Tavsiye Note 3 spen sorunu acil arkadaşlar

Sponsorlu Bağlantılar

Kanuni_1520

Kanuni_1520

Üye
    Konu Sahibi
Note 3 spen sorunu acil arkadaşlar
S.a Arkadaşlar...

Arkadaşlar spen telefonun ekranının sağ tarafını algılamıyor bastırınca algılıyor sadece bir kısım sağ tarafının tamamı değil sağ ortalarda bir kısım algılamıyor dokunmadan üzerine getirince nokta işareti ya görünmüyor ya da ekranın başka tarafına hafif kayıyor.

Lütfen yardım edin önceden yoktu ne zaman oldu ve neden oldu bilmiyorum.

Parmak algılıyor onda bir sıkıntı yok sadece spen de oluyor. Başka bir spen denedim note 2 ninkini ondada aynı sorun sanırım telefonun ekranında sorun var.

Servise vermelimiyim yok sa bir çözüm varmı?

Fabrika ayarlarına dönsem sıkıntı olurmu.

Yardımlarınız için teşekkür ederim.

sata3

sata3

Üye
Büyük İhtimalle Donanımla Alakalı

• Beğen
Tepkiler: Kanuni_1520
Kanuni_1520

Kanuni_1520

Üye
    Konu Sahibi
Büyük İhtimalle Donanımla Alakalı
Yorumun için teşekkür ederim.

Sorun halloldu. Fabrika ayarlarına dönünce çözüldü neden oldu bilmiyorum çok saçma bir durum.

Ama batarya performansı düştü sanırım. Yoksa banamı öyle geliyor eğer düştüyse ne yapmalıyım. Sayaç falan diyorlar.

• Beğen
Tepkiler: mısto61

MaxipmaN

Üye
Yorumun için teşekkür ederim.

Sorun halloldu. Fabrika ayarlarına dönünce çözüldü neden oldu bilmiyorum çok saçma bir durum.

Ama batarya performansı düştü sanırım. Yoksa banamı öyle geliyor eğer düştüyse ne yapmalıyım. Sayaç falan diyorlar.
root işine falan girmeyip orjinal haliyle kullandıysan sayaçla nasıl bi alakası var bilemedim

• Beğen
Kanuni_1520

Kanuni_1520

Üye
    Konu Sahibi
root işine falan girmeyip orjinal haliyle kullandıysan sayaçla nasıl bi alakası var bilemedim
Bir arkadaş demişti. Yanlış bilgi vermiş :)Bide arkadaşlar çoğu oyunu indirip yüklüyorum nova 3 gangstar vegas modern combat 4 vs hepsi oyundan atıyor oyun başlamadan ne yapmam lazım sd leri farklı yerden 2 kere indirdim farklı apkler denedim bildiğiniz sağlam link varmı ? İlklerini bu siteden indirdim.Arkadaşlar sorun devam ediyor.

Fabrika ayarlarına döndüğümde düzeldi ama bu gün sorun gene aynı servise vericem bana kullanıcı hatası falan demezler dimi?

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
kılıftan mıknatıslı kılıf yada telefonun yanında manyetik bir cisimn uzun süre yanında kalırsa s pen bozulabiliryor

• Beğen
Kanuni_1520

Kanuni_1520

Üye
    Konu Sahibi
kılıftan mıknatıslı kılıf yada telefonun yanında manyetik bir cisimn uzun süre yanında kalırsa s pen bozulabiliryor

Bu gün mediamarkt a gittim telefonu servise vermek için arızayı gösterecektim bir baktım sıkıntı yok çok iyi bir şekilde algılıyor ama kılıfı takınca algılamıyor sanırım dediğin gibi mıknatıs engelliyor.

Teşekkür ler sorunum halloldu kılıf tan kaynaklanıyor.

Arkadaşlar bir de ben bu telefondan oyun oynayamıyorum oyunlardan atıyor modern combat 4 gangstar vb. farklı sd ler ve apkler denedim olmadı bildiğiniz Note 3 te çalışan linkler varsa verirmisiniz?

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Bu gün mediamarkt a gittim telefonu servise vermek için arızayı gösterecektim bir baktım sıkıntı yok çok iyi bir şekilde algılıyor ama kılıfı takınca algılamıyor sanırım dediğin gibi mıknatıs engelliyor.

Teşekkür ler sorunum halloldu kılıf tan kaynaklanıyor.

