gelmedi dahaNextman hocam cok tiklanan bi site de android samaung s4 icin uluslar arasi versiyon 4.4.2 kitkat turkiyeye gelmis diyo ne kadar dogru bilmiyom baktimda guncelleme yok pc den kiestwn kontrol edemiom pc serviste bi kiesten kontrol etsin bi arkadas merak ettim
Daha yeni baktim 4 5 sitede ayni yazi var , kisacasi yalan haber reklam icin oyle gozukuyo neyse hayirlisi
Ben 4.4.2 avrupa sürümünü yükledim, bazı yeni özellikler geldi telefona,bence söyle yap. 4.3 Rusya sürümunu odinden cak sonra 4.4.2 otadan gözükür otadan güncelle öyle daha sağlam olur
Avrupa sürüm derken hocamBen 4.4.2 avrupa sürümünü yükledim, bazı yeni özellikler geldi telefona,
Okuma modu, Lte fonksiyonu, open gl 3.0, ve bunun gibi ufak tefek Geliştirmeler,
ben öyle malesef anlamiyorum bana rus hindistan gibi deyinXxnfa1 sürümü,
Muhtemelen bize gelmeyecek o özellikler, bunlara fazla takılmaya gerek yok :/ben öyle malesef anlamiyorum bana rus hindistan gibi deyin
Bize gelmeyecek o özellikler derken? Su anda benim telefonumda mevcutMuhtemelen bize gelmeyecek o özellikler, bunlara fazla takılmaya gerek yok :/
I9505 senin telefonun büyük ihtimalle, bizde LTE dahi yok.Bize gelmeyecek o özellikler derken? Su anda benim telefonumda mevcut
ben 6 gundur kullaniyorum hocam sikinti yokMuhtemelen bize gelmeyecek o özellikler, bunlara fazla takılmaya gerek yok :/
Sıkıntı olmaz zaten hocam benim anlatmak istediğim diğer arkadaşın saydığı özelliklerin bizde olmadığı. Hangi ülke rom u diye sorduğunuz için o yüzden dedim takılmayın ona diye.ben 6 gundur kullaniyorum hocam sikinti yok
öncelikle tesekkurediyorum ben rus romu kullaniyom 3 5 rus uygulamasi var ama sıkıntısız sayacda artmiyor zatenSıkıntı olmaz zaten hocam benim anlatmak istediğim diğer arkadaşın saydığı özelliklerin bizde olmadığı. Hangi ülke rom u diye sorduğunuz için o yüzden dedim takılmayın ona diye.