Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Her iki ürünü de uzun zamandır kullanıyorum, şuana kadar pek sıkıntım olmadı. Gittiği yere kadar, zaten artık eskisi gibi ürünler o kadar da pahalı değil.
ozakin70
Üye
16 gb 30 liraya Hp nin var bende 3 kere pantolonda yıkandı tık yok cihazda ve çok hızlı
ozakin70
Üye
Resim macro cekim denemesiydi belli olmadigindan mavi efektiyle aydinlattim ama kalitesi bozuldu resmin idare edin aynisinin kingstone olanida var o da cok guzel
Her iki ürünü de uzun zamandır kullanıyorum, şuana kadar pek sıkıntım olmadı. Gittiği yere kadar, zaten artık eskisi gibi ürünler o kadar da pahalı değil.
Modeline de göre değişir bence sağlamlık. Bir ara sandiskin revaçta olan bir modeli vardı. 3-4 santimlik bir flash. o baya ses getirdi ama çokta temassızlık sorunu çıktı..
şöyle diyim ilk defa bi HP ürününden memnun kaldım ama bende bunun kingstone olanıda var alacak olana kesinlikle kingstone u öneririm 1 tık daha hızlı;D
şöyle diyim ilk defa bi HP ürününden memnun kaldım ama bende bunun kingstone olanıda var alacak olana kesinlikle kingstone u öneririm 1 tık daha hızlı;D