Beautiful widgetAnimasyonlu hava durumu widget ne kullanabilirim
hareketli mi yandex shelldeki gibi mi?Beautiful widget
Nete baglı degilse tek çare recovery mode girip wipe data factory reset yapacaksın ama uygulamalar silinecektirArkadaşlar elimde gmd var.. Ekran kilidi desen seçilmiş... Çocuk yanlış gire gire telefonu kilitlemiş... Elimizde mail ve şifre var ama telefon nete bağlı değil. Nasıl açabiliriz bu telefonu
Ses kısma ve güç tuşu ile açılıyor değil miNete baglı degilse tek çare recovery mode girip wipe data factory reset yapacaksın ama uygulamalar silinecektir
Ses kısma ve güç tuşu ile açılıyor değil mi
Sağol hacı...Evet olmazsa ses acma ile dene
Hadi bakalım hayırlısıMuzaffer Gölcü güncelleme nin hafta içi yayınlanacagını açıklamış.4.4 te büyük ihtimalle nisan ayında gelecekmiş

Legend rom v3rom olarak ne önerirsiniz arkadaşlar
Creative marka android cihazlar icin gelistirilmis özel bir kulaklik aldim vatan'dan. 60 lira civari fiyati vardi. Mikrofonu da var.anlayamadım ne olduğunu kusura bakma.ama arkadaş kısa sürede ekledi.kulaklık ne kullanıyorsunuz güzel ses veren kaliteli mikrofonlu,gmd'nin orjinal kulaklığı müzikte idare eder ama konuşma yaparken hiç memnun değilim.
Link var mı? Yada modeli nedir?Creative marka android cihazlar icin gelistirilmis özel bir kulaklik aldim vatan'dan. 60 lira civari fiyati vardi. Mikrofonu da var.
Creative MA200Link var mı? Yada modeli nedir?