------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

gunesinoglu

gunesinoglu

Üye
adam akıllı rom yokki. az önce stock roma döndüm. wanamda whatsap görüntü yollama sorunu var. hassan rom ise orta ayar ama bence kötü. bi omega kalıyor adam akıllı. omega iyi ama pilde de performans da da. bak ilk önce cwm 6.0.4.6 yı odinden yükle sonra omega romu indirip sd karta atıp flaşlıycan bu kadar
S4 için en stabil custom rom omega mı?

Anil-D

Anil-D

Üye
Bende hafiza karti yokki

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Anil-D

Anil-D

Üye
Temin et geçici 2gb yeterli zaten custom romlar öyle en fazla 1.5GB gapps dosyası ile birlikte :oke:
Abi hafıza kartlarini hic sevmiyorum samsung yakti beni bende 32 gb lik vardi hafiza karti takma yeri yok diye vermistim servise bana 16 gb verdiler reva degil bana bu ama ne yapayim alirim bi tane almisken iyi alayim kac gb iyi olur birde marka olarak

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sandisk class 10 olsun boyutu sana kalmış :oke:

• Beğen
Tepkiler: Anil-D
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: .caner. ve Anil-D
Anil-D

Anil-D

Üye
Abi bir sey dicem cogu custom romda knox free diyor ama denemek lazim gerci kurabilicemmi çökermi bilemem

sence nasil abi birde cici diye arkadas data dan batarya dosyalarini silmemizi istemis silersem bir sorun olurmu

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Konuda açıklama yaptım ben yanlış algı yaratmasın bilinen bir husus çünkü.Bataryasının 4 gün gideceğini düşünen kişileri gördük zamanında :D

Knox olayını denemedim zaten gerek de duymadım.Güvenlik gerektirecek işlemleri root yaptığım cihazlardan gerçekleştirmediğim için gereksiz buluyorum. :oke:

• Beğen
Tepkiler: Anil-D
Anil-D

Anil-D

Üye
Konuda açıklama yaptım ben yanlış algı yaratmasın bilinen bir husus çünkü.Bataryasının 4 gün gideceğini düşünen kişileri gördük zamanında :D

Knox olayını denemedim zaten gerek de duymadım.Güvenlik gerektirecek işlemleri root yaptığım cihazlardan gerçekleştirmediğim için gereksiz buluyorum. :oke:
Bu arada Özür dilerim ard arda 2 mesah oldu gene peki sarj iyimi 1 gunu cikariyor kurcalayinca

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Anil-D

Anil-D

Üye
o romu denemiştim ama pek randiman alamadim. geliştirilmesi gerek. şuan wanam romdayim gayet temiz bir rom zırt pirt rom değiştirmek yerine bu romu atin rom krizinden kurtulun

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
alltaki mesaji nasil yaptin

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
o romu denemiştim ama pek randiman alamadim. geliştirilmesi gerek. şuan wanam romdayim gayet temiz bir rom zırt pirt rom değiştirmek yerine bu romu atin rom krizinden kurtulun

Anladım bende deneyim bakalim bu arada tapatalk imzamizda hayirli olsun :)

Anil-D

Anil-D

Üye
Anladım bende deneyim bakalim bu arada tapatalk imzamizda hayirli olsun :)

Evet abi mantikla yaptim seninde hayirli olsun

GT-I9500 cihazımdan gönderildi

Üst Alt