Silinen Üye 2480407
Kapalı Hesap
benim gözde sorun mu var acep ben de 23 imamMert, dedim ya hacı. Sen kaçırmışsın mesajı.20, End. müh. okuyorum.
Muşluyumbenim gözde sorun mu var acep ben de 23 imamMert, dedim ya hacı. Sen kaçırmışsın mesajı.20, End. müh. okuyorum.
Muşluyumanlaşıldı sizin canınız çay çekmiş![]()

yine ilgilendiğin bir şeyler var yav ben yanlızlıkdan kafayı yiyorumevet ama bu artık öyle birşey olmuş ki geceleri sevgilini düşünmektense
hız yapmayı düşünüyorsun hıza aşık oluyorsun

bayat satıyodun amaekmeğime çomak sokma
![]()

benim gözde sorun mu var acep ben de 23 imam![]()
Seyyid değil Şeyh var Hz Abbas abiDemek aramızda seyyid var...
GT-S5830 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
yine ilgilendiğin bir şeyler var yav ben yanlızlıkdan kafayı yiyorum
transa geçip biyere odaklan kal ohhh huzur![]()
ban daha fazla hız deme içimden gelse çok grup var öyle gider taklrm
bi ara motora sarmıştım
bodrumda yaşayan varsa bilir orda arabadan çok motor vardır
kask yok koruma yok küçük motorlu motorla basarsın titreyene kadar al sama heyecan![]()
sizin ora?bizim buralarda hayat yok
yazık kıza iyisini yapmış demekki yaşamayı seviyoevet herkes bir şeye tutku yapar geçen sene çıktığım bir kız hız yüzünden ayrıldı benden

babamın babasının babasının ..........babasıYazı akıyor ya, konu kalabalık olunca ondandır.![]()
Şimdi sana net bir soru:
Kaçıncı kuşaktan akraban oluyor Hz. Abbas ? Yani babanın babasının babasının babasının babasının.....bir sürü kez babasının.................... babası?
dedenin dedesinin diye gitseni daha çabuk biter :-Dbabamın babasının babasının ..........babası
kocaeliyasizin ora?
babamın babasının babasının ..........babası
Çok normal, zaten belli olması pek mümkün değildi. 
solımmıSeyyid kime denir?
ordada vardır illaki biraz sosyal olup bir kişi tansan yeter seni kim bilir kimlerle tanştırırkocaeliya

dedenin dedesinin diye gitseni daha çabuk biter :-D