İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

bmw_m6

bmw_m6

Üye
skype kulanicilari nolacak . cihaz 1520 eski surume donme gibi bi ihtimal varmi?

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
sun bend sadece

suan sedece hotmail , outlook hesaplala giris yapiyiyor. bende guncelledim hesabim la giris yapmis gibi gozukuyor, fakat arkadaslarina sor ofline gozukuyorsun, sedece skype uygulamasi acikken onlinesin. uygulamayi silip geri yukledim suan skype hesabi giris secenegi yok. sadece bende degil guncelleme sonrasi yorumlara bakin herkez ayni seyden sikayetci.

Hocam az önce bende baktım arkadaşın dediği gibi artık skype kullanıcı adı ile giriş yok sadece hotmail hesabı ile giriş yapılıyor
o zaman PCden skype hesabınıza giriş yapın ve hesaplar ayrıntılarından hotmail/outlook hesabınız ile skype hesaplarınızı birleştirin. zaten msn kapanacağı vakit ben de bunu yapmıştım, mevcut skype hesabım ile msn hesabımı birleştirmiştim. he WPdaki hesabım farklı o ayrı bi konu, ama sonuç olarak birleştirdiğim hesaptaki hotmail ile de giriş yapabiliyorum sonuçta. dediğim gibi skype hesabınızla MS hesabınızı birleştirin PCden o şekilde giriş yapın telefonunuzdan sonra.tabi yine de bunu bize dayatması hoş bişi değil, iki türlü giriş seçeneği de sunulmalı. bir sonraki güncellemede belki geri dönüş yaparlar kim bilir. o kadar şikayeti göz ardı etmezler inşburda da bunu belitrmişler zaten;
What’s new?
- A new and simpler way to sign in to Skype. Just use the same Microsoft account you use for your phone. Already got a Skype account? Link it with your Microsoft account and we'll carry your credit and contacts over.

bmw_m6

bmw_m6

Üye
hocam cok ugrasmama ramen iki hesabi birlestiremedim, ilk zamanlar birlestirmedim simdide birlestiremiyorum . neden bukadar sorunlubir birlesme yapmislar anlamiyorum.bende . kendi skype hesabimdan veya hotmail hesabimdan bunu yapmanin yolu yokmu

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
hocam cok ugrasmama ramen iki hesabi birlestiremedim, ilk zamanlar birlestirmedim simdide birlestiremiyorum . neden bukadar sorunlubir birlesme yapmislar anlamiyorum.bende . kendi skype hesabimdan veya hotmail hesabimdan bunu yapmanin yolu yokmu
tam olarak hangi menüden nereden yapılıyordu tam hatırlamıyorum. şu an evde olup müsait biri varsa yazsın, yoksa ben akşam evde bi bakar yazarım nerdenmiş.

bmw_m6

bmw_m6

Üye
tesekkurler hocam yeni hesapla alarak halettim.
skype adimla ayni hotmail hesabi aldim onda sordu birlestirmek istermisin diye suan sorun kalmadi ;)

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
tesekkurler hocam yeni hesapla alarak halettim.
skype adimla ayni hotmail hesabi aldim onda sordu birlestirmek istermisin diye suan sorun kalmadi ;)
ben de tam onu dicektim, hesap açınca direkt soruyormuş diye, ben de gugıl amcadan baktım demin bi yazı buldum sana yazacaktım :)

• Beğen
Tepkiler: bmw_m6

infernorb

Üye
Efendim 20 gündür Lumia 525 kullanıcısıyım.
Benim derdim şarj ile. Telefon sanki ayarlanmış gibi şarjı 6 saatten fazlasını zor görüyor. Ful kullanımda 6 saat gidiyor, normal kullanımda da.
kullanım halindeyken wifi sürekli açık, wifi açıkken şebeke veri bağlantısı kapalı tutuyorum, 3g kapalı. sadece dışarıda internet kullanacaksam 3gyi aktif hale getiriyorum. onun dışında geceleri wifi yi de kapalı hale getirip bıakıyorum ama sabaha kadar şarj %20-%30 arası bir düşüş yaşıyor.
Şarjdan muzdarip haldeyim. Örneğin dün gece telefonu şarj ettim ve bi saat kadar kllandıktan sonra yattım.(sadece whatsapp kullandım bu bir saat içerisinde) bıraktığımda telefonun şarjı %83e düşmüş durumdaydı , bir saatte %17 şarj. neyse oğlen 12de kalktığımda ise şarj %65 olmuştu. %15lik bir düşüş var. 12den sonra yine sadece whatsapp kullanmıyla 4 saatte bu %65 şarjda bitmiş durumda.
Herkes şarjının bir günü çıkardığını söylüyor, ben günde iki hatta bazen üç kez şarj ediyorum. benim bataryam mı bozuk yoksa ben mi bi hata yapyıorum da bu telefon normal kullanımda dahi 6 saatten fazlasını göremiyor.
Bu arada telefonu teknosa turuncu indirimden aldım.

