Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

beats

beats

Üye
Androidde şu mikrofona basıp konuşunca yazıyor onu kasdediyorsan o yok :D
Yapma bunu uygulaması var ya :) Sonra , Bing var İngilizce olarak :)

Rainesto

Rainesto

Üye
Yapma bunu uygulaması var ya :) Sonra , Bing var İngilizce olarak :)
ben olayı yanlış anladım bende tab 3 var onda klavye çıkıncı mikrofon işareti var ona basıyorsun mesela atilla naber diyorsun yazıyor onu diyor sandım :D

beats

beats

Üye
ben olayı yanlış anladım bende tab 3 var onda klavye çıkıncı mikrofon işareti var ona basıyorsun mesela atilla naber diyorsun yazıyor onu diyor sandım :D
Aslında aynı şey farklı değil sadece arama tuşuna eklenebilse yandex gibi tamamdır.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
HeroMR

HeroMR

Üye
Wp sanal klavyesi güzel rahat ama tek sorunu harf araları az ve yanlışlıkla başka tuşlara basabiliyorsunuz. Mesela s3 lumia625 e yakın boyutlarda s3un klavyesi daha küçük ama yazmak daha kolay çünkü harf araları geniş. Neyse ki diğer işletim sistemlerinin aksine Türkçe T9'u harika ve her şeyi düzeltiyor.

• Beğen
Tepkiler: PureFood ve Rainesto
Rainesto

Rainesto

Üye
Wp sanal klavyesi güzel rahat ama tek sorunu harf araları az ve yanlışlıkla başka tuşlara basabiliyorsunuz. Mesela s3 lumia625 e yakın boyutlarda s3un klavyesi daha küçük ama yazmak daha kolay çünkü harf araları geniş. Neyse ki diğer işletim sistemlerinin aksine Türkçe T9'u harika ve her şeyi düzeltiyor.
aynen katılıyorum

Bay H

Bay H

Üye
8-|

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: sekajmer, alasulumurat, bulutsuzgece ve 2 diğerleri
4MaGuS

4MaGuS

Üye
8-|

bu vpn ile edirom gibi sitelere girebiliyoruz degilmi normalde okulda şifrem olmasına rahmen diger modeller girerken ben giremiyorum nedeni bu degil mi

narnia16

narnia16

Üye
bu vpn ile edirom gibi sitelere girebiliyoruz degilmi normalde okulda şifrem olmasına rahmen diger modeller girerken ben giremiyorum nedeni bu degil mi

Eduroam için EAP-TLS desteği lazım ve bildiğim kadarıyla VPN ile alakalı değil bu. Sanırım 8.1 ile bu destek de gelecekti :hmmm

• Beğen
Tepkiler: yunus-emre-6606
emz

emz

Üye
Arkadaşlar klavye tahminine hayranım. Ayrıca o da zamanla dizi tanıyor ve size göre uyum sağlayıp tahmin yürütüyor. Nasıl olduysa ms un Türkiye için yaptığı tek ve en güzel yanı olabilir.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
4MaGuS

4MaGuS

Üye
Eduroam için EAP-TLS desteği lazım ve bildiğim kadarıyla VPN ile alakalı değil bu. Sanırım 8.1 ile bu destek de gelecekti :hmmm

bununla iligli haber duymamıştım ben ancak inş. getirsinler ya ben bazı sertifika ayarları varda wifi kısmında hepsini denedim hiç biri olmadı

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Arkadaşlar klavye tahminine hayranım. Ayrıca o da zamanla dizi tanıyor ve size göre uyum sağlayıp tahmin yürütüyor. Nasıl olduysa ms un Türkiye için yaptığı tek ve en güzel yanı olabilir.
aynen Türkçe kelime tahmini muhteşem. Bunun için Microsoft Türkiye'ye teşekkür etmemiz lazım. 600.000 kelime ve kelime eşlemesi içeren bir altyapısı var. Bu harika bir çalışmanın ürünü resmen.

• Beğen
Tepkiler: m542tf ve BrahimOkumus
kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
aynen Türkçe kelime tahmini muhteşem. Bunun için Microsoft Türkiye'ye teşekkür etmemiz lazım. 600.000 kelime ve kelime eşlemesi içeren bir altyapısı var. Bu harika bir çalışmanın ürünü resmen.
alt yapı varrsa bu alt yapıyı cortana'da da kullanabilirler.Böylelikle sadece Türkçe seslendirme işi kalıyor :hmmm

• Beğen
Tepkiler: emz
dakamon

dakamon

Üye
Acaba microsoft türkiye mi sağladı bunu hiç inanasım gelmiyor. Wp de acayip pasifler işleri güçleri büyük firmalara bulutsistemi satmak

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
İşlem Merkezi

Uygulama başına 20 bildirim

7 gün boyunca kalıcı bildirimler (veya daha kısa)

Kullanıcıların yapabilecekleri:
- Bildirime dokununca açabilme
- Bildirimi kaldırabilme
- Bildirimleri grup olarak kaldırabilme
- Tüm bildirimleri kaldırabilme

Sadece telefonda mevcut.

Uygulama bildirimlerini yönetme

Geliştiricilerin yapabilecekleri:
- Bir veya daha fazla bildirimi kaldırabilme
- Etiket ve grup bildirimleri
- Bir bildirimi yenisiyle değiştirme
- Bildirimlerin sona ermesini ayarlama
- "Ghost Toast" bildirimleri gönderme (sadece bildirim merkezinde görünecek)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece ve beats
pirenuri

pirenuri

Üye
Şuna emin olabilirsiniz ki wpnin klavyesi diğer sistemlerin klavyesinden kat kat iyi. Kelime tahminleri falan mükemmel . Arada yanlışlıkla çok saçma şeyler yazıyorum ama kendisi direk tahmin ediyor. Şaşırıp kalıyorum doğrusu

pirenuri

pirenuri

Üye
Mesela bir örnek gösteriyim

• Beğen
Tepkiler: ON9, emz ve PureFood

Üst Alt