Nedense çoğu kullanıcı olarak gözüküyor4500+ değerlendirme oldukça iyi![]()

Nedense çoğu kullanıcı olarak gözüküyor![]()
Hepsi benim arkadaşımNedense çoğu kullanıcı olarak gözüküyor![]()

Yok o konuda demedim neden kullanıcı yazıyor onu anlamadımHepsi benim arkadaşım
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Microsoft hesaplarında isim bilgisi boş bırakılmış olabilir.Yok o konuda demedim neden kullanıcı yazıyor onu anlamadım![]()
İsim Verilmek Zorunda Ama Yoksa KaydolmuyorMicrosoft hesaplarında isim bilgisi boş bırakılmış olabilir.
yani merak ettim sadece.Evet orada haklısın aklıma gelmedi değil, ancak aklıma başka bir şey gelmedi. Ben de merak ediyorum öğrenirsen pasla Turboİsim Verilmek Zorunda Ama Yoksa Kaydolmuyoryani merak ettim sadece.

Sanırsam WP8 ilk kurulumunda yeni eposta oluştur seçeneğiyle yeni mail adresi oluşturunca ad soyad bilgisi istemiyordu diye hatırlıyorum ve doğum tarihi gibi bilgileri de istemiyordu.Sanırsam o kişiler Kullanıcı diye gözükmekte.Evet orada haklısın aklıma gelmedi değil, ancak aklıma başka bir şey gelmedi. Ben de merak ediyorum öğrenirsen pasla Turbo![]()
Boş bıoırakırsan hata verir yalnız açınca yeni oluştur deyince sonradan soruyorSanırsam WP8 ilk kurulumunda yeni eposta oluştur seçeneğiyle yeni mail adresi oluşturunca ad soyad bilgisi istemiyordu diye hatırlıyorum ve doğum tarihi gibi bilgileri de istemiyordu.Sanırsam o kişiler Kullanıcı diye gözükmekte.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bilmediğim bir tek bu kaldı micvrosofta sorucam 
abi 17 Level az değilmi yinede teşekkürler.

oynanıyor ki anlamadım resimlerw tıklıyorum birşey olmuyorŞu anda Maxicep WP uygulaması ve diğer birkaç projesi var @kesasd arkadaşımızın.
O yüzden 50-100 bölümlük toplu güncelleme vermesi mümkün olmuyor.
Muhtemelen ay sonuna doğru yine küçük bir güncelleme gelecektir![]()

Ve beklenen güncelleme
14 Yeni Level
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
size verilen 4 resimden ortak kelimeyi bulmaya çalışıyorsunuz bildiğiniz her kelime 10 puan veriyor ipucu olarak harf alabiliyorsunuz yalnıız 60 puanınız gidiyor artık gerisi size kalmış.Uygulama nasıl
oynanıyor ki anlamadım resimlerw tıklıyorum birşey olmuyor![]()