bmw_m6

bmw_m6

Üye
ben de tam onu dicektim, hesap açınca direkt soruyormuş diye, ben de gugıl amcadan baktım demin bi yazı buldum sana yazacaktım :)
hocam sizden ricam bi test edebilirmisiniz bende hala sadece skype ekranindayken online gozukuyor. uygulamadan ciktiktn sonra ofline dusuyor.

sekajmer

sekajmer

Üye
arkadaşlar lumia 925'in video kayıttaki mikrofonu bozuldu.( hat çekmecesi sanılarak iğne sokuldu.) Dün KVK servisine verdim 40tl karşılığında değişebileceğini söylediler bende verdim , bugün ise gittiğimde değiştirdiklerini fakat çalışmadığını söylediler. 80tl karşılığında mikrofon , usb/şarj soketi , kulaklık girişinin takım halinde olduğunu söyledi ve 3'ünün beraber değiştirilirse çalışacağını söyledi.
Sizce KVK vermeli miyim ? Verilen bilgiler doğru mudur ?

PureFood

PureFood

Üye
Efendim 20 gündür Lumia 525 kullanıcısıyım.
Benim derdim şarj ile. Telefon sanki ayarlanmış gibi şarjı 6 saatten fazlasını zor görüyor. Ful kullanımda 6 saat gidiyor, normal kullanımda da.
kullanım halindeyken wifi sürekli açık, wifi açıkken şebeke veri bağlantısı kapalı tutuyorum, 3g kapalı. sadece dışarıda internet kullanacaksam 3gyi aktif hale getiriyorum. onun dışında geceleri wifi yi de kapalı hale getirip bıakıyorum ama sabaha kadar şarj %20-%30 arası bir düşüş yaşıyor.
Şarjdan muzdarip haldeyim. Örneğin dün gece telefonu şarj ettim ve bi saat kadar kllandıktan sonra yattım.(sadece whatsapp kullandım bu bir saat içerisinde) bıraktığımda telefonun şarjı %83e düşmüş durumdaydı , bir saatte %17 şarj. neyse oğlen 12de kalktığımda ise şarj %65 olmuştu. %15lik bir düşüş var. 12den sonra yine sadece whatsapp kullanmıyla 4 saatte bu %65 şarjda bitmiş durumda.
Herkes şarjının bir günü çıkardığını söylüyor, ben günde iki hatta bazen üç kez şarj ediyorum. benim bataryam mı bozuk yoksa ben mi bi hata yapyıorum da bu telefon normal kullanımda dahi 6 saatten fazlasını göremiyor.
Bu arada telefonu teknosa turuncu indirimden aldım.
Dostum bu sorun genel olarak yüklenen bir uygulamadan kaynaklanıyor. Ve ayarlar-arka plan görevleri bölümünde çok fazla mı uygulama var ?

meg1ddo

meg1ddo

Üye
lumia 925 aldım bugün, daha önce de lumia520 kullandım ama 925 te klavye çok büyük geldi bana, açıldığında ekranın yukarıya doğru yarısını kaplıyor, biraz kısa boylu yapamazmıyız bunu? sanki 520 de 3 çeşit boyut vardı kısaltabiliyordum, yanlış mı hatırlıyoryum?

flutewoddy

flutewoddy

Üye
Arka planı koyu yerine açık yaparsam ne kadar şarj yer ?

flutewoddy

flutewoddy

Üye
Arka planı koyu yerine açık yaparsam ne kadar şarj yer ?

infernorb

Üye
Dostum bu sorun genel olarak yüklenen bir uygulamadan kaynaklanıyor. Ve ayarlar-arka plan görevleri bölümünde çok fazla mı uygulama var ?
hayır sadece whatsapp ve skype var. Telefonumda zaten çok az uygulama yüklü. İlk aldığım gün de böyleydi telefon hala böyle şarj fix 6 saat dayanıyor. Deşarj edip uçak modunda şarj ettiğimde sure biraz daha fazla uzuyor ama bunu da her zaman yapamıyorum

pissed26

pissed26

Üye
beyler bir sorunum var nokia müzik 12 milyon şarkı falan vs birçok şey dönüyor ancak bu uygulamada istediğim şarkıları arayıp nasıl internet gerektirmeyen bir liste olabilirim yardımcı olabilecek varmı hangi şarkıya el atsam satın al çıkıyor :D

infernorb

Üye
Beni de ekleyebilirsiniz L525 beyaz :D

ÖZGÜNBEY

ÖZGÜNBEY

Üye
evet sevgili 925 kullanıcıları size can alıcı bi sorum olacak bakalım hep aynı cevaplar mı gelcek yoksa farklı şeyler duyacak mıyız; lumia 925'in bataryası kaç saate doluyor? buyursunlar :bigstar:

beats

beats

Üye
evet sevgili 925 kullanıcıları size can alıcı bi sorum olacak bakalım hep aynı cevaplar mı gelcek yoksa farklı şeyler duyacak mıyız; lumia 925'in bataryası kaç saate doluyor? buyursunlar :bigstar:
Yaklaşık 2.5 saatti sanırım.

meg1ddo

meg1ddo

Üye
2 saat 50 dk diye bir inceleme videosunda duymuştum, baya uzun bir süre.

Üst Alt