Öneri xperia mini pro BRİCK oldu acillll

Sponsorlu Bağlantılar

nuryuzlum

Üye
    Konu Sahibi
xperia mini pro BRİCK oldu acillll
Selamunaleykum arkadaslar başlıktada belirttiğim gibi xperia mini pro telefonum brick oldu herhalde.telefonu açmaya çlıştıgımda sol ust köşedekı led lambası sürekli yeşil yanıp yanıp sönüyor.Flashtool ile orjınal rom atmak istediğimde normal romu atıyorum fakat işlem bitiminde debugging hahatası veriyor.türkçeye çevirdim usb hata ayıklamayı açın diyor telefon kapanmadan önce açıktı.Sonra download moduna almaya çalıştım kernel atıp cwmden yüklerim diye ama fastboot olarak bağlanmıyor telefon sadece flashboot modda bağlanıyor.Sony update le de yazılım atamıyorum telefon turkıye malı değil başka bi telfonun İMEsi oldugu için onuda yapamıyorum yardım edin bilen biri varsa... Unbrick diye bişey buldun ftf uzantılı onu yuklemeye çalıştım fakat DEBUGGİNG açık olmadıgı için olmuyor bunu açma şansımız var mı...

ARM_TR

ARM_TR

Üye
Tek yolu kalmış. Anakart değişimiAyrıca Aleyküm SelamYa da belki işe yarar bazı konular ve linkler buldum dene istersen:

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: xmustx

nuryuzlum

Üye
    Konu Sahibi
neden başka bi yolu yok mu hiç dışarıdan usb hata ayıklama açılmıyor mu programla flan açılsa olacak.

ARM_TR

ARM_TR

Üye
neden başka bi yolu yok mu hiç dışarıdan usb hata ayıklama açılmıyor mu programla flan açılsa olacak.
Az önce konuyu güncelledim bakarsanız.Bir de şu var:
Bu firmware yi yüklemen lazımmış

nuryuzlum

Üye
    Konu Sahibi
kardeş sorun zaten firmware yukleyemıyorum flashtool usb hata ayıklama kapalı dıyor o acık olsa zaten halledecem hemen

ARM_TR

ARM_TR

Üye
JTag İle Aygıta Erişip Bootloader'a USB Debugging Modunu Aktifleştirebiliyormuşuz

nuryuzlum

Üye
    Konu Sahibi
onları bende arastırdım bılıyorum ama ucretlı kardes o işler 100 kusur lıra ben normal cozum arıyorum bulamazsam en son care o tabı neyse yınede ugrastıgın ıcın saol

ARM_TR

ARM_TR

Üye
Bu sorunu inşallah halledeceğim şu anda boş zamanım var hem benim için vakit işi olur o bootloader'i kıracağım. Ayrıca senden bi isteğim var bana bir linke rom dosyasını yüklermisin. USB Debugging modu gerekmeden sistemi çalıştıracak şekilde modifiye etmeyi deneyeceğimİşte sorunu çözdüm telefona force unbrick (adını ben koydum :D, yani rootlayıp telefonun içindeki dosyalara erişme) yapıyoruz konu linki:

Birazdan buraya çevirilmiş sürümünü atacağımFlashtool'u indirdim. Denemeler yapıp resim çekip size detaylı bir çözüm anlatacağım

nuryuzlum

Üye
    Konu Sahibi
eyw kardes dedıgın gibi usb debugging acılırsa işimiz kolay olur sadece bı kere custom rom yukleyebılsem hallolacakda işte

ARM_TR

ARM_TR

Üye
skype versen ekranı paylaşmalı arama yapsan
eyw kardes dedıgın gibi usb debugging acılırsa işimiz kolay olur sadece bı kere custom rom yukleyebılsem hallolacakda işte
Konu spam'a döndü biz özelden konuşalım özel mesaj açarmısın? fare bozukta zor yazıyorum

nuryuzlum

Üye
    Konu Sahibi
kardes bnm ınternet yavas telden baglanıom baska telden benım telefon x10 degıl xperia sk17i yani mini pro birde snn dedgıın cok dogru USB debugging gerektırmeyen bı rom bulabılır mısın bna

ARM_TR

ARM_TR

Üye
kardes bnm ınternet yavas telden baglanıom baska telden benım telefon x10 degıl xperia sk17i yani mini pro birde snn dedgıın cok dogru USB debugging gerektırmeyen bı rom bulabılır mısın bna
Bu romu dene USB Debugging istemiyor diyordu sanırım

nuryuzlum

Üye
    Konu Sahibi
Bu aksam deneerım kardeş ama bu x10 için mi yoksa Xperia sk17 yani.mini pro için mi benim telefon sk17 bu olmazsa benimkine uygun bulabilir mıyız bende araştırdım ama bualamadım inşallah olur seni.de mesgul ediyorum kusura bakma

