"silent hours" du sanırım ismi, gelecek öyle bir özellik yanlış hatırlamıyorsam evet.Ya 8.1 de şöyle bir özellik gelecek miydi acaba? Mesela glance ekranını gece moduna ayatladığımız saat dilimi varya onun gibi haftanın hangi günleri hangi saatler arasında telefonun sessiz modda olması gibi. Mesela ben öğrenciyim sabah 9 ile öğlen 3 arası sessize alsın otomatik olarak ondan sonra ses açılsın istiyorum bu özellik gelecekmi
evet evet "sessiz saatler" adı altınde 8.1 ile geliyor, bu konunun ilk sayfasında var."silent hours" du sanırım ismi, gelecek öyle bir özellik yanlış hatırlamıyorsam evet.
senin istediğin özelliği şuan farklı bir uygulama ile yapılabiliyor günde bir defa ayarlama yapmaya izin veriyor link şöyle buyrun deneyin birYa 8.1 de şöyle bir özellik gelecek miydi acaba? Mesela glance ekranını gece moduna ayatladığımız saat dilimi varya onun gibi haftanın hangi günleri hangi saatler arasında telefonun sessiz modda olması gibi. Mesela ben öğrenciyim sabah 9 ile öğlen 3 arası sessize alsın otomatik olarak ondan sonra ses açılsın istiyorum bu özellik gelecekmi
içimizde içimizde, hepsi içimizde (CMYLMZ) ama 8.1 içinBu uygulamayı biliyordum ya ama ben bunu uygulama ile değilde sistemin kendisi de yapışmasını istiyorum. Çok iyi olurdu sistemin içinde olması.

onu bende istiyorum hatta biraz ileri gidip istediğimiz programı istediğimiz bir saatte açma kapama telefonu kapama (açmada olsa iyi olur ancak bu imkansız gibi bir şey) gibi özellikler bende istiyorum en azından bunu güzel bir şekilde yapan bir programda bunu n73 de kullanıyordum aslında o program yapımcını bulma şansımız varsa en azından güzel bir program şeklinde bize sunsalar süper olur kullandığım program adı "PlanTask v1.02 S60v3 S60v5 EN Translated by Caominh171_PDAViet" dı bunun yapımcısını nasıl bulabilirizBu uygulamayı biliyordum ya ama ben bunu uygulama ile değilde sistemin kendisi de yapışmasını istiyorum. Çok iyi olurdu sistemin içinde olması.
MS, Nokia'nın Lumialara özel getirdiği tüm yenilikleri (arama engelleme, glance, çift tık...) 8.1in içerisine dahil edecekmiş. büyük ihtimal gelir gibi duruyor ama donanımsal bir eksiklik/yetersizlik varsa MS da aktif edemeyebilir 625e. bunu 8.1 çıkınca görücez8.1 ile birlikte lumia 625'e glance screen gelme ihtimali var mı?
MS, Nokia'nın Lumialara özel getirdiği tüm yenilikleri (arama engelleme, glance, çift tık...) 8.1in içerisine dahil edecekmiş. büyük ihtimal gelir gibi duruyor ama donanımsal bir eksiklik/yetersizlik varsa MS da aktif edemeyebilir 625e. bunu 8.1 çıkınca görücez
emin ol nokia 8.1den sonra da bir çok yenilik daha vermeye devam edecek. 8.1e amber ve black ile gelen yenilikler entegre ediliyor. daha bunun cyan'ı var, darkblack'ı var...Hem iyi hem kötü. Böyle giderse lumia almanın bir mantığı kalmayacak sonuçta yakında çok daha fazla marka geliyor.

olsaydı blackle verirdi8.1 ile birlikte lumia 625'e glance screen gelme ihtimali var mı?
imail kopyalanması değil imei kopyası
o yorumu okuyup yazım hatasını bulup onamı yorum yaptın helal olsun tebrikler 
lumialara gelen özellikler Windows Phone 8.1 ile direkt olarak tüm cihazlara mı gönderilir ya da geliştirme yapılır mı acaba.. Çünkü glance screen hatalı çalışıyor ve çift tıkla uyandırma da yavaş çalışıyor geliştirilse iyi olacakMS, Nokia'nın Lumialara özel getirdiği tüm yenilikleri (arama engelleme, glance, çift tık...) 8.1in içerisine dahil edecekmiş. büyük ihtimal gelir gibi duruyor ama donanımsal bir eksiklik/yetersizlik varsa MS da aktif edemeyebilir 625e. bunu 8.1 çıkınca görücez
Dostlar onu bunu bilmem eğer bildirim ekranı gelmez ise hayal kırıklığı olur ki wp 9 ile gelecek gibi görünüyor . Yani 2015 e kadar wp den fazla beklenti beklemek mantıksız . Gıdım gıdım ne öyle . Yazık o güzel cihazlara .
lumia 920 üzerinde gözüktü büyük ihtimal gelecek merak etmeDostlar onu bunu bilmem eğer bildirim ekranı gelmez ise hayal kırıklığı olur ki wp 9 ile gelecek gibi görünüyor . Yani 2015 e kadar wp den fazla beklenti beklemek mantıksız . Gıdım gıdım ne öyle . Yazık o güzel cihazlara .
aşağı çekince hızlı ayarlar ve bildirim merkezi açılıyorPeki nasıl ios gibi zaten olan ikonlarda alt tarafta mi yoksa android gibi yukarda sırayla dizilmiş mi . Yani widget vs ise gerek yok . Yukariyi aşağı çekince gelsin