Süper
Hepsiburada gerçekten iyi bu konuda. 1 günde ürünü kargoya veriyor hemen teslim ediyor.
GT-S5830 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Yaptım çirkefliğimi abi küçükköy çocuğuyuz anadın mı

yazdım şikayetvara sonra teknosa ceo'sunun bloğunu buldum mail attım yazdım yazıştırdım gece saat 5te yazdım sabah 9'da mail gelmiş size ulaşabileceğim bi numara verin diye verdim numarayı aradılar zaten ürünü bulamıyoruz o yüzden gönderemiyoruz dediler.
Şaka gibi aramışlar ürün yok diyorlar bende olmayan ürünü nasıl paketlediniz sipariş takibinde paketlendi yazıyor dedim hatun kişi şaşırdı. Neyse baya ters yaptım işte mağaza stoklarından bulup göndereceğiz falan dediler o gün 4–5 kere aradılar hepte bayana aratıyorlar fatmalar handanlar buseler havada uçuşuyor
Ertesi gün oldu yine aradılar ürünü bulamıyoruz muadil ürün gönderelim ya da paranızı iade edelim dediler bende bana çanta lazım 10 gündür keyfinizi bekliyorum dedim bunlarda sizi tekrar arayıp alternatifleri sunacağız beğendiğinizi göndereceğiz dediler. Bende tamam dedim aradılar sabahın köründe 15 liralık bi çanta önerdiler yok dedim sonra başka çanta önerdiler 25 liralık o güzeldi bunlara teknosa android uygulamasından baktım daha yataktaydım tamam bu olsun dedim aradan 4–5 saat geçti yine aradılar teyit etmek için sonra pc başına geçtim bi daha baktım çanta pek içime sinmedi. Ben başka çanta istiyorum sitenizden bakıp söyleyecem dedim tamam dediler.
Sonra baktım siteden 50 liralık case logic çanta beğendim dedim istiyom. Yok dediler olmaz aldığınız ürünün 5 katı fiyat üstünü tamamlarsanız olur dediler. Bende gönderi süresinin 5 katı beklediğimi illa o çantayı istediğimi para falanda vermeyeceğimi söyledim baya atıştık telefonda yine biz sizi arayacağız dediler. Ertesi sabah aramışlar uyuyordum.
2 gün geçti aramadılar sonra ben yine ceoya yazdım dedim böyle böyle teknosa beni mağdur etti şimdi de istediğim ürünü göndermiyor teknosa bi çantayla batacak sanki gibi şeyler yazdım yarım saat geçmeden mesaj geldi siparişiniz alınmıştır diye sipariş koduna bi baktım benim istediğim çanta mailime baktım sonra Teknosadan gelmiş 50 lira hediye çeki vermişler bana 50 liralık hediye çekinden parasını almışlar parasını kargoda hemen geldi özel olarak aras kargoya vermişler çirkefliğim sonucu 50 liralık çantayı 10 liraya aldım