ARM_TR

ARM_TR

Üye
Bu aksam deneerım kardeş ama bu x10 için mi yoksa Xperia sk17 yani.mini pro için mi benim telefon sk17 bu olmazsa benimkine uygun bulabilir mıyız bende araştırdım ama bualamadım inşallah olur seni.de mesgul ediyorum kusura bakma
Ne meşgulü zevkle bakarım da sanırım bu uyumlu diye geçiyor birde xperia'dan gönderildi diyor onu anlamadım D:

nuryuzlum

Üye
    Konu Sahibi
gönderdiğim telefon arc s abimin telefonu benim değil :D benim ki mefta :D ben şimdi bunu deneyeyim olursa yada olmazsa haber veriirm ben sana :Duyumlu değil yazıyor ama bu site de :( THIS IS FOR
X10 Mini Pro ONLY
BENİN TELEFON X10 DEĞİL XPERİA SK17(xperia mini pro) XPERİA X10 MİNİ PRO DEĞİL FARKLI BU İKİSİ

ARM_TR

ARM_TR

Üye
gönderdiğim telefon arc s abimin telefonu benim değil :D benim ki mefta :D ben şimdi bunu deneyeyim olursa yada olmazsa haber veriirm ben sana :Duyumlu değil yazıyor ama bu site de :( THIS IS FOR
X10 Mini Pro ONLY
BENİN TELEFON X10 DEĞİL XPERİA SK17(xperia mini pro) XPERİA X10 MİNİ PRO DEĞİL FARKLI BU İKİSİ
Pardon x10 Sanmıştım telefonu tam modeli aldım şimdi bakarım

nuryuzlum

Üye
    Konu Sahibi
bende bakıyorum kardeş halledelim şu işi :D aslında sen doğru bişey bulmussun snn buldugunun benım telefona uyanı bulursak iş çözülür

ARM_TR

ARM_TR

Üye
bende bakıyorum kardeş halledelim şu işi :D aslında sen doğru bişey bulmussun snn buldugunun benım telefona uyanı bulursak iş çözülür
Sizden sadece birşey isteyeceğim benim polypad c518 tabletim var kitkat vs. bi rom arıyorum ben size yardım ederken siz de bana yardım etseniz polypad c518 rom'u için?Sanırım bağlantı kuruyor softbrick mi hardbrick mi anlayamadım...Yine kötü haber telefonun açılış ekranı gelmediğine göre softbrick değil hardbrick ve 2 çözümü var jig yada anakart değişimi

nuryuzlum

Üye
    Konu Sahibi
Sizden sadece birşey isteyeceğim benim polypad c518 tabletim var kitkat vs. bi rom arıyorum ben size yardım ederken siz de bana yardım etseniz polypad c518 rom'u için?Sanırım bağlantı kuruyor softbrick mi hardbrick mi anlayamadım...Yine kötü haber telefonun açılış ekranı gelmediğine göre softbrick değil hardbrick ve 2 çözümü var jig yada anakart değişimi

kardeş rom kurulsa ekran gelecek zaten sadece usb bugging açın diyor yüklerken onu gerektırmeyen bi rom lazım... tamm bende sana bakayım rom bulabiliecek miyim bakalım.. sen bulursan haber verirsin bana bu özellik gerektirmeyen romu..kardeş sen yazılım dili biliyorsan su USB hata ayıklama özelliğini kaldırsın belkı yüklemek için o gerekmese olmuyor mu :D

ARM_TR

ARM_TR

Üye
kardeş rom kurulsa ekran gelecek zaten sadece usb bugging açın diyor yüklerken onu gerektırmeyen bi rom lazım... tamm bende sana bakayım rom bulabiliecek miyim bakalım.. sen bulursan haber verirsin bana bu özellik gerektirmeyen romu..kardeş sen yazılım dili biliyorsan su USB hata ayıklama özelliğini kaldırsın belkı yüklemek için o gerekmese olmuyor mu :D
Java bilsem iyi de javayı az biliyorum c# olsa yapardımda. birde allwinner a13 tabletimin ana kartı yani ona dikkat edersen iyi olur bende brick ederim tableti falan Allah korusun

Takipçi Satın Al

Üst Alt