S4 Imei Null / Null Hatası Imei Bilinmiyor Simkart Okumuyor

Sponsorlu Bağlantılar

demir4714

Üye
    Konu Sahibi
S4 Imei Null / Null Hatası Imei Bilinmiyor Simkart Okumuyor
garantili s4 aldım ekranı kırıldı dısardan yaptım garanti dısı kaldı
1 ay
sonra sabah kalkerken telefon kapanmış actıgımda
imei null / null yazıyor

servise gönderdim servis telefonun icine sıctı geri gönderdi
anakart arızalı söyledi 1000tl istedi yaptırmadım
telefon acılmıyordu
3günlük uğrasıda 4.3 room yüklemeyi basardım

telefon acılıyor ama simkart okumuyor resimler asagıda

brkiml

Üye
mrb demir. Aynı ama aynı olay benim başıma geldi. garantili cihazımın ekranını değiştirdim garanti dışı oldu ve sonradan imei null oldu. çözebildin mi acaba yardımcı olursan çok sevinirim. cevabını bekliyorum

GökhanERMCLR

GökhanERMCLR

Üye
Telefon à çalışan bir Modem yükleyin.. Telefonunu eğer orjinal imei ise imei kaybolmaz efs dosyası bozulmuş tur büyük ihtimalle

• Beğen
Tepkiler: canapo_21

brkiml

Üye
Evet orjinal imeisi. Telefon kayitli, trden alinma. Naail yuklicem modemi? Veya efs si bozuk ise nasil tamir edilcek ? Yardimci olursaniz cok sevinirim.

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
hocam
1 ay
imei null / null yazıyor

telefon acılmıyordu

hocam cihazın android sürümü kaç ve hangi ülkenin yazılımı yüklü ? modem dosyasını flaşlıyarak sorunu çözebilirsiniz ama kullandığınız romun hangi ülkeye ait olduğunu söylerseniz yardımcı olabilirim

GökhanERMCLR

GökhanERMCLR

Üye
Evet orjinal imeisi. Telefon kayitli, trden alinma. Naail yuklicem modemi? Veya efs si bozuk ise nasil tamir edilcek ? Yardimci olursaniz cok sevinirim.

Alttaki linkten modem ve odini indir... Telefonunu download moda al, odini aç, ardından telefonu pc ye bağla odinde bağlandığını göreceksin eğer bağlanmazsa bilgisayarına samsung usb sürücülerini yükle bağlanacaktır.. Bağlandığını varsayarak odin den PHONE butonunda tıklayarak indirmiş olduğun modem dosyasını göster.. Autoreboot tikini kaldır.. Ardından starta bas.. Flash işlemi bittikten sonra telefonu aç büyük ihtimal düzelmiş olacaktır.. Eğer düzelmezse özelden bana ulaş..

• Beğen
Tepkiler: suskunera

brkiml

Üye
Cok tesekkur ederim cevaplariniz icin. Gokhan dedigin sekilde modemi yuklicem aksam sonuclarini yazicam. Telefonda 4.2.2 tr versiyonu yuklu. Cihaz tr den alinma garantiki yani imesi kayitli. Dun tekrar orjinal rom attim ama duzelmedi modemi denicem bide.

• Beğen
Tepkiler: GökhanERMCLR
Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
1 ay
imei null / null yazıyor

telefon acılmıyordu

Cok tesekkur ederim cevaplariniz icin. Gokhan dedigin sekilde modemi yuklicem aksam sonuclarini yazicam. Telefonda 4.2.2 tr versiyonu yuklu. Cihaz tr den alinma garantiki yani imesi kayitli. Dun tekrar orjinal rom attim ama duzelmedi modemi denicem bide.

modem ile de Düzelmezse factory firmware at cihaza. o firmware cihazın içinde ne var ne yok işletim sistemi de dahil olmak üzere siler ve geri yükler imei eski haline gelir

brkiml

Üye
Factory firmware attim duzelmedi. Modemi denicem birazdan.

brkiml

Üye
Bunun buyuk ihtimal efs dosyasi silindi ondan imei kayboldu null gozukuyo. Boyle bir durum soz konusuysa ne yapmam gerekir sizce ?

GökhanERMCLR

GökhanERMCLR

Üye
Bunun buyuk ihtimal efs dosyasi silindi ondan imei kayboldu null gozukuyo. Boyle bir durum soz konusuysa ne yapmam gerekir sizce ?

modemi yüklermisin kardeş.. eğer olmazsa başka bir yöntem söylücem..

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
galiba imei yi yedeklememişsin rom atmışsın imei uçmüş ondan :D

• Beğen
Tepkiler: arzmnsr

brkiml

Üye
Aynen oyle oldu :) ama neden durup dururken null oldu onu anlamadim. Birde internette imei yazma yontemleri var baska bi s4 un efs dosyasini kopyalayip icinden imei yi degistirip bnm telefona atsam duzelir mi? Tabi once modemi deniyorum..

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
valla ne desem yalan olur hiç anlamamki rom root işlerinden androidde :D ama forumda bilen birileri elbet çıkacaktır

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye

eğer efs klasörunun yedeği yoksa iş sakat. hocam sen bi modemi flasla Düzelmez ise telefoncuya ver telefonu uğraşma. efs klasörü durup durduk yerde silinmez rom mu atınız telefona?

brkiml

Üye
Evet rom attim. Telefoncuya verdim onlar halledemedi olmaz bu dediler, onun icin ben ugrasiyorum :(

• Beğen
Tepkiler: GökhanERMCLR
Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Evet rom attim. Telefoncuya verdim onlar halledemedi olmaz bu dediler, onun icin ben ugrasiyorum :(

keşke efs yedeğini alsaydin. suan orjinal romda misin? o imeiyi götüren romu tekrar yükle sonra şebeke gelirse o romdan efs klasörünü yedek al orjinal Roma taşırsin

brkiml

Üye
Hovam ama benim imei ilk basta rom atmaktan dolayi gitmedi, telefonu fabrika ayarlarina getirdim oyle gitti. kaldi ki cihaz kayitli, formatta atsam orj. rom da atsam imei si gitmemeliydi..

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Hovam ama benim imei ilk basta rom atmaktan dolayi gitmedi, telefonu fabrika ayarlarina getirdim oyle gitti. kaldi ki cihaz kayitli, formatta atsam orj. rom da atsam imei si gitmemeliydi..

hocam o zaman servise yolla telefonu. birsey diyemezler format atmaktan imei gitmez kaldı ki bende aynı cihazı kullanıyorum defalarca işletim sistemini komple silip tekrar yükledim 1 kere bile imei gitmedi. servise paketle bence yapabileceğin birsey yok gibi

GökhanERMCLR

GökhanERMCLR

Üye
Ne zormuş şu modemi yüklemek ya..

Üst Alt