Gayet akıcı ve güzelabi sensonic rom nasıl
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
şimdi başka bir rom deniycem telefon şarj olsunGayet akıcı ve güzelşimdi başka bir rom deniycem telefon şarj olsun

türkiyeye gelmicek hacisamsunga bağlı. yeni 4.4.2ler çıkarsa wanam omega da romu günceller. şu ana kadar sadece 4 tane 4.4.2 çıktı. ikisi hindistana biri Rusyaya diğeri ise hindistana ait bi adaya bağlı
Konu açınca görürsünhmm anladım abi. şuan hangi romu deneyeceksin

sistemde bir yanilma var yarim saat olmadan ekran zaman asimini acmiyor ayrica 1 saat gostermeye basladi dun aksamdan beri Allah Allah ya
GT-I9500 cihazımdan gönderildi
hangisini yuklimayarlardan ekran zaman aşımıni kontrol et ayrıca sorun devam ederse odinden rus 4.4.2yazılımıni reflash yap yahut başka bir 4.4.2 yükle mesela TTT kodu olan son gelen 4.4.2 yi yükleyebilirsin daha ilk 4.4.2ler olduğu için böyle hatalar olması normaldir
hangisini yuklim
wipe data yaptim düzelmedi sen en son cikan 4.4 2 stock romu yuklememi onerirmisin
Bakmadım daha hangi ülke ?Abi bu yeni gelen 4.4.2 stock romda türkçe destegi varmi
hangi ülke mehmetyükleyebilirsin ama içinde Türkce dil desteği varmı yokmu belli değil. yükle bence birsey kaybetmezsin
hangi ülke mehmet
Söylentilere kulak asma orjinal ürün alacak olursan hiçbir sıkıntı yok. En küçük video boyutu 350 mb ve de 2 gb boyutu olan videolarım var youtube video izler gibi gayet akıcı ve hızlı .Donma mı o da ne?:-))video donmasi oluyomus galiba
takintilar oldugu söyleniyorSöylentilere kulak asma orjinal ürün alacak olursan hiçbir sıkıntı yok. En küçük video boyutu 350 mb ve de 2 gb boyutu olan videolarım var youtube video izler gibi gayet akıcı ve hızlı .Donma mı o da ne?:-))