.caner.
Üye
Tamam abi, risk alıp denesem mi acaba?@.caner. burdan soruna cevap vereyim.Görmedim şu an SensonicHD deniyorum![]()
Tamam abi, risk alıp denesem mi acaba?@.caner. burdan soruna cevap vereyim.Görmedim şu an SensonicHD deniyorum![]()
konu neymiş kiTamam abi, risk alıp denesem mi acaba?
.Kitkat yüklemede sayaç artmıyormu ?S4 için en stabil custom rom omega mı?adam akıllı rom yokki. az önce stock roma döndüm. wanamda whatsap görüntü yollama sorunu var. hassan rom ise orta ayar ama bence kötü. bi omega kalıyor adam akıllı. omega iyi ama pilde de performans da da. bak ilk önce cwm 6.0.4.6 yı odinden yükle sonra omega romu indirip sd karta atıp flaşlıycan bu kadar
Temin et geçici 2gb yeterli zaten custom romlar öyle en fazla 1.5GB gapps dosyası ile birlikteBende hafiza karti yokki

Abi hafıza kartlarini hic sevmiyorum samsung yakti beni bende 32 gb lik vardi hafiza karti takma yeri yok diye vermistim servise bana 16 gb verdiler reva degil bana bu ama ne yapayim alirim bi tane almisken iyi alayim kac gb iyi olur birde marka olarakTemin et geçici 2gb yeterli zaten custom romlar öyle en fazla 1.5GB gapps dosyası ile birlikte![]()
Yok, customlarda knox ile ilgili herşey kalktığı için sorun olmaz dedilerkonu neymiş ki.Kitkat yüklemede sayaç artmıyormu ?
tmm saol abiSandisk class 10 olsun boyutu sana kalmış![]()
Customa geçtiğinde zaten sayaç aktif olcak kardeşim sanırım hala 4.2.2 sürümündesin.Yok, customlarda knox ile ilgili herşey kalktığı için sorun olmaz dediler
Evet, Tüh.Customa geçtiğinde zaten sayaç aktif olcak kardeşim sanırım hala 4.2.2 sürümündesin.
Bu arada Özür dilerim ard arda 2 mesah oldu gene peki sarj iyimi 1 gunu cikariyor kurcalayincaKonuda açıklama yaptım ben yanlış algı yaratmasın bilinen bir husus çünkü.Bataryasının 4 gün gideceğini düşünen kişileri gördük zamanında
Knox olayını denemedim zaten gerek de duymadım.Güvenlik gerektirecek işlemleri root yaptığım cihazlardan gerçekleştirmediğim için gereksiz buluyorum.![]()

görselmi ekliyorsun suan abi peki bekliyorumhttps://www.maxicep.com/forum/konu/...★dts-audio-x-reality★-★multi-window-★.882765/
Konu hazırlanıyor görsellik açısından harika bir rom![]()
https://www.maxicep.com/forum/konu/...★dts-audio-x-reality★-★multi-window-★.882765/
Konu hazırlanıyor görsellik açısından harika bir rom![]()
alltaki mesaji nasil yaptino romu denemiştim ama pek randiman alamadim. geliştirilmesi gerek. şuan wanam romdayim gayet temiz bir rom zırt pirt rom değiştirmek yerine bu romu atin rom krizinden kurtulun
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
o romu denemiştim ama pek randiman alamadim. geliştirilmesi gerek. şuan wanam romdayim gayet temiz bir rom zırt pirt rom değiştirmek yerine bu romu atin rom krizinden kurtulun

Evet abi mantikla yaptim seninde hayirli olsunAnladım bende deneyim bakalim bu arada tapatalk imzamizda hayirli olsun