İpucu Fotoğrafları orjinal boyutuyla aktarma ?

Sponsorlu Bağlantılar

venusutarit

venusutarit

Üye
    Konu Sahibi
Fotoğrafları orjinal boyutuyla aktarma ?
Arkadaşlar Lumia 1520 ile çektiğim fotoğraflarımı orjinal boyutuyla nasıl aktarabilirim
E posta bluetooth yada bilgisayar küçük boyutla aktarıyor
Birde 20 Mp fotoğraf ayarı yok çekerken 16+5 mp çekiyor bilen varmı

beats

beats

Üye
Arkadaşlar Lumia 1520 ile çektiğim fotoğraflarımı orjinal boyutuyla nasıl aktarabilirim
E posta bluetooth yada bilgisayar küçük boyutla aktarıyor
Birde 20 Mp fotoğraf ayarı yok çekerken 16+5 mp çekiyor bilen varmı
16mp çekip 5mp halini paylaşıyor Ali Kemal abi uygulamayla tam boyut paylaşımı tanıtmıştı.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
fotoğraf ayarlarından 16:9 değil 4:3 yap o zaman 20mp oluyor diye biliyorum

venusutarit

venusutarit

Üye
    Konu Sahibi
eposta yada bluetooth ile orjinalini atamıyormuyum yani ?

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
e-posta küçültüyor ama bluetoothun küçültmemesi lazım :hmmmgerçi sen telefonda 16mp lik olanı görmene rağmen aslında bluetooth ile paylaş dediğinde 5mp lik olanı paylaşıyor. yani usb ile atmak şart sanırım. zaten her resimden iki dosya olduğunu görürsün pcde

sekajmer

sekajmer

Üye
1020 gibi 1520'de iki boyutlu fotoğraf çekiyor. mesela 1020 bir tane 38 mp, bir tane de 5 mp çekiyor. 5mp ise telefon üzerinden bluetooth, sosyal ağlar ile paylaşım için.
Yapman Gereken > telefonu usb ile bilgisayara bağla > fotoğrafların olduğunu Camera Roll klasöürüne gir > Aynı isim ile aynı 2 adet resim göreceksin > birisinin adı : WP_20140119_13_47_55_Pro olarak geçer bu 5 mp olanıdır . Diğeri ise WP_20140119_13_47_55_Pro__highres olarak geçer bu ise 16-18 mp olanıdır.

• Beğen
Tepkiler: venusutarit
venusutarit

venusutarit

Üye
    Konu Sahibi
1020 gibi 1520'de iki boyutlu fotoğraf çekiyor. mesela 1020 bir tane 38 mp, bir tane de 5 mp çekiyor. 5mp ise telefon üzerinden bluetooth, sosyal ağlar ile paylaşım için.
Yapman Gereken > telefonu usb ile bilgisayara bağla > fotoğrafların olduğunu Camera Roll klasöürüne gir > Aynı isim ile aynı 2 adet resim göreceksin > birisinin adı : WP_20140119_13_47_55_Pro olarak geçer bu 5 mp olanıdır . Diğeri ise WP_20140119_13_47_55_Pro__highres olarak geçer bu ise 16-18 mp olanıdır.
Seviyorum L1520 mi

• Beğen
Tepkiler: sekajmer
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
ben de 820mi :)

• Beğen
Tepkiler: sekajmer
beats

beats

Üye
Ben de 920 mi :) Hadi! Şimdi bir sinerji oluşturalım ve WP8.1 in erken gelmesi için evrene mesaj yollayalım... :kop:

• Beğen
Tepkiler: sekajmer ve ceza87
venusutarit

venusutarit

Üye
    Konu Sahibi
Gerçekten cihazım harika tasarım süper roket gibi çalışıyor kamera süper saçma salak uygulamalar yok Android oyuncakları gibi değil nasıl sevmem hele 8.1 güncellemesi ile aşktan ölürüm herhal

• Beğen
Tepkiler: ceza87

skynet

Üye
Ben 620'den nefret ediyorum :destere:

recebizm

recebizm

Üye
Ücretsiz mesaj uygulamaları yoluyla göndermeyi dene..

recebizm

recebizm

Üye
Telefonundan bir depolama uygulamasına da (dropbox, drive gibi) yükleyebilirsin.. sonra karşı tarafa senin üyeliğinle giriş yaptırıp aldırabilirsin..
not: Tabi güvenilir birine gönderiyorsan bu yöntemle yap derim.

Üst Alt