kapanmaya zorla

Sponsorlu Bağlantılar

turgutilbars

turgutilbars

Üye
    Konu Sahibi
kapanmaya zorla
Arkadaşlar iphone telefonumu sattım hayırlısıyla şimdi size birşey sormak istiyorum arkadaşlar.Samsung galaksi s3 ten sonra androidden soğudum.İlk defa s3 ile başlamıştım androide ve şunu sormak istiyorum:S3 kullanırken sıklıkla kapanmaya zorla diye bir hata alıyordum.Şimdi htc sense arayüzünü aylardır araştırıyorum az önce ki teknolojihaberinin altındaki yorumdan sonra htc düşünüorum.Googleye htc one kapanmaya zorla hatası yazdım hiçbirşey göremedim.Sense arayüzünde böyle sıkıntı oluyor mu? Oluyorsa bu hataların basit çözümü oluyor mu? Veya bu hataların sebebi uygulamalarda bug olması mı? Stabil bir cihaz arıyorum arkadaşlar.

alaStar

alaStar

Üye
Android stabilite=Lg

turgutilbars

turgutilbars

Üye
    Konu Sahibi
By_Casparov

By_Casparov

Üye
bence androidi en stabil kullanan marka htc dir.. ben şimdiye dek hiç bi hatayla karşılaşmadım

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Hepsi zora girince bu hatayı alır . Htc biraz daha iyi . Iphone htc mi dersen htc one

NEXUS

NEXUS

Üye
Somut bir örnek gösterir misiniz mesela kaç uygulama yüklediniz de halâ stabil olmy devam etti.Kapanmaya zorla hatası hakkında birşey söyler misiniz?
Stabil Bir Android İstiyorsan Nexus Alman Gerekiyor , Veya Telefona Romla Saf Android Yükleyebilirsin.(Fakat Nexusdaki Gibi Stabil Olmaz) Fakat Şuanda Androidi En İyi Stabil Sunan Telefon Nexus Serisi (Nexus 4'ten Sonra) Çünkü Saf Android Kullanıyor Ve Kaç Tane Oyun Yüklüyorsun Hala Stabil Kalıyor. htc kullanmadığım için o hatayı bilemiyorum.

turgutilbars

turgutilbars

Üye
    Konu Sahibi
Stabil Bir Android İstiyorsan Nexus Alman Gerekiyor , Veya Telefona Romla Saf Android Yükleyebilirsin.(Fakat Nexusdaki Gibi Stabil Olmaz) Fakat Şuanda Androidi En İyi Stabil Sunan Telefon Nexus Serisi (Nexus 4'ten Sonra) Çünkü Saf Android Kullanıyor Ve Kaç Tane Oyun Yüklüyorsun Hala Stabil Kalıyor. htc kullanmadığım için o hatayı bilemiyorum.
hocam nexus 5 16 gb bana yetmez ki :(
bence androidi en stabil kullanan marka htc dir.. ben şimdiye dek hiç bi hatayla karşılaşmadım
mesela 6-7 ay sonra ne bileyim rehbere filan geç girer mi galaksi serilerindeki gibi?
saf androidden de mi stabil hocam?

NEXUS

NEXUS

Üye
hocam nexus 5 16 gb bana yetmez ki :(
mesela 6-7 ay sonra ne bileyim rehbere filan geç girer mi galaksi serilerindeki gibi?
saf androidden de mi stabil hocam?
1) Nexuslar Malesef 16 GB Fakat 16 GB Fazlasıyla Yetiyor Üstelik Galaxy Gibi 16 Diyip 8 le Vermiyolar , 14 GB Sana Yer Kalıyor. 14 GB'Da Bence Yeterli Bende Hiç Bir Problem Yaratmadı Fakat Telefonda Film İzlemek İsteyip Birkaç Film Atarsanız Malesef Hafıza Yetmez :(

3) Saf Android En Stabil Sistemdir Çünkü Saf Android'i Google Üretiyor Google'da Androidin Yapımcısı

alaStar

alaStar

Üye
Somut bir örnek gösterir misiniz mesela kaç uygulama yüklediniz de halâ stabil olmy devam etti.Kapanmaya zorla hatası hakkında birşey söyler misiniz?
G kullanıyorum hic force close hatası almadım 32 gb de 4 gb boş alanım var gerisini sen hesap et gram kasma yok

turgutilbars

turgutilbars

Üye
    Konu Sahibi
G kullanıyorum hic force close hatası almadım 32 gb de 4 gb boş alanım var gerisini sen hesap et gram kasma yok
hocam teşekkür ediyorum verdiğiniz bilgiler için :) htc nin yeni telefonu da çıksın değerlendirme yapacağım.Bakarsınız htc one den çok daha fazla özelliklerle gelir.
1) Nexuslar Malesef 16 GB Fakat 16 GB Fazlasıyla Yetiyor Üstelik Galaxy Gibi 16 Diyip 8 le Vermiyolar , 14 GB Sana Yer Kalıyor. 14 GB'Da Bence Yeterli Bende Hiç Bir Problem Yaratmadı Fakat Telefonda Film İzlemek İsteyip Birkaç Film Atarsanız Malesef Hafıza Yetmez :(

3) Saf Android En Stabil Sistemdir Çünkü Saf Android'i Google Üretiyor Google'da Androidin Yapımcısı
otg kablosu çalışıyor mu peki nexus 5 de?

NEXUS

NEXUS

Üye
hocam teşekkür ediyorum verdiğiniz bilgiler için :) htc nin yeni telefonu da çıksın değerlendirme yapacağım.Bakarsınız htc one den çok daha fazla özelliklerle gelir.
otg kablosu çalışıyor mu peki nexus 5 de?
Çalışıyor Diye Biliyorum Ama Daha Önce Denemedim :)

• Beğen
Tepkiler: turgutilbars
alaStar

alaStar

Üye
Tabiki htc yi bekle ama sana önerim teknosada g ve g2 yi biraz kurcalaman

turgutilbars

turgutilbars

Üye
    Konu Sahibi
Tabiki htc yi bekle ama sana önerim teknosada g ve g2 yi biraz kurcalaman
hocam uzun zamandır araştıyorum zaten çerçevelerinin sıfır yakın olması çok hoş.Arkadaki sihirli tuşda güzel ama arayüzden korkuyorum s3 hediye etti annem peşin paraya alındı 1600 lira sonra 900 liraya sattım 4-5 ay sonra.Canımdan bezdirmişti beni.Yavaşlamalar rehbere 3-4 saniyede giriyordu.lg g2 pro çıktı şimdi ama nasıl olur bilemiyorum.

NEXUS

NEXUS

Üye
hocam uzun zamandır araştıyorum zaten çerçevelerinin sıfır yakın olması çok hoş.Arkadaki sihirli tuşda güzel ama arayüzden korkuyorum s3 hediye etti annem peşin paraya alındı 1600 lira sonra 900 liraya sattım 4-5 ay sonra.Canımdan bezdirmişti beni.Yavaşlamalar rehbere 3-4 saniyede giriyordu.lg g2 pro çıktı şimdi ama nasıl olur bilemiyorum.
Nexus al bence arayüzü hem güzel hem hızlı ve bazı şeyler nexuslara özel çıkıyor. Hem Saf Android kullanıyor :)