Evet uykuya dalıyorum açılana kadar touchwizdeCm 11 kurdum ios 7 teması kurdum aynısı oldu hızıda mükemmel telefonla rehber 2 saniyede açılıyor touchwizde 4 gerisini siz düsünun
D
:Sizce carbon mu iyi cm 11 mi bence carbon kişileştirmesi daha fazlaArkadaşlar bende dun itibariyle cm 11 kurdum inanılmaz hizli en son yukledigimde bu kadar iyi değildi ama simdi çok Hizli olmuş bide ekran genişletme gelmiş tam ekran kullaniyosun
iyiymişTest yayınlandı mı? Testler yayınlanmayana kadar inanma benceSamsung başlamış note 2 için testlere sitede de yanlis liste verilmis
+1carbonun şarjı daha iyi cm denCm 11 gerçekten cok iyi olmus onceden böyle değildi ios kullanıyor gibi hissediyom kendimi.efekt süresini 0.5 saniye yapın çok hızlı oluyor. Tek sorun şarj az gidiyor
1 hafta falan kullanayim carbon denerim bide bidahada cm den sıkılmadıgim surece touchwize dönmem dünya varmış+1carbonun şarjı daha iyi cm den
ben şunu yükledim1 hafta falan kullanayim carbon denerim bide bidahada cm den sıkılmadıgim surece touchwize dönmem dünya varmış
Yalnız daha hoş olmuş S5 bana iyi geldi arka kapak çok farklı geldi ama güncelleme konusunda haklısın bide yeni telefona vermicek dandik dundik adını ilk defa duyduğum bi telefona vereceksamsungun en uyuz olduğum huyu şu güncellemeyi bir anda kesmesi müslüman yada gavur söyleki 4.3 son güncelleme olacak bizde ona göre alalım sanki s5 satabilecekler yine plastik havasını alır samsung
Gelmicek belki sene sonu 4.çeyrekte diyolar ama gelmez listede yokŞimdi bu güncelleme Galaxy s3'e geliyor mu gelmiyor mu ?
Yakında 2-3 ayda bir amiral gemisi çıkarırsa hiç şaşırmaBu samsung da yıl geçmeden telefon çıkarıyor 2 yılda telefonumuzu hurda etti..

aynen s6 cıksın s5e de vermezlerYakında 2-3 ayda bir amiral gemisi çıkarırsa hiç şaşırma![]()

neyiTouchwiz Diyorlardı Hani![]()