Samsung Android 4.4.2 KitKat Güncellemesi Alıcak Telefonlar Açıklandı!(Yenilendi)

Sponsorlu Bağlantılar

best1905

best1905

Üye
Cm 11 kurdum ios 7 teması kurdum aynısı oldu hızıda mükemmel telefonla rehber 2 saniyede açılıyor touchwizde 4 gerisini siz düsünun

• Beğen
Tepkiler: theeternal

theeternal

theeternal

Üye
    Konu Sahibi
Cm 11 kurdum ios 7 teması kurdum aynısı oldu hızıda mükemmel telefonla rehber 2 saniyede açılıyor touchwizde 4 gerisini siz düsünun
Evet uykuya dalıyorum açılana kadar touchwizde :D D:D:D:Sizce carbon mu iyi cm 11 mi bence carbon kişileştirmesi daha fazla

reflex

reflex

Üye
Arkadaşlar bende dun itibariyle cm 11 kurdum inanılmaz hizli en son yukledigimde bu kadar iyi değildi ama simdi çok Hizli olmuş bide ekran genişletme gelmiş tam ekran kullaniyosun

• Beğen
theeternal

theeternal

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bende dun itibariyle cm 11 kurdum inanılmaz hizli en son yukledigimde bu kadar iyi değildi ama simdi çok Hizli olmuş bide ekran genişletme gelmiş tam ekran kullaniyosun
:D iyiymiş

• Beğen
Tepkiler: reflex
best1905

best1905

Üye
Cm 11 gerçekten cok iyi olmus onceden böyle değildi ios kullanıyor gibi hissediyom kendimi.efekt süresini 0.5 saniye yapın çok hızlı oluyor. Tek sorun şarj az gidiyor

reflex

reflex

Üye
Samsung başlamış note 2 için testlere sitede de yanlis liste verilmis

reflex

reflex

Üye
Anasayfaya baksana kaynak orda:)

• Beğen
Tepkiler: bilal72
theeternal

theeternal

Üye
    Konu Sahibi
Cm 11 gerçekten cok iyi olmus onceden böyle değildi ios kullanıyor gibi hissediyom kendimi.efekt süresini 0.5 saniye yapın çok hızlı oluyor. Tek sorun şarj az gidiyor
+1carbonun şarjı daha iyi cm den

theeternal

theeternal

Üye
    Konu Sahibi
1 hafta falan kullanayim carbon denerim bide bidahada cm den sıkılmadıgim surece touchwize dönmem dünya varmış
ben şunu yükledim apk buldum bu surumde yıne telefon menusu falan aynı sanıyede acılıyor sadece s4 gibi oluyor tel

blackcat67

blackcat67

Üye
samsungun en uyuz olduğum huyu şu güncellemeyi bir anda kesmesi müslüman yada gavur söyleki 4.3 son güncelleme olacak bizde ona göre alalım sanki s5 satabilecekler yine plastik havasını alır samsung

• Beğen
Tepkiler: reflex
recebizm

recebizm

Üye
Şimdi bu güncelleme Galaxy s3'e geliyor mu gelmiyor mu ?

reflex

reflex

Üye
samsungun en uyuz olduğum huyu şu güncellemeyi bir anda kesmesi müslüman yada gavur söyleki 4.3 son güncelleme olacak bizde ona göre alalım sanki s5 satabilecekler yine plastik havasını alır samsung
Yalnız daha hoş olmuş S5 bana iyi geldi arka kapak çok farklı geldi ama güncelleme konusunda haklısın bide yeni telefona vermicek dandik dundik adını ilk defa duyduğum bi telefona verecek
Şimdi bu güncelleme Galaxy s3'e geliyor mu gelmiyor mu ?
Gelmicek belki sene sonu 4.çeyrekte diyolar ama gelmez listede yok

recebizm

recebizm

Üye
Bu samsung da yıl geçmeden telefon çıkarıyor 2 yılda telefonumuzu hurda etti..

• Beğen
Tepkiler: bilal72 ve reflex
KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Touchwiz Diyorlardı Hani :p

• Beğen
KinG Tornado

KinG Tornado

Üye

Herhangi Bir Foto Yayınlamadı TouchWiz Hakkında Adam Akıllı Son 1 Saat Kaldı Barselona'ya Ondada Yayınlanmazsa Bir Foto Artık Samsung Yalancıdır S5 üzerinde hiçbir Fotosu Olmazmı doğru Dürüst

• Beğen

Üst Alt