Uygulama hava durumu kilit ekranı

Sponsorlu Bağlantılar

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
hava durumu kilit ekranı
arkadaşlar kilt ekranında canlı hava durumu animasyonu olan bi kilit programı varmı ? bi tane vardı sanırım ama adını hatırlamıyorum. kilit ekranındayken yağmurluysa yağmur yağacak gibi animasyonlu. go weather ın canlı duvar kağıdı gibi aynen.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici

Deneyebilirsin kardeşim :oke:

• Beğen
Tepkiler: najanaja
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Kilit ekranında göstereni değiş sanırım onada bakayım :bigstar:

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Kilit ekranında göstereni değiş sanırım onada bakayım :bigstar:
sanırım bunda canlı duvar kağıdı var. ben go weather gibi deyince ordan karıştırdın sanırım :) demek istediğim aynen öyle canlı duvar kağıdı gibi ama kilit ekranında olacak ev ekranında değil. walla biçok locker denedim hiçbirinde çıkmadı bana bi tane bi locker var gibi geliyo bu şekilde.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici

Bunu şimdi yükledim dene istersen kilit ekranlı :oke: gayet güzel

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
yaren_dede

yaren_dede

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Nextman ve najanaja
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi

bu şuan yüklü zaten :) bunda sadece resimler değişiyo animasyon yok :)dediğim gibi biçok locker ı denedim acaba yokmuydu böle bi locker onuda tam hatırlamıyom açıkçası :) sana da zahmet verdim :)

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici

Ayrıca arama kıstaslarına sende bakabilirsin arama kriterine Animated weather locker yazdığında çok seçenek çıkıyor :oke:

Rica ederim ne zahmeti :)

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi

Ayrıca arama kıstaslarına sende bakabilirsin arama kriterine Animated weather locker yazdığında çok seçenek çıkıyor :oke:

Rica ederim ne zahmeti :)
bende o şekilde arıyorum zaten :) bu arada buda yüklü şuan :) açıklamada var diyo ama ben hişbi havadurumu belirtisi görmedim. ayarlardan açık hava durumu ama kilit ekranında sadece o animasyonlu kahve fincanı var :)

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Bölgeni değiştirip denermisin :oke:

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Bölgeni değiştirip denermisin :oke:
walla istanbul yaptım ama bişi yok hala :) anlamadığım hava durumuyla alakalı hiçbişey olmuyo ekranda dediğim gibi sadece o kahve fincanı var animasyonlu.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Ben biraz daha araştırayım ama tavsiyem launcher denemen :oke: onlarda daha sık destek verir diye umuyorum.

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Ben biraz daha araştırayım ama tavsiyem launcher denemen :oke: onlarda daha sık destek verir diye umuyorum.
ben senin launcher ını kullanıyom biliyon :) başka da kullanmam 10 numara launcher yapmışsın :) da anlamadığım launcher neye destek veriyo kilit ekranıyla ne bağlantısı varki launcher ların.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
ben senin launcher ını kullanıyom biliyon :) başka da kullanmam 10 numara launcher yapmışsın :) da anlamadığım launcher neye destek veriyo kilit ekranıyla ne bağlantısı varki launcher ların.
Bazı launcher uygulamaları ek paketlerle bunu yapıyor. :oke: istediğin animasyonu yerleştirebiliyorsun.

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Bazı launcher uygulamaları ek paketlerle bunu yapıyor. :oke: istediğin animasyonu yerleştirebiliyorsun.
hmm anladım boşver istersen oda olmayıversin napalım. ben vardı diye hatırlıyodum ondan yoksa bu kadar uğraşmaya gerek yok. aslında bişey buldum demek istediğim aynen bu. ama bunun ne olduğunu anlamadım mtz dosyası.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
mtz mui romlara özel kardeşim :oke: olurmu bakınırız varsa ekleriz :oke:

Tamam buldum sanırım

Verdiğin linkteki mtz uzantılı dosyayı indir bu uygulamayıda yükle çalışır demişler :oke:

Son düzenleme:
  • Beğen
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
mtz mui romlara özel kardeşim :oke: olurmu bakınırız varsa ekleriz :oke:
tamam kardeşim ilgin için teşekkürler. ben bayadır arıyom bişey bulamadım :) biraz ara vereyim sonra yine bakınırım biraz oyun oynıyam kafam dağılsın :) sana kolay gelsin. bu locker master da fena değilmiş güzel temalar var ve hava durumu olayını buldum :) bunda komple arkaplan animasyonu yok sadece kilit ekranında havadurumu ikonuna basıyosun widget gibi hava durumu eklentisi açılıyo widgetin üst kısmında ufak bi alanda da animasyonu var hava nın.o programa da baktımda deniyecektim ama mtz uzantılı dosya ne oluyo onu nereye atacaz anlamadım onun açıklaması yok o yüzden denemedim :) olmazsa zaten locker master güzelmiş bu iş görür. ayrıca daha önce vardı gibi hatırladığım da buydu sanırım :) ekranı ilk açtığında 3-5 saniyeliğine tam ekran animasyon yapıyo hava durumunu bu temadaki gibi ilk resim normal ekran 2. resim hava durumu ama çok kısa görünüp kayboluyo hemen :) süresi biraz daha uzun olaydı iyiydi :)

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede ve Nextman
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Dostum animasyon kilit ekrani icin bir yol buldum :)

Once locker pro yukle sonra weather screen premium yukle ikisinide calistir tamamdir :)

@najanaja

Canlı Duvar Kağıdı - Weather Screen 3.3.0 apk - MaxiCep

LockerPro Lockscreen v4.5 - MaxiCep
o yöntemi bende buldum benzeri mantık aynı prolar farklı :) sonradan aklıma geldi go weather canlı duvarkağıdı kullanıyorum zaten ve bence en güzeli sonra da canlı duvar kağıdı kullanabileceğim bi locker aradım oda sadece go locker oldu locker pro da canlı duvar kullanılmıyodu sanırım yada ben yapamadım :) neyse şimdi oldu yani aynı yöntemi uyguladım bende şimdi galaxy locker buldum daha sade ve güzel açması kolay. go biraz şarj sömürücü :) kafalarımız aynı çalışıyo demek ki :) kısacası sorunumu çözmüştüm konu gerilerde kalmış belirtmeyi unuttum :) yani galaxy locker+go weather işimi gördü :)

• Beğen