tmytrnc_
Üye
aynenBenim Top 5 listem şudur:
Xperia Z2
Nexus 5
Lumia 1520
Galaxy Note 3
iPhone 5S
Yalnız daha LG G3, HTC M8 ve iPhone 6 çıkmadı. Onlar çıkınca liste değişir büyük ihtimal.
aynenBenim Top 5 listem şudur:
Xperia Z2
Nexus 5
Lumia 1520
Galaxy Note 3
iPhone 5S
Yalnız daha LG G3, HTC M8 ve iPhone 6 çıkmadı. Onlar çıkınca liste değişir büyük ihtimal.
Note 3
s5
nexus 5
Htc one
benim sıralamam (android sistemle sürekli uğraşan bir insansanız ios sistemini tavsiye etmem)

Fiyt degil perormans vsEn iyi derken? Fiyat çok önemli Nexus 5'in 1300, Z2'nin 2200+, G Flex (bu da çok iyi cihaz 2-3 gündür inceliyorum biraz biraz ) 2600lira olduğunu düşünürsek ben 1.sıraya Nexus 5'i alırım. Fiyat mesele değilse.
1.Z2
2.Lumia 1520
3.Nexus 5
4.LG G Flex
Fiyt degil perormans vs

sağlam listeTamam, benim listem yine de aynı.![]()

sağlam liste![]()
Ama tabi kişiye ve ihtiyaca göre değişir.
G Flex zaten 2600 lira. Geriye Nexus 5 kalıyor. Z2 gibi kasası, hoparlörü, şekli ve kamerası yok diye daha ucuz olup daha çok desteği olan cihazı -ki daha ucuzdan kastımız aşağı yukarı 1000liralık bir fark- almamam saçma olur. 1-Motorola Moto X
2-Motorola Moto G
3-Motorola Razr xt910
4-Motorola Atrix 4G

sana katılıyorum ne kadar mantıklı bilmiyorum ama sırf populerite olsun diye galaxy mega s5 ve note 3 e para koymak yerine gozum kapalı bir nexus 5 alırım@ArifYılmaz42 4K Video çekebilen bir sürü cihaz çıktı. Z2 tek değil. Üstelik lüzumsuz bir özellik.
Z2 kesinlikle 1 numara.Ama tabi kişiye ve ihtiyaca göre değişir.
Ben olsam yine Nexus 5 alırım, neden? Kendi listeme göre konuşayım, kısa bir örnek olsun: Z2 2200+ ile gelecek. 1520 WP kullanamam ben, ne kadar açık sistem o kadar daha iyi bana göre, rahat edemem.G Flex zaten 2600 lira. Geriye Nexus 5 kalıyor. Z2 gibi kasası, hoparlörü, şekli ve kamerası yok diye daha ucuz olup daha çok desteği olan cihazı -ki daha ucuzdan kastımız aşağı yukarı 1000liralık bir fark- almamam saçma olur.
Herkes ne alacağına bu gibi mantıklarla karar verirse, israf olmaz. Saygılar.

tabi adı yeterÇok sağlam liste![]()