Kanuni_1520
Üye
Note 3 spen sorunu acil arkadaşlar
S.a Arkadaşlar...
Arkadaşlar spen telefonun ekranının sağ tarafını algılamıyor bastırınca algılıyor sadece bir kısım sağ tarafının tamamı değil sağ ortalarda bir kısım algılamıyor dokunmadan üzerine getirince nokta işareti ya görünmüyor ya da ekranın başka tarafına hafif kayıyor.
Lütfen yardım edin önceden yoktu ne zaman oldu ve neden oldu bilmiyorum.
Parmak algılıyor onda bir sıkıntı yok sadece spen de oluyor. Başka bir spen denedim note 2 ninkini ondada aynı sorun sanırım telefonun ekranında sorun var.
Servise vermelimiyim yok sa bir çözüm varmı?
Fabrika ayarlarına dönsem sıkıntı olurmu.
Yardımlarınız için teşekkür ederim.
Arkadaşlar spen telefonun ekranının sağ tarafını algılamıyor bastırınca algılıyor sadece bir kısım sağ tarafının tamamı değil sağ ortalarda bir kısım algılamıyor dokunmadan üzerine getirince nokta işareti ya görünmüyor ya da ekranın başka tarafına hafif kayıyor.
Lütfen yardım edin önceden yoktu ne zaman oldu ve neden oldu bilmiyorum.
Parmak algılıyor onda bir sıkıntı yok sadece spen de oluyor. Başka bir spen denedim note 2 ninkini ondada aynı sorun sanırım telefonun ekranında sorun var.
Servise vermelimiyim yok sa bir çözüm varmı?
Fabrika ayarlarına dönsem sıkıntı olurmu.
Yardımlarınız için teşekkür ederim.
Bide arkadaşlar çoğu oyunu indirip yüklüyorum nova 3 gangstar vegas modern combat 4 vs hepsi oyundan atıyor oyun başlamadan ne yapmam lazım sd leri farklı yerden 2 kere indirdim farklı apkler denedim bildiğiniz sağlam link varmı ? İlklerini bu siteden indirdim.Arkadaşlar sorun devam ediyor.
lütfen yardım edin 4 5 ay oldu alalı cihazı oyun oynayamadım gta san çalıştı ama diğer oyunlar çalışmıyor asphalt 8 marketten indirince çalışıyor ama internetten indirip telefona atınca çalışmıyor oyundan atıyor ya da çalışmayı durdurdu hatası veriyor oyunlar.