c6-01 kullanıyorum c7-00 model almak istiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

yusufgiderim

Üye
    Konu Sahibi
katılıyorum bunlara para yedirmemek lazım yoksa hep aynı kafa giderler ve bizi gaz gibi yolarlar sürekli

• Beğen
Tepkiler: Abstract_Loco

Abstract_Loco

Üye
katılıyorum bunlara para yedirmemek lazım yoksa hep aynı kafa giderler ve bizi gaz gibi yolarlar sürekli

Şu saatten sonra biraz zor düzelir ya insanlar kendini baya yoldurdu ayrıca yeni teknoloji olarak sundukları şeyleri çoktan kabul ettirdiler insanlara 4 - 5 sene önce gittiğin her yeri söyle resim çek paylaş deseler gülerdi insanlar ama şimdi yapmayanlar teknolojinin gerisinde ! oluyor maalesef..

• Beğen
Tepkiler: yusufgiderim

yusufgiderim

Üye
    Konu Sahibi
5 sene sonra ne olur acaba

Emre

Üye
bak Bi android Bile ucuz :)

Abstract_Loco

Üye
5 sene sonra ne olur acaba

O zamana işler çok fena olacak çünkü akıllı telefon satışları düşüşte hemen hemen her insanın bir tane var limiti doldurdular yani ondan daha da çirkinleşecek ya da duracak yeni model olayları falan sadece güncelleme olarak kalacak farklı şeylere yönelecekler akıllı saatler akıllı gözlükler giyilebilir teknoloji olayları başladı ya onlar artacak benim tahminimce bide sağlık uygulamaları yapmaya başladılar kalp ritmi fitness cart curt falan. Yani uzun lafın kısası teknolojiyi bize entegre edecekler yada etmeye çalışacaklar :D
bak Bi android Bile ucuz :)

Abi bunu kaçırmışım arada ama anlamadım bunu :)

freestyleminds

freestyleminds

Üye
benim ekono mim buna müsade etmez ben c6 nin üzerine 50 tl ayırıyorum
Bu tip elektronik cihazlarda biraz daha günümüzde olan bişeyler almanı tavsiye ederim. Ekonomin yetmeyebilir ama gerekirse 5 ay, 6 ay hatta bir sene beklemeni önerebilirim. Bütçemi arttırabilirim, Android falan da sevmiyorum diyorsan HTC Phone 8s almanı öneririm. Fiyatı 500 tl civarıdır şu an.

cemal çolak

cemal çolak

Üye
İnternette dolaşmama gerek yok kardeşim ben zaten yazılımcıyım bu işlerin içindeyim. İkincisi benimde sana kaç mesajdır anlatmaya çalıştığım bu senin tercihin.Ben sana geri kafasın veya geride kalmışsın diye birşey demedim, dememde. Bu söylediğine göre sen her zaman XP'de veya Symbianda kalacaksın. Çünkü 2 sene sonra başka bir sistem çıkabilir onunda zamanı geçebilir. 2 sene sonra yine öyle yine öyle. Yani sende kullanmak, keşfetmek, keyfini çıkarmak eğlenmek, değişiklik yapmak yerine eski sistemde kalıp nasıl olsa eskiyecek diyip yeni sistem kullanmama düşüncesi var. Ben nokia'yı yada symbianı kötülemedim kötülememde 23 yaşımdayım bugüne kadar hep nokia kullandım. Kalitesi güzelliği tartışılmaz. Fakat artık geride kaldığının aslında sende farkındasın herkezde farkında. Milyonlarca insan yanlış biliyorda sen mi doğruyu biliyorsun yani ? Bunlar hep düşünce farkları. Senin zevkin bu kimse karışamaz. Yine belirtiyorum tavsiyede bulundum görüşümü söyledim.

Abstract_Loco

Üye
vala kardeşim o kadar insanın bilmeyip benim doğru bildiğim birşey yok onu idda edemem. ama bugün aldığım sistem iki yıl sonra çöp olacaksa dediğin gibi geçmem o sisteme. Ben o teknolojinin keyfini çıkarmam onlarda benim bütçemin keyfini çıkaramaz böylece. Benim görüşümde böyle yani geride kalmaksa geride kalmak çokta lazım değil yani öldürmez neticede. Birşey ihtiyaç mı değil mi onu incelemeden her üretilene atladığımız için bugün bu hale geldi zaten telefon durumları. Da boşverelim biz bunu, anlaşamayız sen birşey söylersin ben birşey söylerim gider de gider. :)

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2480407
onur-1984

onur-1984

Üye
Arkadaşım c7 alma neredeyse bir buçuk yıldır c7'ye destek yok.ben de elimdeki c7'yi şubat ayında değiştirdim.Androide geçtim.c7 o kadar da güzel bir telefon değil.Özellikle de kamerası gece çekimlerinde çok berbat.Hatta ışık yeterli değilse gündüz bile berbat fotoğraf çekiyor. işlemci falan düşük olduğu için internette de yavaş.Daha üst modellerinden al bence.Hem daha iyi fotoğraf çekebilirsin hem de internete daha hızlı girersin.Ayrıca ekran da biraz ufak olduğu için internette yazı okumak biraz zor oluyor.

Üst Alt