Arkadaşlar bir de ben bu telefondan oyun oynayamıyorum oyunlardan atıyor modern combat 4 gangstar vb. farklı sd ler ve apkler denedim olmadı bildiğiniz Note 3 te çalışan linkler varsa verirmisiniz?
Note 3 de sd karta oyun alamazsınız kendi hafızasına atabilirsiniz data ve obb leri kendi hafızasında android klasörüne atın

• Beğen
Kanuni_1520

Kanuni_1520

Üye
    Konu Sahibi
Note 3 de sd karta oyun alamazsınız kendi hafızasına atabilirsiniz data ve obb leri kendi hafızasında android klasörüne atın
Zaten hafıza kartı kullanmıyorum. :( lütfen yardım edin 4 5 ay oldu alalı cihazı oyun oynayamadım gta san çalıştı ama diğer oyunlar çalışmıyor asphalt 8 marketten indirince çalışıyor ama internetten indirip telefona atınca çalışmıyor oyundan atıyor ya da çalışmayı durdurdu hatası veriyor oyunlar.

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
bende gTa vice kurdum çalıştı ayarları doğru yaptığından emin ol bide youtubeye baksana nova 3 oynanan note 3 var mı die benim bildiğim 4.3 cihazların hiçbiri açmıyor novayı

• Beğen
Kanuni_1520

Kanuni_1520

Üye
    Konu Sahibi
bende gTa vice kurdum çalıştı ayarları doğru yaptığından emin ol bide youtubeye baksana nova 3 oynanan note 3 var mı die benim bildiğim 4.3 cihazların hiçbiri açmıyor novayı
Tamam teşekkür ederim. Önereceğin güzel bir oyun var mı ?

• Beğen
Tepkiler: Tr_SERGEN
Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
baktın mı youtubeye bende net paketi yok açamıyom youtubeyi bi bakar mısın note 3 nova açıyor mu

• Beğen
Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Ben nova yı 4.3 de oynuyorum. Hatta tüm oyunları oynadım suan gta san andreas yı sonunda geldim

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
valla boyutu 1 gb ve üstü olan oyunların çoğu güzeldir ben olsam
nova 3
gta vice ve san adreas
nfs most wanted
asphalt 8
dungeon hunter
modern combat 4
dead fight 2 galiba ismi tam hatırlamıom
hayday
kurardım bide bu oyunların altında mağazada önerilenlere bak orada çok güzel şeyler var beğendiğini indir
Ben nova yı 4.3 de oynuyorum. Hatta tüm oyunları oynadım suan gta san andreas yı sonunda geldim

ben google playde boyutuna bakayım dedim novanın yorumlarda 4.3 olan hiçbir tel açmıyor yazmıştı 2 3 yorumdada s4 ve note 3 açmıyor görünce indirmeyeyim dedim ya gerçekse die
üstte ben bildiğim kadarıyla açmaz demiştim yanlış anlamışsın

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
valla boyutu 1 gb ve üstü olan oyunların çoğu güzeldir ben olsam
nova 3
gta vice ve san adreas
nfs most wanted
asphalt 8
dungeon hunter
modern combat 4
dead fight 2 galiba ismi tam hatırlamıom
hayday
kurardım bide bu oyunların altında mağazada önerilenlere bak orada çok güzel şeyler var beğendiğini indir

ben google playde boyutuna bakayım dedim novanın yorumlarda 4.3 olan hiçbir tel açmıyor yazmıştı 2 3 yorumdada s4 ve note 3 açmıyor görünce indirmeyeyim dedim ya gerçekse die
üstte ben bildiğim kadarıyla açmaz demiştim yanlış anlamışsın
Ben hay day ve dead fight 2 midir onlar dışında hepsini yükledim çoğu bitti bile

• Beğen
Tepkiler: Tr_SERGEN
Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
internet olsa yüklücemde yok işte kader utansın :/

Kanuni_1520

Kanuni_1520

Üye
    Konu Sahibi
Yorumlarınız için teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: mısto61
mertcan01

mertcan01

Üye
Miknatisli kapak kullaniyorsaniz spen sorun yaratabiliyor. Note2 de yasadim. Kapagi cikartip resetledim duzeldi. Bir dahada asla Miknatisli kapak kullanmadim... suan note 3 de swiew kullaniyorum sorun yasamiyorum

Takipçi Satın Al

Üst Alt