------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

Anil-D

Anil-D

Üye

sarj sürem nasil

• Beğen
Tepkiler: muratvemine

suskunderbedar3

suskunderbedar3

Üye
Nextman hocam cok tiklanan bi site de android samaung s4 icin uluslar arasi versiyon 4.4.2 kitkat turkiyeye gelmis diyo ne kadar dogru bilmiyom baktimda guncelleme yok pc den kiestwn kontrol edemiom pc serviste bi kiesten kontrol etsin bi arkadas merak ettim

BornToKill

BornToKill

Üye
Nextman hocam cok tiklanan bi site de android samaung s4 icin uluslar arasi versiyon 4.4.2 kitkat turkiyeye gelmis diyo ne kadar dogru bilmiyom baktimda guncelleme yok pc den kiestwn kontrol edemiom pc serviste bi kiesten kontrol etsin bi arkadas merak ettim
gelmedi daha

suskunderbedar3

suskunderbedar3

Üye
Daha yeni baktim 4 5 sitede ayni yazi var , kisacasi yalan haber reklam icin oyle gozukuyo neyse hayirlisi

BornToKill

BornToKill

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Nextman
suskunderbedar3

suskunderbedar3

Üye
Tmm kardesim eyw. SagolSabaha dogru gelir site adi vermek yasak fakat baya guvenilir 00.30 da paylasmis es zamanla 6 7 ulkeye birden gelmis sabaha gelir neyse tekrardan sagol

Anil-D

Anil-D

Üye
gelsede sikinti yok ben 6 gündur kullaniyom ehe

eminde

eminde

Üye
08:00 hâlâ bi gelişme yok ota cılar için

gunesinoglu

gunesinoglu

Üye
bence söyle yap. 4.3 Rusya sürümunu odinden cak sonra 4.4.2 otadan gözükür otadan güncelle öyle daha sağlam olur
Ben 4.4.2 avrupa sürümünü yükledim, bazı yeni özellikler geldi telefona,
Okuma modu, Lte fonksiyonu, open gl 3.0, ve bunun gibi ufak tefek Geliştirmeler,

gunesinoglu

gunesinoglu

Üye
Xxufna1 sürümü,

muratvemine

muratvemine

Üye
Turkiyeye gelmedi daha guncelleme yalan haber o.

eroskop100

eroskop100

Üye
ben 6 gundur kullaniyorum hocam sikinti yok
Sıkıntı olmaz zaten hocam benim anlatmak istediğim diğer arkadaşın saydığı özelliklerin bizde olmadığı. Hangi ülke rom u diye sorduğunuz için o yüzden dedim takılmayın ona diye.

Anil-D

Anil-D

Üye
Sıkıntı olmaz zaten hocam benim anlatmak istediğim diğer arkadaşın saydığı özelliklerin bizde olmadığı. Hangi ülke rom u diye sorduğunuz için o yüzden dedim takılmayın ona diye.
öncelikle tesekkurediyorum ben rus romu kullaniyom 3 5 rus uygulamasi var ama sıkıntısız sayacda artmiyor zaten

• Beğen
Tepkiler: eroskop100

Üst Alt