Kingston Flash disc sobanın altında eridi

Sponsorlu Bağlantılar

47MaDo47

47MaDo47

Üye
Benım kı Toshiba :)

• Beğen
Tepkiler: mehsevim

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
SanDisk i elime aldığımda sanki biraz sıksam kırılacak hissiyatı veriyor. Sağlamlık sıfır.. :-)
Her iki ürünü de uzun zamandır kullanıyorum, şuana kadar pek sıkıntım olmadı. Gittiği yere kadar, zaten artık eskisi gibi ürünler o kadar da pahalı değil. ;)

ozakin70

ozakin70

Üye
16 gb 30 liraya Hp nin var bende 3 kere pantolonda yıkandı tık yok cihazda ve çok hızlı

ozakin70

ozakin70

Üye
Resim macro cekim denemesiydi belli olmadigindan mavi efektiyle aydinlattim ama kalitesi bozuldu resmin idare edin aynisinin kingstone olanida var o da cok guzel

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:hmmm

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
16 gb 30 liraya Hp nin var bende 3 kere pantolonda yıkandı tık yok cihazda ve çok hızlı
Hp nin flash disci olduğunu ilk defa görüyorum desem yalan olmaz :)
Her iki ürünü de uzun zamandır kullanıyorum, şuana kadar pek sıkıntım olmadı. Gittiği yere kadar, zaten artık eskisi gibi ürünler o kadar da pahalı değil. ;)
Modeline de göre değişir bence sağlamlık. Bir ara sandiskin revaçta olan bir modeli vardı. 3-4 santimlik bir flash. o baya ses getirdi ama çokta temassızlık sorunu çıktı..

• Beğen
Tepkiler: .caner.
ozakin70

ozakin70

Üye
Eğer memnunsan sorun yok :)
şöyle diyim ilk defa bi HP ürününden memnun kaldım ama bende bunun kingstone olanıda var alacak olana kesinlikle kingstone u öneririm 1 tık daha hızlı;D

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
şöyle diyim ilk defa bi HP ürününden memnun kaldım ama bende bunun kingstone olanıda var alacak olana kesinlikle kingstone u öneririm 1 tık daha hızlı;D
Hp nin sadece bir ürününü kullandım laptop olarak, laptop resmen klima gibi sürekli sıcak hawa üflüyordu :)

Üst Alt