekmeyin eliniziEkran görüntüsü alamadım. ? Bu arada Antutudan ilk defa 13991 aldım..

Rica ederim buraya mesaj atmanızı sağladıysam ne mutlu bana2010'dan beri ilk mesajımı buraya atıyorum. Teşekkürler gayet sağlam rom![]()

Sende açık olan bi uygulamayı elinle kapatırken akıcı gidiyor mu ?Eline koluna sağlık her zamanki gibi çok başarılı bir rom olmuş![]()
Hepsini tek tikla kapattigim icin hic dikkat etmedimSende açık olan bi uygulamayı elinle kapatırken akıcı gidiyor mu ?

Gravity box'tan cesitli iyilestirmelersen ram gostergesini ac o zaman hepsini kapatabiliyosun. Sikinti kalmiyk o zamanbende sağa doğru çekerken 1 kere bi kasılıyo ortada![]()

Rica ederim

Begenmenize sevindimBuğra kardeş,
Rom süper olmuş, bende bir kere restart yaptı o kadar, herşey süper, eline koluna sağlık...

Mesaj gitmiyor mu ? Şuan indirdim ama yüklemedim romubildirim panelinde bulunan 2g 3g geçişi işe yaramıyor batarya performansı v3 e göre düşmüş ve mesaj gitmiyor bunun dışındakiler iyi
onu aktif ettim zatenGravity box'tan cesitli iyilestirmelersen ram gostergesini ac o zaman hepsini kapatabiliyosun. Sikinti kalmiyk o zaman![]()
: kalan RAMi gösteriyor
Şimdi mesaj göndermeyi denedim, gayette normal gönderdi ??Mesaj gitmiyor mu ? Şuan indirdim ama yüklemedim romu