arkadasım anladıgım kadarıyla o sızıntı romu yukledıkten sonra bu olay meydana geldı
telefoncular para sımsarı onların cogunun su senın bıldıklerının yarısını bılmezle kaptırma paranı yazık
aynı olay benımde basıma geldı buda yada baska konuda yardım amaclı anlattıklarımın hepsını bızzat denedım basarıya ulastıktan sonra
burada cozum amaclı paylatım
bırde bunu dene arkadasım ben bızzat denemeden hıc bır yontemı anlat mıyorum tarafımdan denenmıstır kesınlıkle calısmaktadır
yasadıgın sorun kesınlıkle donanımsal degıl yazılımsal bı sorun eksık yaptıgın bısıler var
assagıda anlatılanları harfı harfıne uygula ınsallah olacaktır
pit dosyası :
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Philz Touch :
Modem dosyası :
Rom :
chrome-extension://bigefpfhnfcobdlfbedofhhaibnlghod/mega/secure.html#!Co4iHTQT!HPVFGbzHhrZZGE9pdzaDwgsKaZ34U959HwfzEsNoMko
ındırdıgınız modem cwm .zıp dosyasını tel yada sd card da bıryere kopyalayın
cihazı download mod a alın odin e pit dosyasını ekleyin auto repair tıkını kaldırın yükleyin bataryayı çıkartıp tekrar takın download mod a alın Philz Touch dosyasını ekleyin auto repair tıkını kaldırın yükleyin batarya yı çıkarın recowery moda alın
-Wipe Data/Factory Reset
-Clean to Install a New ROM
modem dosyasını ve rom dosyasını cwm üzerinden yükleyin
yukarıdakı ıslem olmaz ıse assagıdakı adımları ızleyın
ındırdıgınız modem cwm .zıp dosyasını tel yada sd card da bıryere kopyalayın
cihazı download mod a alın odin e pit dosyasını ekleyin auto repair tıkını kaldırın yükleyin bataryayı çıkartıp tekrar takın download mod a alın Philz Touch dosyasını ekleyin auto repair tıkını kaldırın yükleyin batarya yı çıkarın recowery moda alın
-Wipe Data/Factory Reset
-Clean to Install a New ROM
işlemlerini yapın modem dosyasını cwm üzerinden yükleyin romu restore den yükleyin indirdiğiniz romu telın kendı hafızasında clockworkmod/backup klasörünün içerisi atın yüklemeyi yapın .