Haber Windows Phone 8.1 Geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

skynet

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
en çok da storage sense,battery sense tarzı uygulamalar geleceği için mutluyum.. 3.parti insider tarzı uygulamalara gerek kalmayacak.

• Beğen
Tepkiler: skynet
dakamon

dakamon

Üye
Ya 8.1 de şöyle bir özellik gelecek miydi acaba? Mesela glance ekranını gece moduna ayatladığımız saat dilimi varya onun gibi haftanın hangi günleri hangi saatler arasında telefonun sessiz modda olması gibi. Mesela ben öğrenciyim sabah 9 ile öğlen 3 arası sessize alsın otomatik olarak ondan sonra ses açılsın istiyorum bu özellik gelecekmi

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Ya 8.1 de şöyle bir özellik gelecek miydi acaba? Mesela glance ekranını gece moduna ayatladığımız saat dilimi varya onun gibi haftanın hangi günleri hangi saatler arasında telefonun sessiz modda olması gibi. Mesela ben öğrenciyim sabah 9 ile öğlen 3 arası sessize alsın otomatik olarak ondan sonra ses açılsın istiyorum bu özellik gelecekmi
"silent hours" du sanırım ismi, gelecek öyle bir özellik yanlış hatırlamıyorsam evet.
"silent hours" du sanırım ismi, gelecek öyle bir özellik yanlış hatırlamıyorsam evet.
evet evet "sessiz saatler" adı altınde 8.1 ile geliyor, bu konunun ilk sayfasında var.
Haber - WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu! (GÜNCELLENDİ) - MaxiCep

4MaGuS

4MaGuS

Üye
senin istediğin özelliği şuan farklı bir uygulama ile yapılabiliyor günde bir defa ayarlama yapmaya izin veriyor link şöyle buyrun deneyin bir bir defa yaptığınız 09-15 arası ayarlamadan geri dönüş için ekrana ses seviyesi yerleştire bilirsiniz kullanışlı bir program ancak bende bunu ms nin telefon içine ayarlanmasını istiyorum bu konuda hiç bir haber yok

dakamon

dakamon

Üye
Bu uygulamayı biliyordum ya ama ben bunu uygulama ile değilde sistemin kendisi de yapışmasını istiyorum. Çok iyi olurdu sistemin içinde olması.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Bu uygulamayı biliyordum ya ama ben bunu uygulama ile değilde sistemin kendisi de yapışmasını istiyorum. Çok iyi olurdu sistemin içinde olması.
içimizde içimizde, hepsi içimizde (CMYLMZ) ama 8.1 için :)

4MaGuS

4MaGuS

Üye
onu bende istiyorum hatta biraz ileri gidip istediğimiz programı istediğimiz bir saatte açma kapama telefonu kapama (açmada olsa iyi olur ancak bu imkansız gibi bir şey) gibi özellikler bende istiyorum en azından bunu güzel bir şekilde yapan bir programda bunu n73 de kullanıyordum aslında o program yapımcını bulma şansımız varsa en azından güzel bir program şeklinde bize sunsalar süper olur kullandığım program adı "PlanTask v1.02 S60v3 S60v5 EN Translated by Caominh171_PDAViet" dı bunun yapımcısını nasıl bulabiliriz

HeroMR

HeroMR

Üye
8.1 ile birlikte lumia 625'e glance screen gelme ihtimali var mı?

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
8.1 ile birlikte lumia 625'e glance screen gelme ihtimali var mı?
MS, Nokia'nın Lumialara özel getirdiği tüm yenilikleri (arama engelleme, glance, çift tık...) 8.1in içerisine dahil edecekmiş. büyük ihtimal gelir gibi duruyor ama donanımsal bir eksiklik/yetersizlik varsa MS da aktif edemeyebilir 625e. bunu 8.1 çıkınca görücez

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
HeroMR

HeroMR

Üye
MS, Nokia'nın Lumialara özel getirdiği tüm yenilikleri (arama engelleme, glance, çift tık...) 8.1in içerisine dahil edecekmiş. büyük ihtimal gelir gibi duruyor ama donanımsal bir eksiklik/yetersizlik varsa MS da aktif edemeyebilir 625e. bunu 8.1 çıkınca görücez

Hem iyi hem kötü. Böyle giderse lumia almanın bir mantığı kalmayacak sonuçta yakında çok daha fazla marka geliyor.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Hem iyi hem kötü. Böyle giderse lumia almanın bir mantığı kalmayacak sonuçta yakında çok daha fazla marka geliyor.
emin ol nokia 8.1den sonra da bir çok yenilik daha vermeye devam edecek. 8.1e amber ve black ile gelen yenilikler entegre ediliyor. daha bunun cyan'ı var, darkblack'ı var... :ehe

• Beğen
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
lumialara gelen özellikler Windows Phone 8.1 ile direkt olarak tüm cihazlara mı gönderilir ya da geliştirme yapılır mı acaba.. Çünkü glance screen hatalı çalışıyor ve çift tıkla uyandırma da yavaş çalışıyor geliştirilse iyi olacak

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Dostlar onu bunu bilmem eğer bildirim ekranı gelmez ise hayal kırıklığı olur ki wp 9 ile gelecek gibi görünüyor . Yani 2015 e kadar wp den fazla beklenti beklemek mantıksız . Gıdım gıdım ne öyle . Yazık o güzel cihazlara .

Bay H

Bay H

Üye
Dostlar onu bunu bilmem eğer bildirim ekranı gelmez ise hayal kırıklığı olur ki wp 9 ile gelecek gibi görünüyor . Yani 2015 e kadar wp den fazla beklenti beklemek mantıksız . Gıdım gıdım ne öyle . Yazık o güzel cihazlara .

Birkaç ay sonra bildirim merkezide dahil birçok özellik Windows Phone 8.1 ile birlikte geliyor.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen

capkino06

Üye
lumia 920 üzerinde gözüktü büyük ihtimal gelecek merak etme

• Beğen
Tepkiler: Serhan
hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Peki nasıl ios gibi zaten olan ikonlarda alt tarafta mi yoksa android gibi yukarda sırayla dizilmiş mi . Yani widget vs ise gerek yok . Yukariyi aşağı çekince gelsin

capkino06

Üye
Peki nasıl ios gibi zaten olan ikonlarda alt tarafta mi yoksa android gibi yukarda sırayla dizilmiş mi . Yani widget vs ise gerek yok . Yukariyi aşağı çekince gelsin
aşağı çekince hızlı ayarlar ve bildirim merkezi açılıyor

Takipçi Satın Al

Üst Alt