------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

Anil-D

Anil-D

Üye
yani beklemeye gerek yok bence

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
ortalık baya durgun. 3-4 gündür yeni firmware çıkmıyor yeni custom rom da yok. haftasonu vakit bulabilip ancak romları deneyebiliyorum yarın son kez hassan roma geçicem yine aynı ekran patlaması sorununu yaşarsam official 4.4.2 kurup üzerine root atarım yapacak bişey yok. ha bu arada sizi i9500 için olan AİCP (Android İce Cold Project) romundan haberdar etmek isterim. Xphoid adlı türk i9500 rom geliştiricisi arkadaşımız i9500 için yeni bir rom hazırlıyor. nightly ler mevcut şuan için. ayrıca romda OTA desteği de var. ilgilenen olursa konuya bakabilir :

• Beğen
Tepkiler: gunesinoglu ve .caner.
eminde

eminde

Üye
Dün 4.4.2 yayınlandı diyorlardı nerde peki

Anil-D

Anil-D

Üye
ortalık baya durgun. 3-4 gündür yeni firmware çıkmıyor yeni custom rom da yok. haftasonu vakit bulabilip ancak romları deneyebiliyorum yarın son kez hassan roma geçicem yine aynı ekran patlaması sorununu yaşarsam official 4.4.2 kurup üzerine root atarım yapacak bişey yok. ha bu arada sizi i9500 için olan AİCP (Android İce Cold Project) romundan haberdar etmek isterim. Xphoid adlı türk i9500 rom geliştiricisi arkadaşımız i9500 için yeni bir rom hazırlıyor. nightly ler mevcut şuan için. ayrıca romda OTA desteği de var. ilgilenen olursa konuya bakabilir :
resimleri yok

muratvemine

muratvemine

Üye
Beyler s4 ume sarj cihazi aldim fakat yansanayi heralde.Sarj kutusundaki yazilari ve usb kablosunun ucunun resmini atabilirmisiniz?

sawbaba54

sawbaba54

Üye
  • Beğen
Tepkiler: muratvemine
Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
@Nextman abi hassan roma gectim suan videoda sorun yok ama mesela wanam xposed yada xposed installeri guncelleyemiyorum ayni sorun herkesde varmis

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
@Nextman abi artık vidyolarda sorun çıkmıyor. yanlız sanki bu hassanin wifi hızı diğerlerine göre daha düşük geldi bana mesela wiif full çekerken 16mblik birşeyi biraz yavaş indiriyor. Omegaya geri mi donsem acaba

Anil-D

Anil-D

Üye
artik sayaci 1 leme zamani geldi

bana yardim eden rom yüklücem

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
@Nextman abi artık vidyolarda sorun çıkmıyor. yanlız sanki bu hassanin wifi hızı diğerlerine göre daha düşük geldi bana mesela wiif fu ll çekerken 16mblik birşeyi biraz yavaş indiriyor. Omegaya geri mi donsem acaba
Tam yayınlanmadan rom yüklemeyeceğim arkadaşım wifi sorunum yok
artik sayaci 1 leme zamani geldi

bana yardim eden rom yüklücem

Arka arkaya mesaj yazma LÜTFEN ! ! ! !

• Beğen
Tepkiler: Anil-D
BornToKill

BornToKill

Üye
sayaç ne oluyor bikaç kere daha duymuştum?

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Ne sacmalamasi bıktım
adam akıllı rom yokki. az önce stock roma döndüm. wanamda whatsap görüntü yollama sorunu var. hassan rom ise orta ayar ama bence kötü. bi omega kalıyor adam akıllı. omega iyi ama pilde de performans da da. bak ilk önce cwm 6.0.4.6 yı odinden yükle sonra omega romu indirip sd karta atıp flaşlıycan bu kadar

Anil-D

Anil-D

Üye
adam akıllı rom yokki. az önce stock roma döndüm. wanamda whatsap görüntü yollama sorunu var. hassan rom ise orta ayar ama bence kötü. bi omega kalıyor adam akıllı. omega iyi ama pilde de performans da da. bak ilk önce cwm 6.0.4.6 yı odinden yükle sonra omega romu indirip sd karta atıp flaşlıycan bu kadar
olum ben yapamam ya

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
@.caner. burdan soruna cevap vereyim.Görmedim şu an SensonicHD deniyorum :oke:

• Beğen
Tepkiler: .caner.

Üst Alt