S4 Imei Null / Null Hatası Imei Bilinmiyor Simkart Okumuyor

Sponsorlu Bağlantılar

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
@brkiml modemi yükledin mi? gerçi düzeleceğii zannetmiyorum ama yinede flaşlamaktan zarar gelmez

kenan99

Üye
kardesım ben modemı yukledım yıne olmadı ne yapabılırım

demir4714

Üye
    Konu Sahibi
maelesef 3 ay oldu cözemedimne 3 ayı 8 ay olmuş napıcam ya

nikenroll.kz

nikenroll.kz

Üye
Güncelleme veya rom yüklemeden sonra olduysa eski ROM'a geri dön derim ben s3te boyle çözmüştüm

demir4714

Üye
    Konu Sahibi
malesef büsürü rom denedim
efs klasörü geldi ama imei gine nul

nikenroll.kz

nikenroll.kz

Üye
malesef büsürü rom denedim
efs klasörü geldi ama imei gine nul
Hmm [emoji53] ben s3te boyle cozmustum ama konu s4 pek bi bilgim yok Sana iyi şanslar inşallah bi çözumunu bulursun [emoji6]

nikenroll.kz

nikenroll.kz

Üye
Rusların bi sitesinde gördüm az önce bi fix varmış. Gti9500_fix diye bi şey bunu denedinmi?

demir4714

Üye
    Konu Sahibi
yok dnemedim nsl bişe

nikenroll.kz

nikenroll.kz

Üye
Şimdi buradan indir sonra odin 3.07 indir . Odini ac telefonu download modda pcye bagla odin de pda'yi secerek indirdigin fixi seç yükle . Düzelip düzelmeyecegini bilmiyorum ama denemeye değer

bugra_5211

bugra_5211

Üye
ücretli olarak çözüm mevcut pm

volkkkaan

Üye
ücretli olarak çözüm mevcut pm
mrb benimde 15 gün önce aynı olay geldi başıma.samsung teknik servis yurtdışı olduğu için bakmıyor garantiside kabul etmed, kullanıcı hatası diyor.250 tl ye anakart takacaklar anlaştım.siz nasıl hallettiniz acaba..

frezby1

frezby1

Üye
ya hocam bu ısın anakartla falan alakası yok onlar para tuzası aynı sorunu suan bede yasıyorum lakın ben lolıpop yukledım tele cın resmı surumunu gerı donmek ıstedım 4.4.2 ye bendede ımeı sılındı tekrar o lolıpop u yukledım odınden ımeı duzeldı olay yazılımsal donanımsal degıl

alaca5858

Üye
ya hocam bu ısın anakartla falan alakası yok onlar para tuzası aynı sorunu suan bede yasıyorum lakın ben lolıpop yukledım tele cın resmı surumunu gerı donmek ıstedım 4.4.2 ye bendede ımeı sılındı tekrar o lolıpop u yukledım odınden ımeı duzeldı olay yazılımsal donanımsal degıl

,
Bende bugun bu çinlilerin lolipopu yukledım cok kotu bsy cıktı adamlar google playe bile izin vermior tekrar eskisine dönmek istedim bu seferde imei uctu , napcaz bu çinlilerin romumu kullancaz siz bi çözüm buldunuzmu google play ındırııyorum yükeleme yapıorm ama acılmıor bunun cozumu nedir fıkrınız varmı acaba?

frezby1

frezby1

Üye
,
Bende bugun bu çinlilerin lolipopu yukledım cok kotu bsy cıktı adamlar google playe bile izin vermior tekrar eskisine dönmek istedim bu seferde imei uctu , napcaz bu çinlilerin romumu kullancaz siz bi çözüm buldunuzmu google play ındırııyorum yükeleme yapıorm ama acılmıor bunun cozumu nedir fıkrınız varmı acaba?
arkadasım cozer cozmez yontemı paylascam burdan ayrıca google play ole porogram yukler gıbı yuklenmez gapps 5.0.x ındır cwm rocovery den flasla google pley ve google app ler yuklenmıs olur google play sorundegıl yanı
Şimdi buradan indir sonra odin 3.07 indir . Odini ac telefonu download modda pcye bagla odin de pda'yi secerek indirdigin fixi seç yükle . Düzelip düzelmeyecegini bilmiyorum ama denemeye değer
ya hocam ben bu dosyayı ındır lakı rar sıfresı var nedır bu klasorun sıfresı

alaca5858

Üye
istediğin dosyanın rar şifresi ancak kardes o dosayada işe yaramıor haberın ola o dosya android 4.2.2 ve her tel kapnısda ayar yapman lazım sebeke ıcın tabı bırde msj alıp gonderememe sebekenın konusurken gıtme derdı var

volkkkaan

Üye
yani arkadaşlar konunun net bi çözümünü bilen yine yok.anakartta olmayabilir sorun
frezby1 arkadaşıma katılıyorum lakin telefonsuz kalmak zor olduğundan 250 tl ye en uygun veren yere bıraktım telefonumu.henüz elime ulaşmadı ama aldığımda yine bilgi veririm sizlere.anakart değiştiğinde imei numarasıda değişiyor sanırım dimi bunu bilen varmı.

frezby1

frezby1

Üye
yani arkadaşlar konunun net bi çözümünü bilen yine yok.anakartta olmayabilir sorun
frezby1 arkadaşıma katılıyorum lakin telefonsuz kalmak zor olduğundan 250 tl ye en uygun veren yere bıraktım telefonumu.henüz elime ulaşmadı ama aldığımda yine bilgi veririm sizlere.anakart değiştiğinde imei numarasıda değişiyor sanırım dimi bunu bilen varmı.
Ah be arkadasim sabretsen paran cebinde kalacakti halletim problemi

volkkkaan

Üye
frezby1
nasıl hallettin peki paylaşsan benden başka arkadaşlarda olabilir en azından onlar öğrensin.

frezby1

frezby1

Üye
Arkadaslar cozumu anlatiyorum yaklasin teli 4.4.2 yukleyenler eger imi gelmedi ise indirmis oldugunuz hani 5.0.x cin romu varya hah onun icindeki modem dosyasini ama sadece modem dosyasini odin ile phone yada cp bolumunden flash lasin ap yada pda kismindan degilim ben yaptim oldu suan teldeyim ve tapa tapatalk ile cewap veriyorum modem dosyasi elinde olmayanlar ise benklesinler yarin paylasacagim burdan ses te ufak bi cizirti var ama sorundegil lolipo turkiye facktory frimware cikana kadar idare edicez sonra onuda hallederiz saygilar

buyrun arkadaslar bu mudem ı flasyacaksınız

kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye
Arkadaslar cozumu anlatiyorum yaklasin teli 4.4.2 yukleyenler eger imi gelmedi ise indirmis oldugunuz hani 5.0.x cin romu varya hah onun icindeki modem dosyasini ama sadece modem dosyasini odin ile phone yada cp bolumunden flash lasin ap yada pda kismindan degilim ben yaptim oldu suan teldeyim ve tapa tapatalk ile cewap veriyorum modem dosyasi elinde olmayanlar ise benklesinler yarin paylasacagim burdan ses te ufak bi cizirti var ama sorundegil lolipo turkiye facktory frimware cikana kadar idare edicez sonra onuda hallederiz saygilar

buyrun arkadaslar bu mudem ı flasyacaksınız

bende de aynı sorun var dediklerinizi yaptım sorun çözülmedi

hatta 4.2.2 sürüme bile düştüm EFS dosyasını komple sildim tekrar yükledim , yok olmuyor

Üst Alt