Öneri Phriz Be Ile Yüksek Çözünürlüklü Resim Gönderme

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Phriz Be Ile Yüksek Çözünürlüklü Resim Gönderme

Cep telefonları dan email yoluyla resim göndermek istediğimizde daha hızlı transfer için resim boyutları dolayısıyla kalitesi düşürülür.

Artık bu uygulamayla telefonunuzun yüksek çözünürlüklü kamerasıyla çektiğiniz resimleri orjinal boyutlarıyla paylaşabilirsiniz.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

uygulamayı aşağıdaki Windows Phone mağaza linkinden indirebilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: cank551977, plenken, beats ve 1 kişi daha

man20

man20

Üye
Bu iyi oldu gerekliydi :oke:

braayn

braayn

Üye
çok çok iyi tşkler

Murat Alper

Murat Alper

Üye
:tşk:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:good: :tşk:

beats

beats

Üye
:tşk:

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
:tşk: işime yarayacak cidden

plenken

plenken

Üye
Çok sevindim. Teşekkürler.

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Ben deneme yaptım 11 MB fotoğrafı 1.5 MB olarak göndermeye çalışıyor acaba benmi beceremedim türkçe olmadığı için sizde ayarlar nasıl arkadaşlar ?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bende sorun yok, giden/gelen mailde boyutu düşürülmüş/sıkıştırılmış ön izleme için bir görsel sunuyor, tam boyutu için indirme linki mevcut olması gerek.

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Bende sorun yok, giden/gelen mailde boyutu düşürülmüş/sıkıştırılmış ön izleme için bir görsel sunuyor, tam boyutu için indirme linki mevcut olması gerek.

Fotoyu çekip paylaş diyorum direk olmuyor nasıl yapmam lazım ?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Olması lazım, paylaş seçeneklerinden en alttan Phriz.be ile seçiyor musun. Seçtikten sonra fotoğrafı ekliyor, daha sonra mail adresleri kayıtlı kişiler seçeneği geliyor.

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Olması lazım, paylaş seçeneklerinden en alttan Phriz.be ile seçiyor musun. Seçtikten sonra fotoğrafı ekliyor, daha sonra mail adresleri kayıtlı kişiler seçeneği geliyor.
Olması lazım derken ney olması lazım ? ikincisi, paylaş seçeneklerinden Phriz.be yi seçmeyip de facebook u seçip, Phriz den şikayet ediyor olabilirmiyim ?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Fotoyu direk phriz.be ile gönderme seçeneğini kast ettim.

cank551977

cank551977

Üye
Tskler... :)

Üst Alt