bunu gördümde sadece widget diye denememiştimLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Deneyebilirsin kardeşim![]()
kilit ekranıda varmı bunun ?sanırım bunda canlı duvar kağıdı var. ben go weather gibi deyince ordan karıştırdın sanırımKilit ekranında göstereni değiş sanırım onada bakayım![]()
demek istediğim aynen öyle canlı duvar kağıdı gibi ama kilit ekranında olacak ev ekranında değil. walla biçok locker denedim hiçbirinde çıkmadı bana bi tane bi locker var gibi geliyo bu şekilde.bu guzel degil bende denedim bunuLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bunu şimdi yükledim dene istersen kilit ekranlıgayet güzel

Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu şuan yüklü zatenLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bunda sadece resimler değişiyo animasyon yok
dediğim gibi biçok locker ı denedim acaba yokmuydu böle bi locker onuda tam hatırlamıyom açıkçası
sana da zahmet verdim 
bende o şekilde arıyorum zatenLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ayrıca arama kıstaslarına sende bakabilirsin arama kriterine Animated weather locker yazdığında çok seçenek çıkıyor
Rica ederim ne zahmeti![]()
bu arada buda yüklü şuan
açıklamada var diyo ama ben hişbi havadurumu belirtisi görmedim. ayarlardan açık hava durumu ama kilit ekranında sadece o animasyonlu kahve fincanı var 
walla istanbul yaptım ama bişi yok halaBölgeni değiştirip denermisin![]()
anlamadığım hava durumuyla alakalı hiçbişey olmuyo ekranda dediğim gibi sadece o kahve fincanı var animasyonlu.ben senin launcher ını kullanıyom biliyonBen biraz daha araştırayım ama tavsiyem launcher denemenonlarda daha sık destek verir diye umuyorum.
başka da kullanmam 10 numara launcher yapmışsın
da anlamadığım launcher neye destek veriyo kilit ekranıyla ne bağlantısı varki launcher ların.Bazı launcher uygulamaları ek paketlerle bunu yapıyor.ben senin launcher ını kullanıyom biliyonbaşka da kullanmam 10 numara launcher yapmışsın
da anlamadığım launcher neye destek veriyo kilit ekranıyla ne bağlantısı varki launcher ların.
istediğin animasyonu yerleştirebiliyorsun.hmm anladım boşver istersen oda olmayıversin napalım. ben vardı diye hatırlıyodum ondan yoksa bu kadar uğraşmaya gerek yok. aslında bişey buldum demek istediğim aynen bu. ama bunun ne olduğunu anlamadım mtz dosyası.Bazı launcher uygulamaları ek paketlerle bunu yapıyor.istediğin animasyonu yerleştirebiliyorsun.
tamam kardeşim ilgin için teşekkürler. ben bayadır arıyom bişey bulamadımmtz mui romlara özel kardeşimolurmu bakınırız varsa ekleriz
![]()
biraz ara vereyim sonra yine bakınırım biraz oyun oynıyam kafam dağılsın
sana kolay gelsin. bu locker master da fena değilmiş güzel temalar var ve hava durumu olayını buldum
bunda komple arkaplan animasyonu yok sadece kilit ekranında havadurumu ikonuna basıyosun widget gibi hava durumu eklentisi açılıyo widgetin üst kısmında ufak bi alanda da animasyonu var hava nın.o programa da baktımda deniyecektim ama mtz uzantılı dosya ne oluyo onu nereye atacaz anlamadım onun açıklaması yok o yüzden denemedim
olmazsa zaten locker master güzelmiş bu iş görür. ayrıca daha önce vardı gibi hatırladığım da buydu sanırım
ekranı ilk açtığında 3-5 saniyeliğine tam ekran animasyon yapıyo hava durumunu bu temadaki gibi ilk resim normal ekran 2. resim hava durumu ama çok kısa görünüp kayboluyo hemen
süresi biraz daha uzun olaydı iyiydi 

o yöntemi bende buldum benzeri mantık aynı prolar farklıDostum animasyon kilit ekrani icin bir yol buldum
Once locker pro yukle sonra weather screen premium yukle ikisinide calistir tamamdir
@najanaja
Canlı Duvar Kağıdı - Weather Screen 3.3.0 apk - MaxiCep
LockerPro Lockscreen v4.5 - MaxiCep
sonradan aklıma geldi go weather canlı duvarkağıdı kullanıyorum zaten ve bence en güzeli sonra da canlı duvar kağıdı kullanabileceğim bi locker aradım oda sadece go locker oldu locker pro da canlı duvar kullanılmıyodu sanırım yada ben yapamadım
neyse şimdi oldu yani aynı yöntemi uyguladım bende şimdi galaxy locker buldum daha sade ve güzel açması kolay. go biraz şarj sömürücü
kafalarımız aynı çalışıyo demek ki
kısacası sorunumu çözmüştüm konu gerilerde kalmış belirtmeyi unuttum
yani galaxy locker+go weather işimi gördü