Tavsiye En iyi 4 Telefon ?

Sponsorlu Bağlantılar

tmytrnc_

tmytrnc_

Üye
    Konu Sahibi

bluee_06

Üye
5s
Z2
Nexus 5
Note 3

iPhone 5s gold ile tapatalk 2 den gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: tmytrnc_
TheViLLaiN

TheViLLaiN

Üye
Şimdilik Tasarım ve Performans açısından
1-)Xperia Z2
2-)Galaxy Note 3
3-)Gionee Elife E7
4-)İphone 5s
genelde android araştırdığım için iphone 4. oldu yoksa 64bit yok sayılamaz :D
Gionee nin s5.5 ise incelik açısından güzel geldi ama daha tam inceleme videosunu görmediğimizden yazamadım

GökhanERMCLR

GökhanERMCLR

Üye
Z2

Invoke

Invoke

Üye
En iyi derken? Fiyat çok önemli Nexus 5'in 1300, Z2'nin 2200+, G Flex (bu da çok iyi cihaz 2-3 gündür inceliyorum biraz biraz ) 2600lira olduğunu düşünürsek ben 1.sıraya Nexus 5'i alırım. Fiyat mesele değilse.

1.Z2
2.Lumia 1520
3.Nexus 5
4.LG G Flex

• Beğen
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Lumia

ismailozcn

ismailozcn

Üye
1)Z2
2)Note3 , S5
3)5s
Benim listem budur.

• Beğen
tmytrnc_

tmytrnc_

Üye
    Konu Sahibi
En iyi derken? Fiyat çok önemli Nexus 5'in 1300, Z2'nin 2200+, G Flex (bu da çok iyi cihaz 2-3 gündür inceliyorum biraz biraz ) 2600lira olduğunu düşünürsek ben 1.sıraya Nexus 5'i alırım. Fiyat mesele değilse.

1.Z2
2.Lumia 1520
3.Nexus 5
4.LG G Flex
Fiyt degil perormans vs

MaxPowerr

MaxPowerr

Üye
Note 3
Xperia Z2
iPhone 5S
LG G2

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Xperia Z2
I Phone 5s
Galaxy Note 3 Yada S5
Htc M8(New Htc)
Nexus
Nokıa
1520

Invoke

Invoke

Üye
@ArifYılmaz42 4K Video çekebilen bir sürü cihaz çıktı. Z2 tek değil. Üstelik lüzumsuz bir özellik.

Z2 kesinlikle 1 numara. :ehe Ama tabi kişiye ve ihtiyaca göre değişir.
Ben olsam yine Nexus 5 alırım, neden? Kendi listeme göre konuşayım, kısa bir örnek olsun: Z2 2200+ ile gelecek. 1520 WP kullanamam ben, ne kadar açık sistem o kadar daha iyi bana göre, rahat edemem. :D G Flex zaten 2600 lira. Geriye Nexus 5 kalıyor. Z2 gibi kasası, hoparlörü, şekli ve kamerası yok diye daha ucuz olup daha çok desteği olan cihazı -ki daha ucuzdan kastımız aşağı yukarı 1000liralık bir fark- almamam saçma olur.
Herkes ne alacağına bu gibi mantıklarla karar verirse, israf olmaz. Saygılar.

• Beğen
GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Pardon ben LG G Flex'i unutmuşum.

1-Xperia Z2
2-Nexus 5
3-Lumia 1520
4-LG G Flex

@-qarapapaq- hacı senle listemiz neredeyse aynı. L1520 ile Nexus 5'in yeri farklı sadece. :D

UpOneTR

UpOneTR

Üye
1-Motorola Moto X
2-Motorola Moto G
3-Motorola Razr xt910
4-Motorola Atrix 4G

tmytrnc_

tmytrnc_

Üye
    Konu Sahibi
@ArifYılmaz42 4K Video çekebilen bir sürü cihaz çıktı. Z2 tek değil. Üstelik lüzumsuz bir özellik.

Z2 kesinlikle 1 numara. :ehe Ama tabi kişiye ve ihtiyaca göre değişir.
Ben olsam yine Nexus 5 alırım, neden? Kendi listeme göre konuşayım, kısa bir örnek olsun: Z2 2200+ ile gelecek. 1520 WP kullanamam ben, ne kadar açık sistem o kadar daha iyi bana göre, rahat edemem. :D G Flex zaten 2600 lira. Geriye Nexus 5 kalıyor. Z2 gibi kasası, hoparlörü, şekli ve kamerası yok diye daha ucuz olup daha çok desteği olan cihazı -ki daha ucuzdan kastımız aşağı yukarı 1000liralık bir fark- almamam saçma olur.
Herkes ne alacağına bu gibi mantıklarla karar verirse, israf olmaz. Saygılar.
sana katılıyorum ne kadar mantıklı bilmiyorum ama sırf populerite olsun diye galaxy mega s5 ve note 3 e para koymak yerine gozum kapalı bir nexus 5 alırım :D

Üst Alt