İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

yusuf__1907

Üye
Arkadaşlar zaman ayarli internet radyosu varmi android kullanırken bir uygulama vardi yatarken zamani ayarliyordum sure bitince kendi kapaniyordu varmı böyle bir uygulama

turbocore

turbocore

Üye
Arkadaşlar zaman ayarli internet radyosu varmi android kullanırken bir uygulama vardi yatarken zamani ayarliyordum sure bitince kendi kapaniyordu varmı böyle bir uygulama
Tunein de bu özellik var diye biliyorum kardeşim .:D.

• Beğen
Tepkiler: yusuf__1907

yusuf__1907

Üye
Çok saolasın arkadaşım son bısey daha soracagim eskı telefonlarımdan site ismi vermek yasakmi bilmiyorum ama icerik.wap.gs/tv.xhtml dan cepnetimle donmadan tv izliyordum ama bunda izleyemiyorum bu görev için bir uygulama yüklemeniz gerekiyor diyo sonra ariyor uygulama magzada bulunumadi diyor bide düşük kalitede tv izleye bileceğim Bi program varmi acaba

turbocore

turbocore

Üye
Çok saolasın arkadaşım son bısey daha soracagim eskı telefonlarımdan site ismi vermek yasakmi bilmiyorum ama icerik.wap.gs/tv.xhtml dan cepnetimle donmadan tv izliyordum ama bunda izleyemiyorum bu görev için bir uygulama yüklemeniz gerekiyor diyo sonra ariyor uygulama magzada bulunumadi diyor bide düşük kalitede tv izleye bileceğim Bi program varmi acaba
Merhabalar flaşh içerikli bir siteyse windows phone 8 cihazlardan izleyemiyebilirsiniz onun için veyatta moliplayer deneme sürümünden denerseniz belki orda açılabilir.
tvizle programı ile tv izleyebilirsiniz ancak wifi ile bile çok harcıyor maalesef düşük kalitede olsa.

• Beğen
Tepkiler: yusuf__1907

yusuf__1907

Üye
Merhabalar flaşh içerikli bir siteyse windows phone 8 cihazlardan izleyemiyebilirsiniz onun için veyatta moliplayer deneme sürümünden denerseniz belki orda açılabilir.
tvizle programı ile tv izleyebilirsiniz ancak wifi ile bile çok harcıyor maalesef düşük kalitede olsa.
Flash içerikli değil 5800da bile izliyordum kanal adlari yaziyor basiyordum direk telefonun video oynatıcısına baglaniyor acıyordu

turbocore

turbocore

Üye
Flash içerikli değil 5800da bile izliyordum kanal adlari yaziyor basiyordum direk telefonun video oynatıcısına baglaniyor acıyordu
ozaman nokia lumia dada açması lazım site adı neydi tam olarak söylermisin sorun olmaz forum değil ya.

sekajmer

sekajmer

Üye
hayret smile yi kullanmamışsın :D

ardacumhur

ardacumhur

Üye
WP8.1 Wifi Settings
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Menü içlerindeki geçişlerde kübik hareketler mi görüyorum? :hmmm

hookword

hookword

Üye
Wp8.1 ile telefona Flash takıp film falan izlememizi sağlayan özellik gelecek mi gelirse her cihazda uygun donanım var mı?

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Otg desteği her cihaza gelebilecek bir özellik. Ancak ne zaman gelir onu bilemeyiz

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: hookword
PureFood

PureFood

Üye
Arkadaşlar dün 1020yi inceledim fiyatı acaip yüksek geldi, 1999, sadece kamerası için bu kadar para vermeye değer mi?

Hocam Gold'da 1800 lira, dün web sitesini gezerken görmüştüm.

Eğer aşırı kameraya bağlılığınız yoksa 925(920) almak daha mantıklı diye düşünüyorum.

alasulumurat

alasulumurat

Üye
Arkadaşlar, Bir sorum var; Ayarlar_şebeke 'de Veri dolaşım seçenekleri diye bir yer var. açık veya kapalı yapabiliyorsunuz. Bu ne işe yarıyor bilen var mı?

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Arkadaşlar, Bir sorum var; Ayarlar_şebeke 'de Veri dolaşım seçenekleri diye bir yer var. açık veya kapalı yapabiliyorsunuz. Bu ne işe yarıyor bilen var mı?

serinaga

serinaga

Üye

Eğer açık olursa, es kaza sınır yakınlarındaysanız, diğer ülke operatörüne bağlanabilir, ehh tabi bu durumda uluslararası tarifeye geçmiş olursunuz. Yada yurt dışında mevcut tarifenizi kullanacağım diyorsanız burayı açmalısınız ...

• Beğen
Tepkiler: n000k
eRdaL.

eRdaL.

Üye
Arkadaşlar 920 kullanıyordum uzun süredir şimdi 925 aldım fakat şarj konusunda büyük sıkıntı var önceki cihazımla aynı performans da kullanıyorum şu anda şarj ım %25 920 olsaydı en fazla düşeceği değer %85 bu durum normal mi

Üst Alt