Öneri General Mobile Discovery Hakkında Sorularım Var

Sponsorlu Bağlantılar

anilari35

anilari35

Üye
Şu Oyunları Kurucam modern combat 4 nova 3 asphalt 8 chaos rings ve gta san andreas ve city yeterlimi ? nediyorsunuz
Kardeşim şöyle anlatayim 4gb alip SD takmazsan 1.5 GB uygulama kurulabiliyor 16gb alip SD takmazsanda 2.5 GB uygulama kurulabiliyor 4 alip SD tak 32 ilk class10 olsun rahat rahat kullanirsin
Ayrıca sunuda söyleyin yasin küçük
herhalde oyun oynamaya çok seviy
orsun :) öyle çok heveslenme 1 ay
oynarsin sonra sikilirsin.

Dip Not:oyun için telefon alinmaz.Oyun
oynayacaksan Nvidia Shield PSV PSP ps3 ps4 wiiu
gibi seçenekleri degerlendir

Warnings

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim şöyle anlatayim 4gb alip SD takmazsan 1.5 GB uygulama kurulabiliyor 16gb alip SD takmazsanda 2.5 GB uygulama kurulabiliyor 4 alip SD tak 32 ilk class10 olsun rahat rahat kullanirsin
Ayrıca sunuda söyleyin yasin küçük
herhalde oyun oynamaya çok seviy
orsun :) öyle çok heveslenme 1 ay
oynarsin sonra sikilirsin.

Dip Not:oyun için telefon alinmaz.Oyun
oynayacaksan Nvidia Shield PSV PSP ps3 ps4 wiiu
gibi seçenekleri degerlendir
yaşım kucuk değil ama yıllardır mobil platformda oyun oynamayı gerçekten bayılıyorum neden 16 gb hafızanın 2.5 gb ına uygulama kuruluyor kalan 14gb nerde ?

anilari35

anilari35

Üye
yaşım kucuk değil ama yıllardır mobil platformda oyun oynamayı gerçekten bayılıyorum neden 16 gb hafızanın 2.5 gb ına uygulama kuruluyor kalan 14gb nerde ?
5 gb sistem dosyalari için ayrilmis kalan 11 den 2.5 uygulama için ayrilmis kalan 8.5 da video resim müzik vs. 4 alip class10 32 GB al ayarlardan asil bellek olarak SD kart göster 32 GB a istediğini yukle

Warnings

Üye
    Konu Sahibi
5 gb sistem dosyalari için ayrilmis kalan 11 den 2.5 uygulama için ayrilmis kalan 8.5 da video resim müzik vs. 4 alip class10 32 GB al ayarlardan asil bellek olarak SD kart göster 32 GB a istediğini yukle
kimse bana boyle demediki saol kardeşim ustteki arkadaş 32 gb sd kart alıp 30 gb uygulama kuramazsın dedi doğrumu ? 4gb lık alcam 32 gb de sd kart alcam sonra 32 gb oyun yukleyebilcekmiyim daha doğrusu 30 gb ?

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
kardeşim kurabilirsin ya :D hem apk yı sd ye hemde datayı kurabiliyorsun diye biliyorum ben :D bak 4gblık gmd al 32gb class 10 hafıza kartı sandisk alma kingston yada toshiba al marka olarakta istedigini kur apk dosya fazla yer kaplamaz en fazla kaplayacagı 50 yada 100mb ama data dosyasının boyu büyük 2,5gb bile data var :D

ikizlerclub

ikizlerclub

Üye
aşağıdaki linkte bilgi verilmiş ama gene araştırmanı öneririm. Asphalt 8 google play'den kuramazsın forumdaki oyunları indirip kurabilirsin oyun olarak most wanted'i öneririm.

anilari35

anilari35

Üye
kimse bana boyle demediki saol kardeşim ustteki arkadaş 32 gb sd kart alıp 30 gb uygulama kuramazsın dedi doğrumu ? 4gb lık alcam 32 gb de sd kart alcam sonra 32 gb oyun yukleyebilcekmiyim daha doğrusu 30 gb ?
ama bence gene 1 ay bekle elite lite al derim ben 100 tl falan fark olacak arada

ikizlerclub

ikizlerclub

Üye
OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
çıkmış muzaffer gölcü diye biri atıp tutuyo twetten :D hani şubatın ortasında elita geliyo dedi bi bi dedi gmd 2 geliyo dedi bi diyo şubatın ortasında 4.4 kitkat gelecek diyo bi diyo şubatın sonunda iyileştirme güncelleştirmesi gelecek diyo bi diyoda diyo

ikizlerclub

ikizlerclub

Üye
Muzaffer gölcü GM genel müdürü telefonlar çıkış tarihleri yakın güncellemde bu ay sonuna doğru yada marta çıkacaktır telefonun ana üreticisi Gionee firması internetten araştırın görecrksiniz modeller tıpa tıp aynılar

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
850-900 civarı gelecek 1000tl nın altında sürpriz fiyat demişlerdi

İyi de Discovery 2 de gelmeyecek mi? Çok saçma bir fiyat politikası oluyor. Discovery alacağına 150 TL daha koy Discovery 2 al, Discovery 2 alacağına 150 TL daha koy Elite Lite al, Elite Lite alacağına 150 TL daha koy Elite al. Anlatmak istediğim aralarındaki fiyat farkı çok az. Hepsi birbirini kovalıyor.

ikizlerclub

ikizlerclub

Üye
Modellerin hepsi piyasaya çıkacak merak etme sadece bütçene göre modeli sen seçeceksin

Üst Alt