dünüüür :D Canım benim ya nasıl özlemişim :D
Enes Üye Dede' Alıntı: Canım benim ya nasıl özlemişim Genişletmek için tıkla ... şu an yalandan adeta bir şelale akıyor AnıL-D' Alıntı: selamin aleykum Genişletmek için tıkla ... Aleykumselam
Dede' Alıntı: Canım benim ya nasıl özlemişim Genişletmek için tıkla ... şu an yalandan adeta bir şelale akıyor AnıL-D' Alıntı: selamin aleykum Genişletmek için tıkla ... Aleykumselam
KayraBey Üye AnıL-D' Alıntı: selamin aleykum Genişletmek için tıkla ... muhammed4949' Alıntı: Selamun Aleyküm Genişletmek için tıkla ... Aleyküm Selâm.
AnıL-D' Alıntı: selamin aleykum Genişletmek için tıkla ... muhammed4949' Alıntı: Selamun Aleyküm Genişletmek için tıkla ... Aleyküm Selâm.
Silinen Üye 2480407 Kapalı Hesap Dede' Alıntı: Aleyküm Selâm. Genişletmek için tıkla ... nasılsın abi
Silinen Üye 2480407 Kapalı Hesap İhtiyar007' Alıntı: Aleyküm selam Genişletmek için tıkla ... ne yabıyon Kadir usta oyun nasıl gidiyor
İhtiyar007' Alıntı: Aleyküm selam Genişletmek için tıkla ... ne yabıyon Kadir usta oyun nasıl gidiyor
KayraBey Üye muhammed4949' Alıntı: nasılsın abi Genişletmek için tıkla ... Maaşını merak ediyorum sen
Silinen Üye 2480407 Kapalı Hesap AnıL-D' Alıntı: nasilsiniz Genişletmek için tıkla ... hamd olsun siz
Silinen Üye 2480407 Kapalı Hesap Dede' Alıntı: Maaşını merak ediyorum sen Genişletmek için tıkla ... özelden iletirim sağolasın