android de bile 2 versiyon var heralde bilmiyorum bizde doluYeni versiyon mu çıkıyormuş?![]()

Can versiyon 4.0 ı bekliyoruz![]()

Kaliteli güncelleme yapacakmış

sen hala symbian kulanıyon mu yoksa symbiana geri mi döndünKaliteli güncelleme yapacakmış![]()

6. versiyonu bekliyorum benCan versiyon 4.0 ı bekliyoruz![]()

arada buraya uğruyorumsen hala symbian kulanıyon mu yoksa symbiana geri mi döndün![]()

uğra uğra ayağın alışırarada buraya uğruyorum![]()

Biz de uğrayalım gideriz diye geldik halimize bakarada buraya uğruyorum![]()

Yaptım galiba arkadaşım ama benim denediğim oyun ok tuşları ile oynanıyor.Ne yazık ki...
var tayinim çıktı gidiyom buralardan burda sohbet etmeyelim cihani sultan bizi keserişiniz gücünüz yokmu yaa![]()
![]()

tamam işte oyun içinde Key.isDown olan komutları bulman lazım şimdiYaptım galiba arkadaşım ama benim denediğim oyun ok tuşları ile oynanıyor.
Güzel olmuş kasma var mı?<a href='Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızorjinalinde rekorum hilesiz 111
bunda ise 36
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız<inizleme buda![]()
İmam MahirCihani Sultan resimdeki kişi kim senin ?![]()

Açıklama :
Arkadaşlar bildiğiniz üzere oyunun flash klonunu internetten indirip wgz haline getirmiştim.Üzerinde birkaç düzenleme daha yapınca kasma sorununu giderdim.Buyrun
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız