lütfen bi akıl verin yardım edin

Sponsorlu Bağlantılar

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
    Konu Sahibi
lütfen bi akıl verin yardım edin
arkadaşlar iyi akşamlar ben general mobile discovery 16gb kullanıyorum telefondan memnunum fakat ben discoveryi okula götürmüyorum çünkü arkadaş çevresi dalga geçiyo felan :D ben yedek bi telefon almaya karar verdim nokia c5-03 model kutulu full aksesuarlı 8gb hafıza kartı bile var yanında bana 80tlye geliyo genpa çıkışlı sence alayımmı değermi ?

Fatic

Fatic

Üye
Nasıl bir arkadaş çevren varmış discoveryle dalga geciyor ama c5le gecmiyecek mi?

• Beğen
Tepkiler: .caner.
OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
    Konu Sahibi
ne bileyim :D :D dalga felan geçiyolar general mobile poh felan :D bide ne bileyim ani hareketler yapıyorlar telefonla kurcalarken yere düşmemesnden iyidiryani bu fiyata full kutulu c5-03 alsam değermi ? sorunsuz çizigi az

Fatic

Fatic

Üye
Kullanmadm bilemem ama 600liralik telefonla dalga geçen 95 liralkla mi geçmicek arkadaşlarni değistr teli değiscegine :)

caferdondu

caferdondu

Üye
alma sakın ben de c5-03 var hiç oyun oynamıyorum gerçi oyuna ayıracak vaktim yok ama olsun oyun oynanmayan telefona telefon demem ben

mehmettech

mehmettech

Üye
Arkadaşlarında acayip bi sorun var, bizim sınıfta tapıyorlar resmen :)

• Beğen
Tepkiler: GDDR5 ve Mustafa-26
lolaman

lolaman

Üye
Arkadaşlarına yüklenmeyin o kadar ben olsam bende götürmezdim.Sonuçta bazı kendini bilmez arkadaşları çarpar telefon düşer kırılır için yanar ama 90 liralık telefon düşse bir şey olmaz.Dalga geçerlerkende Çin malı s3 diyorlardır :D

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
    Konu Sahibi
Dalga derken markasiyla ve fakir s3demeleri bu arada gecen arkadasin s4 yere dustu ekran tuzbuz oldu taaa benim bile icim yandiBu arada c5almktn vazgeçtim forumdaki bi abim 5800 gondercek gonderirse okula onla devam :)

çaminci

çaminci

Üye
dalga geçme değilde senin sorunun arkadaşların telefonu istiyo sen de vermek zorunda kalıyon ve arkadaşların da telefona iyi bakmıyo

• Beğen
Tepkiler: GDDR5
Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
Arkadaşlarını değiştir telefon değiştiriceğine ^^

UpOneTR

UpOneTR

Üye
arkadaş çevreni değiştir

Kit Kat

Kit Kat

Üye
Kime baksam elinde discovery var nasıl dalga geçiyolar anlamıyorum :D kolej felanmı orası :D

Mustafa-26

Mustafa-26

Üye
İnsan 750 liralik telefonla nasil dalga geçer harbiden kolejmi orasi ben kendi okulumda benim telefona acayip ilgi var

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
    Konu Sahibi
hmm :D arkadaşlar çok çok teşekkür ederim yorumlarınız için sağolun konu kapanabilir :D

mehmettech

mehmettech

Üye
:locked:

47MaDo47

47MaDo47

Üye
Yok bence hiç bir sey alma arkadasların dediğine bakma iki telefonu napcan seninki gayet iyi ve okula götürüpte napıyorsunuzki telefonu evde kalsın gelince oynarsın

fk555897

fk555897

Üye
Bizim sınıfta baya kullanan var. Bence senin arkadaşlarında problem var.

Takipçi Satın Al

Üst Alt