Tunein de bu özellik var diye biliyorum kardeşim .Arkadaşlar zaman ayarli internet radyosu varmi android kullanırken bir uygulama vardi yatarken zamani ayarliyordum sure bitince kendi kapaniyordu varmı böyle bir uygulama
.Merhabalar flaşh içerikli bir siteyse windows phone 8 cihazlardan izleyemiyebilirsiniz onun için veyatta moliplayer deneme sürümünden denerseniz belki orda açılabilir.Çok saolasın arkadaşım son bısey daha soracagim eskı telefonlarımdan site ismi vermek yasakmi bilmiyorum ama icerik.wap.gs/tv.xhtml dan cepnetimle donmadan tv izliyordum ama bunda izleyemiyorum bu görev için bir uygulama yüklemeniz gerekiyor diyo sonra ariyor uygulama magzada bulunumadi diyor bide düşük kalitede tv izleye bileceğim Bi program varmi acaba
Flash içerikli değil 5800da bile izliyordum kanal adlari yaziyor basiyordum direk telefonun video oynatıcısına baglaniyor acıyorduMerhabalar flaşh içerikli bir siteyse windows phone 8 cihazlardan izleyemiyebilirsiniz onun için veyatta moliplayer deneme sürümünden denerseniz belki orda açılabilir.
tvizle programı ile tv izleyebilirsiniz ancak wifi ile bile çok harcıyor maalesef düşük kalitede olsa.
ozaman nokia lumia dada açması lazım site adı neydi tam olarak söylermisin sorun olmaz forum değil ya.Flash içerikli değil 5800da bile izliyordum kanal adlari yaziyor basiyordum direk telefonun video oynatıcısına baglaniyor acıyordu
ozaman nokia lumia dada açması lazım site adı neydi tam olarak söylermisin sorun olmaz forum değil ya.
Maalesef bu tür desteklenmiyorLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbura

yapma yaa ne güzel her telefonumdan donmadan o sıteden tv izliyordum neyse yardımların için tesekkurlerMaalesef bu tür desteklenmiyor![]()
Rica ederim .yapma yaa ne güzel her telefonumdan donmadan o sıteden tv izliyordum neyse yardımların için tesekkurler
.hayret smile yi kullanmamışsınMerhabalar flaşh içerikli bir siteyse windows phone 8 cihazlardan izleyemiyebilirsiniz onun için veyatta moliplayer deneme sürümünden denerseniz belki orda açılabilir.
tvizle programı ile tv izleyebilirsiniz ancak wifi ile bile çok harcıyor maalesef düşük kalitede olsa.

HAHAHAH yok kardeşi artık çok kullanmıyorum bugün biraz kaçırdım .hayret smile yi kullanmamışsın![]()
.Arkadaşlar dün 1020yi inceledim fiyatı acaip yüksek geldi, 1999, sadece kamerası için bu kadar para vermeye değer mi?
Arkadaşlar, Bir sorum var; Ayarlar_şebeke 'de Veri dolaşım seçenekleri diye bir yer var. açık veya kapalı yapabiliyorsunuz. Bu ne işe yarıyor bilen var mı?
Arkadaşlar, Bir sorum var; Ayarlar_şebeke 'de Veri dolaşım seçenekleri diye bir yer var. açık veya kapalı yapabiliyorsunuz. Bu ne işe yarıyor bilen var mı?